Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
my máme v pokojíku úplně ty nejlevnější bílé (počítám se škodami) a nejsou nejhorší. Kdybych si je pořizovala do ložnice, oživila bych to nějakou samolepkou a nějakýma dobrýma úchytkama a pak si dokážu představit, že by mohly vypadat i jako dobrý luxus. Házím foto (místo samolepek tam bude v budoucnosti jen jedna velká žirafa). Jednu část skříně máme hloubku 60 a druhou 40. Nemám ráda věci ve dvou řadách
.
Chtěla jsem poprosit, můžete mi některá změřit hloubku skříní PAX i s posuvnými dveřmi v hliníkovém rámu? potřebovala bych to kvůli tomu, že za dveřma máme max. hloubku 67cm. Potřebovala bych taky vědět obě hloubky, levé i pravé strany. A ještě dotaz, zda se předsazení posuvných dveří dá měnit, nebo je dané, že jsou levé a pravé posuvné dveře.Díky
@j.a.n.i1 píše:
@tasa A kvůli tomu je potřeba obnovovat diskuzi?
hodí se mi jejich fotky běžných uživatelek. stojí Ti to za to sem psát?
@tasa Ano, stojí, upozornit tě, že nemáš obnovovat diskuzi, když ji nijak nechceš rozvíjet, pak taková diskuze o ničem akorát zabírá místo v nových.
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Ano, stojí, upozornit tě, že nemáš obnovovat diskuzi, když ji nijak nechceš rozvíjet, pak taková diskuze o ničem akorát zabírá místo v nových.
No a to ale naše společná diskuze taky, tak mi nepis a nezabirejme misto ![]()
@tasa Ne, místo mezi novými zabírá pouze tvé zcela zbytečné obnovení… moje odpověd už se tam nijak neprojeví.
Ano máme již druhé skříně první v bytové jednotce u našich v baráku ty jsme tam nechali protože by se nám ta velikost nevešla.
A druhé již v našem bytě a moc velká spokojenost máme se šoupacími dveřmi a sklem
My mame soupaci dvere a spokojenost, jestli to jeste nekomu pomuze… Dokonce jsme ji museli rozebrat a znovu sestavit pri stehovani.
@j.a.n.i1 píše:
@tasa Ne, místo mezi novými zabírá pouze tvé zcela zbytečné obnovení… moje odpověd už se tam nijak neprojeví.
jasně, Tvoje odpověď je neviditelná. Ty asi nemáš dobrou náladu, co? Nebylo by lepší, kdybys svou energii ventilovala do něčeho užitečnějšího než na navážení se do mě? Víš co mě napadá? Moudřejší ustoupí, prdím na Tebe a už Ti neodpovídám.
@tasa Ano, na hlavní stránce v nových diskuzích je moje odpověď na rozdíl od tvého obnovení neviditelná…
Máme v šatně, kde máme namixované dveře se zrcadlem a dveře se vzorem dřeva. Spokojenost nade vše, spousta vychytávek, zrcadlo nešedne ani nerezatí - už je máme asi 5 let
Dámy, a to jde jen 2m nebo 4m když chci šoupačky?
Líbí se mi ale máme tu max 3m místa snad ani to ne
a potřebujem velkou skříň