Skříň PAX z IKEA - máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5894
4.1.17 23:34

@Bejbyy problem je ve velikosti dveri, tak aby byli stejne, tak dvere vyrabi jen metrové. My jsme ji nakonec udelali z klasickych dveri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.1.17 23:52

@Bejbyy My jsme to vyřešili tak, že máme 2m se šoupačkama a potom roh, který je tuším 75cm se zrcadlovýma klasickýma dveřma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
5.1.17 06:27

Pax je jeden z mála drahých a kvalitních výrobků v IKEA

A asi nejen tam. Relativně poctivě udělané, kvalitní a oblé hrany. Zatím po letech používání se projevila jedna vada, která je trošku zásadní. Když vezmete šířku skříně 100 cm, dáte do ní ty nejhlubší police (asi 60 cm) a pořádně je zatížíte oblečením (není to rovnoměrné zatížení, jako třeba krabice), tak se ty police prohnou a to docela dost (nám aktuálně uprostřed až 2 cm). Manžel říkal cosi o možném navrtání kovového profilu zespod, aby se to neprohýbalo, ale…
Jinak ve srovnání s konkurencí je perfektní, že se dá dlouhodbě dokupovat to, co zrovna potřebujete (šuplíky, poličky, posuvy atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
5.1.17 19:41

@jeep Já jsem měla ve fochu složenou peřinu a prohlo se to také, manžel navrtal dírky z druhé strany desky a jednou za řas otočím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
6.1.17 17:28

Prosím, co říkáte na tuto nabídku?
https://www.sbazar.cz/…rin-ikea-pax
Děkuji, já jsem pro, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
13.1.17 03:51

@Bejbyy Někdo se to snaží prodat za 80-90% ceny. Když chceš takto drahý second hand, stav se v IKEA, mají tam bazar a v něm dost často hodně těchto skříní i se zárukou, byť zkrácenou. Na Černém Mostě je to hned u kasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.23 22:31

Ahoj! Prosím vás, jakými šrouby se šroubují skříňky k sobě? Nejsem si jistá, co koupit. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
3.4.23 11:42

@Selma_Hajkova Ahoj, my máme paxů několik a spojené je máme nábytkářskými spojovacími šrouby. Když si zadáš do vyhledávače „spojovací nábytkový šroub“ tak ti to hned vyskočí.
Nevím kde to manžel kupoval, ale myslím že v nějakém běžném hobymarketu (bauhaus, hormbach) ale přesněji ti teď neřeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.23 19:46

@Gracetheworld Díky já něco dneska koupila, tak jdu vrtat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
3.4.23 20:06

@Selma_Hajkova tak ať vše dobře dopadne :palec:

• načítám...