Jaký obklad do kuchyně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
9.1.12 03:02

Dřevo- určitě doporučuji sladit dveře a zem jak bylo řečeno.
pokud kuch.linka nebo prac.deska bude dřevo (případně atrapa) doporučuji výrazný kontrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.1.12 03:11

ted sem z toho jelen celá strana mi tu chybí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.1.12 03:15

myslím si, že sladění interiérů je velmi příjemné a harmonické a do té červené, růžové…bych osobně nezasahovala

různé koupelny :nevim: raději to mám třeba když sou stejné dekory a barva ale jiná kompozice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.1.12 03:18

sjednocení starého a nového to je oříšek
taky sem to dělala zítra dám foto

a teo jak si mluvila o těch rámech já tě možná znám z aukra ty tam máš strašně zajímavej nick né? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.1.12 03:33

jinak nějaký schodiště je i na aukru tak tam mrkni třeba pro inspiraci :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.1.12 10:46

Holky, vy jste se teda rozjely.. Taky chci do té nové skupiny a na férovku bych to pojmenovala ve stylu Interiérový design nebo tak nějak, ať se tam nemíchá človíček, který neví, jestli k hnědé sedačce po babičce má vymalovat žlutě nebo meruňkově :lol: Teda.. si taky občas nevidím do pusy.. :nevim:

Jinak pro upřesnění, pokud někdo nevíte: masiv = dřevo, dýha = dřevotříska (vikslajvant) potažená dřevěnou folií, lamino = dřevotříska potažená umělohmotnou folií, vysoký lesk = dřevotříska potažená umělohmotnou folií nebo nastříkaná rozleštěnou barvou.
Tzn. rýhy ve schodech nebude určovat typ materiálu masiv/dýha, ale druh stromu - existuje měkké dřevo (např. borovice, smrk,..), které je samo levnější a pak tvrdé dřevo - taky určitě záleží na finálním povrchovém ošetření.. My máme nějakých asi dvacet let u rodičů smrkové schody do kuchyně a žádné rýhy v nich nejsou.
No a jinak je občas fajn otevřít si v google fotogalerii a zadat tam heslo např. schody, stairs, nebo dětský pokoj,… vyjede vám spousta fotek z celého světa, takže pro inspiraci dobrý.. Já takhle přemýšlela nad koupelnou, až jsem ve finále vymyslela svoji vlastní :mrgreen: Mělo to jen tu nevýhodu, že kachle jsme málem nesehnali, protože nám všude tvrdili, že jsou nemoderní a už je nikdo nevyrábí :zed: Ale máme :palec:
Jo a pro fajnšmejkry - geniální a originální pojetí pro minimalisty, např. právě koupelna nebo kuchyň.. Klidně celý byt, kor pokud někdo bydlí v bývalé továrně - benátský štuk/kletovaný beton/… těch názvů to bude mít mnohem víc - jedná se o stěnu, která se tváří jako syrový beton. Je to úžasný např. v kombinaci s litou podlahou a jednoduchým masivním dřevem - ale vzdušným nábytkem.. Prostě syrovost až na kost. :palec:

• Citovat
  • Upravit
283
10.1.13 19:28

Já mám ten obklad ze stejného materiálu, jako pracovní desku k tomu plynový sporák již rok a neměla jsem nejmenší problém. Naopak vřele doporučuji - skvělá údržba. Sklo má kámoška a je to děs - furt to jenom leští - je na tom všechno vidět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
10.1.13 19:55

Tak sklo za linku bych si nikdy nedala. To muze vypadat luxusne jedine na prodejne, respektive nekde v casopise o dizajnu ale ne za plneho provozu kuchyne. Musi na tom byt videt kazda kapka a smouha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
10.1.13 20:30

Já mám užasnou lesklou bílou dlažbu s takovými šedými jakoby čmouhami ve formátu 30/90cm a spáry máme jen 2mm a fakt užasný!!!spodek linky je wenge (tmavé dřevo) i korpus vrchních skřínek ale dvířka jsou né v lesku ale matné bílé s šedými letokruhy nebo jak to napsat a ty skřínky pod tím mají mléčné sklo s chromovaným rámečkem. Přeji dobrý výběr-ať jste spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.11.13 14:27

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, jestli některá nevíte kde se dají koupit tyto obklady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.15 17:04

tapeta?

Moc hezké, něco s takoveho si stále představují a hledám B-). Mohu se zeptat na tapetu, odkud je nebo název? Je hezké ze se toho někdo nebojí a zkusí něco úplně nového, tleskam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.10.15 15:42

Ahoj holky, můžete mi poradit? klasická paneláková kuchyn do L, jde mi o stenu naproti linky mam ji hodne ušpiněnou (malej, ale i hodne mastnych skvr ze sporaku to kapne az na zed, atd.) co tam dát uz jsem mela umyvatelnou barvu :zed: napr.., tak přemýšlim o umývací tapetě? co by jste vymysleli? dík moc lu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
17.10.15 16:05

@JulinkaM no, ten kámen nebo imitace kamene, je teda do kuchyně absolutně nevhodý obklad, mastnota atd, to z toho už nesundáte. Ty kachle taky nejsou nic moc, lepší je jednobarevný obklad. Momentálně jsou in skleněné obklady nebo obkladové desky v různých dezénech, vyhodou těchto materiálů je, že nemají spáry.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný