Dáváte do školky rukavice?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dáváte do školky rukavice?
Mamiky dáváte do školky rukavice?
Dávám je cca přes měsíc a dnes mi učitelka říkala, že je nosí dcera jediná
, že to není nutné jí je dávat. Já jí na to řekla, že je nosit bude a basta!!!
Dávám zatím jen pletené prstové, dcera si je obleče sama. Jen mně zarazilo, že z 30 dětí nosí jen ona a to dnes bylo cca -3.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mam dvouletaky, chodi do miniskolky, ale rukavice davam a davala byhc i starsim, sama je nosim, maji pletene a na ven kdyby sli blbnout tak maji lyzarske.. teta jim je nandava, jeste to neumi.. sami si o ne rikaji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás nosí rukavice všechny děti. A už tak měsíc. I já nosím na ven rukavice. Dneska tu bylo -9 stupňů.
Vždyť ty ostatní děti musí mít úplně ledové ruce.
Mě jen vadí, když má dítě prstové, neumí si je obléct ani s pomocí, nebo ještě lépe, nechce tam strčit ty prsty, takže má ruku jen v tom prostoru pro dlaň ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty jo ani já bych ted nikam nešla bez rukavic, malému je dávám už taky dobrý měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pod barákem školku a zrovna šli na procházku když jsem byla venku, učitelka je všechny kontrolovala, zapínala čepice, bundy atd a pak se zeptala „máte všichni rukavičky“ a všechny děti museli zatřepat ručičkama nad hlavou
řekla bych že to byla ta první třída školky.
A nutím i 13 letou aby je nosila ![]()
- Citovat
- Upravit
Dcera si je oblékla sama už loni jsou jí už 4roky.
já bych bez rukavic umrzla a hlavně já i dcera máme ekzém na rukách tak to strašně praská až do krve, když nemá rukavice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ve školce bez rukavic, to si neumím teda představit. Ráno tu bylo - 14 a když jdou děti dopoledne ven a staví tam třeba sněhuláka nebo se koulují, tak bez rukavic jak, teda nevím? I kdyby se jen procházeli, tak ty ruce stejně mrznou. Dávám normálně prstové, dcera 5 let, si je obleče bez problémů. Menším dávám palčáky. Zakladatelko, není u vás ve školce líná a pohodlná učitelka, že se jí nechce tolika dětem pomáhat, uhlídat a kontrolovat všem rukavice? U nás je teda nosí všichni a učitelky na to dbají i to hlídají aby si je děti vzaly, když jdou ven.
Příspěvek upraven 07.12.12 v 16:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona ta školka (paní učitelky) je vůbec divná nedávno jsem zakládala
„Učitelka ve školce nás posílá k psychologovi“
chtěla jsem jen názor ostatních
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blanka S
No tak to bude asi spíš ten problém, hlavně, že dcera je rozumná a nepodlehne většině a nosí je, to je dobře, hlavní ať jí to vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máte zvláštní školku, já je dávám taky už tak měsíc a půl a nosí je všechny děcka tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je nějaká pitomina ne. Když jsem byla ve školce, tak měly rukavice všechny dětičky. Jen co vím je lepší aby prstové rukavice měly jen děti které si je umí samy obléknout, protože navlíkat prsťáky 20 dětem je hoodně náročné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blanka S jo to si možná pamatuju
dcerka nesnáší hluk a ty hromadné akce že? a bez rukavic je to blbost, je zima! učitelka je fakt divná ![]()
- Citovat
- Upravit