Jaký obklad do kuchyně?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
5.1.12 21:44

no chceme kvůli údržbě dlažbu po konec linky nebo roh jak je na pravé straně teď nevím jak to přesně vychází, no říkám si že jo ale ještě jsem ani neprojíděla výrobce asi bych chtěla něco od MBkeramika ale musím kouknout. Jen nevím jak ukončit trn obklad aby to něbylo takový tvrdý, neviděli jste někde podobně řěšenou kuchyň. Prodís o odkaz dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
5.1.12 22:04
ilca píše:
no chceme kvůli údržbě dlažbu po konec linky nebo roh jak je na pravé straně teď nevím jak to přesně vychází, no říkám si že jo ale ještě jsem ani neprojíděla výrobce asi bych chtěla něco od MBkeramika ale musím kouknout. Jen nevím jak ukončit trn obklad aby to něbylo takový tvrdý, neviděli jste někde podobně řěšenou kuchyň. Prodís o odkaz dík

odkaz nevím, ale dávají se tam bud- takové kovové lištay(májí různé barvy-tu moc nedoporučuji) a nebo dřevěná což je mnohem příjemnější na pohléd, dotek i funkčnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.1.12 22:30

netuším jak,nějak si to nedovedu představit, budu musset projet living nebo nevím co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.1.12 22:46

Ilčo,neptala ses prosím té kamarádky? Ajak tam mají řešené zásuvky v té stěně?Moc dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.1.12 22:47

Bronika ne, já neměla čas ale snad v pondělí bych se sní měla vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.1.12 23:00

V pohodě. A nevybavuješ si jak tam měli ty el.zásuvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
5.1.12 23:01

tak změna sou pouze kovové, ale mají také vzhled dřeva.
Jsou to klasické přechodové lišty.
Existují také dvě varianty rovná a vyvíšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.1.12 23:19

aha tak přechocový lišty znám, to jako myslíš na ukončení toho obkladu za linkou?

No co si tak vybavuju takklasicky na zdi jako když máš normální zdi kdekoli v domě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.1.12 23:24

Dík:-) a barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
5.1.12 23:26

Brokiano, já si nechala namíchat v OBI „email“ od Duluxu = barvivo dle vzorníku do báze Diamond Eggshell. Nesnáším obklady a to samé jsem udělala do koupelny. Je to voděodolná a protiplísňová barva, má po nanesení konzistenci jakési gumy a je mírně lesklá. U tvé linky bych sáhla po smetanové-béžové případně, pokud chceš kontrast, tak limeta.
V OBI mi doporučovali jinou bázi, že prý tohle je drahé.. Tak jsem se zeptala na ceny a tohle bylo na dvě stěny kuchyně až po strop za nějakých 1,6 tis… Kdybych za to měla kupovat mozaiku, tak nevím, kolik centimetrů čtverečných by mi to dalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
441
5.1.12 23:35
ilca píše:
aha tak přechocový lišty znám, to jako myslíš na ukončení toho obkladu za linkou?No co si tak vybavuju takklasicky na zdi jako když máš normální zdi kdekoli v domě.

nene, myslím na přechod mezi dlažbou a plovoučkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.1.12 23:36
Amber_1977 píše:
Brokiano, já si nechala namíchat v OBI „email“ od Duluxu = barvivo dle vzorníku do báze Diamond Eggshell. Nesnáším obklady a to samé jsem udělala do koupelny. Je to voděodolná a protiplísňová barva, má po nanesení konzistenci jakési gumy a je mírně lesklá. U tvé linky bych sáhla po smetanové-béžové případně, pokud chceš kontrast, tak limeta.
V OBI mi doporučovali jinou bázi, že prý tohle je drahé.. Tak jsem se zeptala na ceny a tohle bylo na dvě stěny kuchyně až po strop za nějakých 1,6 tis… Kdybych za to měla kupovat mozaiku, tak nevím, kolik centimetrů čtverečných by mi to dalo :mrgreen:

Dík :palec: :kytka: No my chceme vínově červenou za tu linku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.1.12 23:40

Brokain myslím že přesně co píše amber mají a mají teda červenej nátěr, jeto lehce lesklý (matný to není 100%) a myslím že mají černý zásuvky k černý lince ale už si nevybavuju jejich prac. desku jestli byla černá a nebo „kovová“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
5.1.12 23:41

Psala jsi, že žádný tmavý barvy :mrgreen: Ale chápu - v obýváku mám ne jedné stěně červenou a tu vínovou mám v koupelně a na WC :andel: Od Duluxu to byla druhá nejtmavší ze vzorníku Garnet symphony, tuším.
Dobrou :mavam:

Brokianaa píše:
Dík :palec: :kytka: No my chceme vínově červenou za tu linku :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
12915
5.1.12 23:41

Gazoldo jojo tak to mám v merku to vím, to řeší manžel dělá ve stavebninách,já jen řeším estetiký věci a potřebuju mít přehled abych věděla co po něm chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný