Jsme obézní, milujeme modu!

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
becky87
9.12.12 19:40

Jsme obézky,milujeme modu!

Cau holky :mavam:

Jste taky obézky, ale milujete modu??Ja jo! Pri vysce 176cm/115kg, mam uzky pas, mensi prsa a sirsi boky a vubec mi to nevadi 8) Jsem spokojene, jen me stve, ze neni tady u nas dostupne hezke obleceni xxl. Miluju sekace, outlety a hlavne barevne kombinace. Vyzivam se v bižu, nausnicich, naramcich,botach.Co vy, jste na tom podobne? Nebojite se extravagance? Inspiruje me tato osoba. http://www.facebook.com/…ity.3/photos#!/media/set/?set=a.102441383115833.5828.100000499155429&type=3

Pojdte si popovidat o mode 46 a vice ;) kde berete inspiraci vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.12.12 19:43

Tak ja mám o něco méně než 46, ale stejně jsem na tohle téma zvědavá

• Citovat
  • Upravit
4246
9.12.12 19:46

Ahoj, tak já mám při 160 cm 90 kg. Před těhotenstvím jsme měla o 30 kg míň. Ale poslední dobou mi to nějak přestává vadit, že jsem tlustá a momentálně hledám nějakou inspiraci, jak se se svojí váhou hezky oblíkat. Dřív jsem jen řešila, že nemůžu skoro nic jíst, abych nepřibrala a nyní si to užívám, že se i normálně najím a pochutnám si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
9.12.12 19:47
@Anonymní píše:
Tak ja mám o něco méně než 46, ale stejně jsem na tohle téma zvědavá

Ja jsem nedavno byla v jednom obchode a shanela jsem delsi teplou sukni ke kozackam, pani se na me podivala a hned me poslala do xxl,,bloku",ale co me udivilo bylo, ze tam velikost xxl zacina 42,coz se na me nezlobte, ale to mi teda xxl neprijde, to jsou podle me krasne, zdrave zenske. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
becky87
9.12.12 19:49

@Vertiline Taky jsem mela o tricet kilo min 8) ale, ja se priznam, ze jsem spokojena, neprecpavam se mam dostatek pohybu, je mi fajn, ale zaroven se nemusi´m hlidat na kazdem kroku, jestli di dam koousek cokosky nebo ne. Proste jsem spokojena. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.12 19:53

Já mám 165 cm /86 kg a velikost 44 :poblion:. Mám pocit, že se do ničeho v obchodech nevlezu…

• Citovat
  • Upravit
4246
9.12.12 19:54
@blorchi píše:
@Vertiline Taky jsem mela o tricet kilo min 8) ale, ja se priznam, ze jsem spokojena, neprecpavam se mam dostatek pohybu, je mi fajn, ale zaroven se nemusi´m hlidat na kazdem kroku, jestli di dam koousek cokosky nebo ne. Proste jsem spokojena. :palec:

Tak já se taky nepřecpávám. Jím normálně, se synem chodím na procházky, občas plavat… Ale spíš mě těší, že už nestresuju, jestli si můžu dát o pár těstovin víc a jestli po tom náhodou nepřiberu :mrgreen: Spíš to oblečení je problém, u nás jsou jen větnamci a tam mají jen hadry velikosti xs. Normální ženská se do toho nenarve. Prostě je to dělaný jen na ty větnamky :mrgreen: Ráda bych si koupila nějaký pěkný pouzdrový šaty, ale na netu se mi to objednávat nechce, když si to nemůžu vyzkoušet a u nás obchod s pěknou xxl módou není. Ve vedlejším měste sice jeden je, ale mají tam hadry jako na šedesátiletou důchodkyni. Samý neforemný haleny s geometrickými vzory :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.12 19:59
@blorchi píše:
Ja jsem nedavno byla v jednom obchode a shanela jsem delsi teplou sukni ke kozackam, pani se na me podivala a hned me poslala do xxl,,bloku",ale co me udivilo bylo, ze tam velikost xxl zacina 42,coz se na me nezlobte, ale to mi teda xxl neprijde, to jsou podle me krasne, zdrave zenske. :jazyk:

Tak 42 - ono záleží, kolik měříš, když máš 42 a 175 cm, tak jsi štíhlá, pokud máš 42 a 165 cm, tak jsi oplácaná a pokud máš 42 a např. 160, tak jsi tlustá…

• Citovat
  • Upravit
becky87
9.12.12 19:59

@Vertiline Proto chodim do sekáčů :pankac: Taky mam neco z Tchiba, ale jen asi dve veci.Ale v tom sekaci vzdycky neco najdu, ted jsem zrovna vyhrabla bezva bundu na zimu :jazyk: Taky z tamam mam hodne topů, mam rada dlouhe pod prdel, ale zaropven hezke, moderni, barevne. Priznavam, ze hodne veci mam next, hold maji hezke veci a bezva velikkosti. O vetnamcich ani nemluvim tam to siji snad na zizalky nebo co :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.12 20:00

Tak já jsem měla před porodem taky o 30 méně a jsem z toho na nervy teda :cert: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
becky87
@Anonymní píše:
Tak 42 - ono záleží, kolik měříš, když máš 42 a 175 cm, tak jsi štíhlá, pokud máš 42 a 165 cm, tak jsi oplácaná a pokud máš 42 a např. 160, tak jsi tlustá…
:think:asi mas pravdu :nevim: Ja nevim, ja mam velikost od krku k pasu 44/46 a od pasu dolu 48/50 :lol:
  • Citovat
  • Upravit
22614

Ahojky, já mám při výšce 173cm 95-100kg.. A musím říct, že nejsem vyloženě nespokojená, ale snažím se sportovat - jezdím na koni, plavu, jednou týdně jdu na alpining, abych nebyla rozkydlá na všechny strany ;) A ta¨ky se snažím nežrat, ale to mi moc nejde :roll:
Mám to podobně jako zakladatelka, malá prsa, úzký pas, docela hezké břicho, ale silná stehna a velkou pr.el :mrgreen:

@blorchi ano, taky jsem viděla, že XXL začíná na vel 42 :roll: Nechápu. Nebylo to náhodou v takku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
@Anonymní píše:
Já mám 165 cm /86 kg a velikost 44 :poblion:. Mám pocit, že se do ničeho v obchodech nevlezu…

Nápodobně, mám 175cm a vážím 85kg velikost 44.Uzkej pas široký boky, kalhoty na sebe nenarvu v bokovkach mam holej zadek a v ostatních dám do pasu ještě tři ruky.No hruza :zed: Když jdu nakupovat hadříky tak si připadám jak mamut na kterého nešijou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
9.12.12 20:01
@Anonymní píše:
Tak já jsem měla před porodem taky o 30 méně a jsem z toho na nervy teda :cert: :twisted:

Nebuuud :P to chce klid, ja mela pred tehu 68kg a ted mam 115 a jsem spokojena, citim se dobre, tak nejak zvlastne :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
9.12.12 20:03

@blorchi HA! to máme úplně stejné od pasu nahoru mám 46(někdy i 44) a od pasu dolů 48-50 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat