Jaký obklad do kuchyně?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5502
28.11.11 09:08

Jaký obklad do kuchyně?

Ahojky,jsem tu opět s dotazem…Budem si objednávat bílou lesklou kuchyni (korpus bude hnědý-ale bude v podstatě vidět jen na soklu a z jednoho boku) a kuchyňská deska bude hnědá jakoby dřevěná (spíš tmavší). Mysleli jsme že bychom dali dozadu místo obkládaček to samé co na desku,ale kvůli plynu to nejde… Tak teď zvažuju co tam dát… Benátský štuk si nejsem jistá jestli se k bílé lesklé hodí,tak samo mozaika-která by se mi ale celkem líbila… Chci aby to v důsledku působilo teple… Nechci nic extra barévného,ale ani tmavého,nebo chladného…Poradí někdo:-)? Předem mockrát děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
28.11.11 09:26

Taky máme zrovna objednanou světlou kuchyň s hnědým korpusem :palec:
My teda budeme mít obklad dřevěný – světlý v barvě kuchyně, ale jestli chápu dobře, dřevo tam mít nemůžete, tak asi opravdu jen nechat tak a namalovat něčím odolným, třeba tím benátským štukem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
28.11.11 09:36

jsou i panely ruznych disainu a z ruznych materialu. motiv dteva jako je deska by bylo idealni. kamsradka ma treba mlecne sklo a moc pekny ja mam nerez panel a dobry. obklad bych vzivote uz nedala. ach ty spary hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.11.11 09:40

To mléčné sklo by se mi taky líbilo,ale je to dost drahé:-( Právě proto se tu ptám,protože je toho tolik že mi z toho jde hlava kolem 8o A nejlíp poradí maminky :lol: co to vlastní,než někdo kdo to chce prodat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
28.11.11 09:53

to sklo je drahe ano ale vydrzi celo dobu co kuchyne a neokouka se jako obklad.
moje sestra ma mozaiku 3 roky a u sporaku ty spary jsou desny a to je ona puntickar na uklizeni. a stejne to ciste nema. ja mam mlecne sklo horni skrinky s chromovym ramem tak jsem dala chromove desky jako obklad a jsem spokojena bylo to tez levnejsi jak sklo ale priste bych asi sla dotoho skla na miru bez spar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.11.11 09:59

Za sporákem to chce samozřejmě řešit jinak, než zbytek kuchyně, hlavně když tam jsou spáry atd. a u dřezu taky, tam ale stačí nějaká vyvýšenina, která sa dá využít třeba i prakticky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.11.11 12:36

máme doma teda bíločernou lesklou kuchyňskou linku, a na stěnu jsme si nechali udělat desku stejnou jako je pracovní deska a to máme taky plynový sporák…velkou výhodu to má v čištění, nejsou tam žádný spáry, jenom umeju jarem a mam hotovo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.11.11 12:39

No my jsme to nakonec i zavrhli,protože bychom tam měli takový temný kout… Uvažuju nad tím sklem,ale nemůžu nikde na netu najít kolik to tak stojí…vím jen že je to drahé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.1.12 23:46

našel jste už někdo kalkulaci těch mléčných skel??? známí ještě mají jakýsi omyvatelný nátěr, taky to nevypadá špatně, já pořád váhám co tam dát. Mám totiž vrohu vysoké skříně a pak skoro 3×4m nic na stěně jen 2 skříněčky horizontální, takže váhám aji jak by to bylo ukončené a jak by to vypadalo, fakt nevím co a jak vybrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.1.12 02:19
luca13 píše:
máme doma teda bíločernou lesklou kuchyňskou linku, a na stěnu jsme si nechali udělat desku stejnou jako je pracovní deska a to máme taky plynový sporák…velkou výhodu to má v čištění, nejsou tam žádný spáry, jenom umeju jarem a mam hotovo :dance:
luca13 píše:
máme doma teda bíločernou lesklou kuchyňskou linku, a na stěnu jsme si nechali udělat desku stejnou jako je pracovní deska a to máme taky plynový sporák…velkou výhodu to má v čištění, nejsou tam žádný spáry, jenom umeju jarem a mam hotovo :dance:

No my jsme to nakonec i zavrhli,protože bychom tam měli takový temný kout…

Myslím, že je to zajímavé a tmavý kout se dá osvětlit např LETkami s minimálni spotřebou :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
4.1.12 02:47

Connex 6,4mm

790,–-
Connex 8,4mm

890,–-
Connex 10,4mm

1035,–- na 99% myslím že connex je mléčné vrstvené sklo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.1.12 08:02

No ledky tam budem mít,ale je i tak by to bylo dost tmavé. Teď zvažuju nad velkýma kachlema-takovýma těma opravdu hodně velkýma,ale víc by se mi líbilo to mít jakoby vymalované ve stejné barvě jako celou stěnu za tím a jen mezi tou linkou nějaký ten nátěr ať se to může omývat…Ale manžel říkal,že by to bylo matné. Tak nevím…nemáte někdo zkušenost?
Sko jaksi bychom finančně nedali - jak jsem to počítala tak by nás to vyšlo za linku na 17000Kč. Už si nevybavuju,ale kde jsem cenník našla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.1.12 14:10

Jak už jsem psala známí mají myslím že z bauhauzu nátěr za linkou a ten má lesk, mají černou linku z ikei a červený nátěr až do stropu, vypadá to hodně zajímavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.1.12 14:38
ilca píše:
Jak už jsem psala známí mají myslím že z bauhauzu nátěr za linkou a ten má lesk, mají černou linku z ikei a červený nátěr až do stropu, vypadá to hodně zajímavě.

Super,dík :kytka: Přesně to jsem chtěla!!! :lol: Já budu mít dřevěný korpus a desku a bílý lesk dvířka…k tomu ta červená vypadá super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.1.12 14:57

jo akorát to natíraly snad 3× nebo kolikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie