Jsem ze sebe nešťastná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.4.12 20:18

Jsem ze sebe nešťastná

Vkládám anonymně, protože už nevím, co se sebou dělat, jsem tlustá, hnusná, nepečuji o sebe, já nemám čas si dojít ani na velkou, mám dvě holky dva roky po sobě, dům 1000m2, zahrada dalších 500m2, psa, a doma děsnej chaos, říkám tomu řízenej bordel, ale já už takhle dál žít nemůžu, nemůžu se na to dívat, natož se dívat na sebe, co mne opravdu baví a kde si odpočinu, je zahrada, ale děti mne tam nedovolí pracovat, nemám hlídání, vše dělám sama, nikdo nepomůže, manžel pracovně pryč, máma pracuje a má směny dost divně za sebou, když má volno, je ráda, že si doma sama uklidí, tchýně důchodka nemá pro samé babince a zájezdy čas, jen dojede ale buzeruje, že tamhle pavučina, na zahradě jedna cibule od tulipánů vylezlá :pocitac: Co mám dělat, už ze sebe nemůžu a abych si psala seznamy, těch už mám a stejně mne akorát deptá to, že jsem polovinu nestihla. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kahaja
4.4.12 20:21

Vy máte dům tisíc metrů čtverečních ? 8o

• Citovat
  • Upravit
26574
4.4.12 20:25

Co takhle nějakou výpomoc? Na děti či na úklid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.12 20:29

Zakladatelka

jo máme, je to zčásti opravený statek a ještě nám třičtvrtě chybí, kde byly stáje, bude tělocvična, herna, pokoje pro hosty, a takhle už toho mám fakt dost. Je to ale už lepší než bývalo, ale stejně jeden či dva dny nejsme doma a chybí mi ty dny. Co až budu chodit do práce, to abych se šla rovnou bicnout. Výpomoc nehrozí, nejsou peníze, máme tak tak na ty opravy a úpravy domu.

• Citovat
  • Upravit
1433
4.4.12 20:30

Můžu tě uklidnit, cítím se podobně, jedno dítě, druhé na cestě (taky dva roky od sebe) , můj má novou práci kde je od rána do pozdního odpoledne. Doma dva psy, ještě spoustu dalšího zvířectva, dům taky pořád jen uklízím a pořád to není vidět, 2× denně vařím a pořád nic není k jídlu, pořád peru a pořád je hora špinavého prádla. Na zahradě u domu mi též nevylezly ani tulipány ani narcisy :nevim: (pevně doufám že ještě vylezou). Jedině kde si odpočinu já je 2× týdně v práci když nemusím malého brát sebou,což teď musím stále a potom na chatě kde mám svoji zahrádku. Tam jezdím i s malým, nechám ho tam běhat, občas na něj juknu a já se spokojeně ryju v zemi. Nemám na sebe čas, taktak že se ráno učešu, vyčistím zuby a namaluju linky kolem očí. Rozumím ti až moc dobře :hug: ale recept jak to změnit bych taky potřebovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.4.12 20:31

Tak místo pokoje pro hosty bych investovala do hospodyňky, nebo chuvy a dávala si občas oddech.
Abys byla pěkná a sama se sebou spokojená? Myslím, že by hodně pomohlo zainvestovat do kadeřnice- nějaký šikovný učes, který se nemusí moc udržovat, svěží barvička. Případně, pokud na to máš- obarvení řas a hned člověk vypadá líp, když ráno vstane :palec:

Příspěvek upraven 04.04.12 v 20:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
4.4.12 20:33

To je asi překlep těch 1000 m2, ne? :?: My máme 4 + 1, celkem velký pokoje, sice jen přízemí, ale 190 m2. Těch 1000 m2 vypadá na zámek.. - Aha, tak než jsem to dopsala, tak jsi to vysvětlila.. :P
Ale jinak co poradit? Možná to bude znít divně, ale právě víc relaxovat, ne? Myslím, že máš depku z toho kolotoče a potřebuješ z něj vypadnout. Na tchýni se vyprdni, ty její řeči. Sama to nesnáším. Je to tvoje věc, jak si vedeš domácnost a jí do toho nic není. Nebydlí tam. (Vím, že se to lehce řekne.. :oops: ). A manžel když přijede, pomůže? Co na to on, že jsi nešťastná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
4.4.12 20:36

Tak to neporadím, leda bys bydlela blízko mně, to bych ti mohla pohlídat děti. Ale to co popisuješ je teda síla pro regiment a ne jednu ženskou s malýma dětma!

• Citovat
  • Upravit
12332
4.4.12 20:39

no já se hlavně bojím, že u tebe není výhled na zlepšení - taky bych zkusila trochu zvolnit, ty roky dřiny ti pak nic nenahradí… nějaký prostor pro sebe a odpočinek potřebuješ :hug: taky by mě zajímal postoj chlapa a jeho aktivity v přítomnosti doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
4.4.12 20:42

Tak jestli máte na provoz a financování statku s tělocvičnou, tak snad máte finance na chůvu nebo výpomoc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.12 20:43

Zakladatelka

chlap vlastně jen o nedělích a dovolených, předělává dům, a stará se o auta, v neděli holky pohlídá, vykoupe, hraje si s něma. Dle času, v létě maká na domě, v zimě s holkama hodně času tráví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.12 20:45

Zakladatelka

@JaSa píše:
Tak jestli máte na provoz a financování statku s tělocvičnou, tak snad máte finance na chůvu nebo výpomoc ne?

moc nemáme, byla to asi chyby pořizovat, ale když jsme do toho už tolik vložili, síly, práce, peněz a já to tady miluju, jen mám období, kdybych utekla na týden dva pryč.

• Citovat
  • Upravit
4118
4.4.12 20:50
@Anonymní píše: … je to zčásti opravený statek a ještě nám třičtvrtě chybí, kde byly stáje, bude tělocvična, herna, pokoje pro hosty, a takhle už toho mám fakt dost…

A ono musí být všechno hned? Jak často a jak moc uklízíš? Zredukovala bych to a kašlala na blbé řeči. A věnovala bych se jen té opravené čtvrtině a zahradě. A samozřejmě hlavně dětem. Když na to tak koukám, stejně budeš jednou potřebovat někoho na výpomoc.
Nezlob se na mě, ale tvoje děti potřebují mámu, ne uhoněnou služku. Mně se to s 90m2-bytem lehce mluví, ale jsi ze sebe neštastná, tak s tím něco udělej! Chceš pomoct rozplánovat práci? Nebo chceš jenom politovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.12 20:51

Zakladatelka

chci jen politovat, ať si můžu u TV poplakat :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4118
4.4.12 20:51

A budete v takovým obrovským „areálu“ zřizovat i nějaý penzion? Nebo plánujete to všechno obývat sami? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat