Jaký obklad do kuchyně?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
5.1.12 23:47

Včera jsem se o tom dočetla někde na centrumu. Co si pamatuju, tak dva metry na půl toho skla vyjdou na 6 tisíc, dá se pod to dát i fotografie… Akorát jsem zapomněla adresu těch stránek, kde to dělají.. :nevim:
Jinak u nás v jedné restauraci mají plakát natřený jakoby průhledným lepidlem a vypadá to úžasně a je to praktický - ptala jsemse, prý jim to dělala nějaká německá firma :nevim: a nějak tam na ten plakát prý nažehlili nějakou folii.. Podle mě se to dá udělat i jinak a levněji než od Němců :lol:

Brokianaa píše:
No my jsme to nakonec i zavrhli,protože bychom tam měli takový temný kout… Uvažuju nad tím sklem,ale nemůžu nikde na netu najít kolik to tak stojí…vím jen že je to drahé :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
5502
6.1.12 08:46

No sklo jak už jsem psala by nás vyšlo na 17000 a to fakt ne :-) Ale dohodli jsme se nakonec na té vínové…Tou tmavou barvou jsem myslela jako kdybych dávala místo kachliček tu pracovní desku…No teď musím ještě pořešit ty zásuvky…bílé budou razit i u bílé linky,to by vypadalo divně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
6.1.12 16:30

A jak to tedy máš ve finále barevně pořešené? Nějak jsem se v tom mezi těmi příspěvky ztratila :nevim:
Jinak, myslím, že jsi řešila i úchyty - já jsem si do své kuchyně vybrala ty nejjednodušší, aby mi tu linku pak netřískaly, protože mám čelní desky ze zebranové dýhy, tak aby na sebe moc neupozorňovaly..

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
6.1.12 16:32

Jinak, Brokiano, ta vínová za linkou bude super - když se s ní nevymalují všechny čtyři stěny, ale jen takhle část, vypadá to dokonale :palec:

• Citovat
  • Upravit
5502
6.1.12 17:04

Dík :kytka: Mi se to taky moc líbí :pankac: Bude asi vymalované to za kuchyni ještě taková ohraničující stěna mezi tou kuchyní a obyvákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.1.12 22:24

nemluvila jsem s kamoškou ale jen jsem chtěla napsat jak tomá ona ona to má až do stromu a norálně má ještě tak 20cm na stropě a vypadá to hodně zajímavě.
Já jsme si říkala že u nás bych to vymalovala nějakou smetanovou/kávou nějakým odstínem z těch dvířek a nebo čistě bílou že to bude vypadat že jsou zdi holý ale bude to jen omyvatelný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.1.12 22:35

Ahoj nevím, zda jsi se rozhodla pro nátěr. Já viděla na začátku, že se bavíte o sklu. Já hrozně po něm toužila, ale při zjištění ceny mě omývali. Ale praktičnost skla za linkou je opravdu k nezaplacení. Nakonec jsem koupila „lišty“ v Ikei a sklo nechalu udělat u skláře. čiré teplu odolné. Vyšlo to na „pár“ korun. A vzhledem k tomu, že máme kuchyni spojenou s obyvákem dali jsme za sklo stejnou tapetu co máme v obyváku. Musím říct, že to stále sklízí obdiv a je to pěkně propojené… :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
6.1.12 22:51
TeaTereza píše:
Ahoj nevím, zda jsi se rozhodla pro nátěr. Já viděla na začátku, že se bavíte o sklu. Já hrozně po něm toužila, ale při zjištění ceny mě omývali. Ale praktičnost skla za linkou je opravdu k nezaplacení. Nakonec jsem koupila „lišty“ v Ikei a sklo nechalu udělat u skláře. čiré teplu odolné. Vyšlo to na „pár“ korun. A vzhledem k tomu, že máme kuchyni spojenou s obyvákem dali jsme za sklo stejnou tapetu co máme v obyváku. Musím říct, že to stále sklízí obdiv a je to pěkně propojené… :oops: :kytka:

no moc pěkné :potlesk: ale to není tvrzené sklo né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
6.1.12 22:56

Teo, tak tohle je fakt dobrá práce :palec: Budu si ten nápad pamatovat, protože s tím se dá dobře pracovat nejen v kuchyni.. Super, jsi dobrá a ta vaše kuchyně se fakt povedla - málokdy se mi cizí pokoje opravdu bez výhrady líbí, ale tohle se povedlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
12915
6.1.12 23:04

Moc pěkná kuchyň,koukám že ty lyšty to jsou ty co se montují když chceš v tom vést „záclonu“ takovou tu „čínskou“ nevím jak jinak to pojmenovat.

já ještě váhám v jaký výšce bych ukončila malbu/obklad/ sklo ???? asi jak začínají ty vrchní skříňky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.1.12 23:06

Teo a vy máte to sklo jen na jedné části linky? vy je nemáte i tam pod tou poličkou? a netrpí zeď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.1.12 11:09
GAZOLDA píše:
no moc pěkné :potlesk: ale to není tvrzené sklo né?

Myslíš, tvrzené to co se rozsype na ty kousíčky, když se rozbije? Já jsem se domluvila se sklenářem, řekla jsem co chci a řekl, že to v pohodě stačí 5-6mm sklo, žáru odolné. Že bych do toho muselá jooo hodně praštit, aby se to rozbilo. Což je fakt, protože takové běžné „rány“ to v klidu zvládá. Říkal, kdybych měla strach, že to může podlepit fólií, že by se udělal pavouk, ale nakonec jsem říkala, že to dáme obyč. a jsem max. spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.1.12 11:10
Amber_1977 píše:
Teo, tak tohle je fakt dobrá práce :palec: Budu si ten nápad pamatovat, protože s tím se dá dobře pracovat nejen v kuchyni.. Super, jsi dobrá a ta vaše kuchyně se fakt povedla - málokdy se mi cizí pokoje opravdu bez výhrady líbí, ale tohle se povedlo :palec:

Díky moc :oops: mám ráda bytový design. hodně mě to baví. Tak realizuju nápady u nás doma a nebo u známych a rodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.1.12 11:15
ilca píše:
Moc pěkná kuchyň,koukám že ty lyšty to jsou ty co se montují když chceš v tom vést „záclonu“ takovou tu „čínskou“ nevím jak jinak to pojmenovat.já ještě váhám v jaký výšce bych ukončila malbu/obklad/ sklo ???? asi jak začínají ty vrchní skříňky???

Myslíš kolejničky pro japonskou stěnu, že? ;) Ne to nejsou ony, dřív měli v ikei, takové nerez.obklady za linku a v ty byly v těchto lištách no a já je použila na to sklo. Nevím jestli se to ještě vyrábí… Já to ukončila jak mi končí vrchní zásuvky, ale nově bych si zásuvky dala dolů :). Tak 10 čísel pod horníma skříňkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
7.1.12 11:17
ilca píše:
Teo a vy máte to sklo jen na jedné části linky? vy je nemáte i tam pod tou poličkou? a netrpí zeď?

Ilco, jojo máme to jen pod částí linky (horníma skříňkama). Ta kratší část linky je vymalovaná klasicky bílou a v pohodě. Tam spíš řežu pečivo nebo mažu chleba, mám tam rychlovarku. Takže tam se to nemá od čeho ušpinit. Když něco mixuju nebo smažím nebo tak to dělám na té části, kde mám obklad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný