Jsem/nejsem těhotná?

23
25.5.14 20:32

Jsem/nejsem těhotná?

Ahoj všichni. Prosíííím, moc prosííím o Vaše názory a zkušenosti. Poslední MS jsem měla 29/4. S přítelem se milujeme cca obden a kolem 12/5 mě začalo intenzívně pobolívat v levém podbříšku. Bolest se postupně posouvala do podbříšku, kde se drží. Poslední dny nejde o intenzívní bolest, ale spíš o sobě jenom dáva vědět. Břiško mam nafouklé, prsa citlivé, začínam být víc unavená. Dnes jsem měla slabé špinění, zaznamenala jsem ho jenom při utření. Vzhledem k délce cyklu 30-32 dní nevím, kdy mám ovulaci. Zkuste mi poradit, pomoct.Test zatím nic neukázal, MS má přijet koncem měsíce, kolem 30/5.

Všem moc děkuji. Martik :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2453
25.5.14 20:34

Nevíme, vyčkej. Můžeš být i nemusiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
25.5.14 20:35

@DAAMI ahoj, myslím, že není šance, jak to teď zjistit, než postupně obden další testíky :think:. Ještě je brzo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.5.14 20:36

Bud jsi tehotna nebo ne a mas pms ci si vsugerovavas priznaky. Vic ti tu nikdo neporadi. Preju, at se zadari, ale neupinej se na to. Proste to neres, ono to prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
25.5.14 20:38

Tady ti nikdo neřekne zda jsi těhotná. a nechapu proč se ptaš, když ještě není ani termín menstruace. acho jo holky, kdy pochopite, že až po menstruaci se má řešit případné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.5.14 20:38

@DAAMI To pobolívání byla pravděpodobně ovulace. Prsa mohou souviset s cyklem, ale to špinění by mohlo něco naznačovat. Udělej si test třeba zítra, pokud jsi hodně nedočkavá, na desítkovém by něco už mohlo být. Ale větší jistotu budeš mít až nepřijde ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fialinkova
25.5.14 20:39

@DAAMI @DAAMI já mám dc 28 dni, dnes jsem 21 DC s mám mít 31 skoro jako ty, a také mám bolestivá prsa, od cca.10-12.5. No já testovala myslela jsem že jsem tehu, měla jsem. podivnou ms,15. Jsem.byla na gyn na kontrole, dr ze mam vysokou sliznici,12 mm..a na testech mám stále duchy :( ale. nesili už jsem nešťastná, myslím ze nám nezbude jen čekat na ms..bud a nebo.

• Citovat
  • Upravit
513
25.5.14 20:43

@DAAMI Toho 12.5. si mohla mit ovulaci proto ty priznaky, to by odpovidalo ale tehu byt muzes, kdyz mate styk takhle ccasto.Jen si jeste asi pockas nez se ti test ukaze.Ja mela taky kokem 30 dni dlouhy ciklus a ovu jsem mela vzdycky tak 17 dni od prvniho dne ms. Drzim palce at ti to vyjde jak si prejes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.5.14 20:53

Pět dní do MS, to se nedivím, že nic test neukázal. Vyčkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36225
25.5.14 20:56

Nejsi tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.5.14 20:57

Za Vaše názory moc děkuji. Těhotná jsem nikdy nebyla, proto mi tenhle,,stav,, přjde abnormální. Chrobáka do hlavy mi vsadila zkušenější kamarádka, která již 2× rodila, proto jsem chtěla slyšet, číst i další názory. Čekání do MS je,,dlouhý,, ale nemám na výběr.
Krásný večer. M. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fialinkova
25.5.14 21:01

@DAAMI a dělala jsi testik?

• Citovat
  • Upravit
23
25.5.14 21:06

Dělala, ale zatím nic, spíš jak se říká,,duch,,. Břiško pobolívá i teď. Pro některé možná píšu nesmyslné dotazy, ale pro mě nová zkušenost a pocity :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.5.14 21:11
@DAAMI píše:
Dělala, ale zatím nic, spíš jak se říká,,duch,,. Břiško pobolívá i teď. Pro některé možná píšu nesmyslné dotazy, ale pro mě nová zkušenost a pocity :(

Jenže tyhle pocity můžou způsobit, že jsi si to prostě vsugerovala a víc to vnímáš, ta bolest uprostřed opravdu mohla být ovulace a teď blížící se menstruace. Já to mám přesně takhle každý měsíc..dokud jsem měla náplasti, tak jsem to nevnímala, ale co nemám žádnou antiko, tak to tělo vnímám jinak a cítím to.
Přeji hodně štěstí, teď už nezbývá než čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.5.14 21:13

@DAAMI Tak jestli už máš i náznaky čárek, tak je to nadějné. Buď si pro zábavu obden testuj, nebo čekej. Nic jiného poradit nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí