Dáváte do školky rukavice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
7.12.12 16:31

To je nějaká blbost ne? To si musela úča vymyslet, nevěřím, že by tolik rodičů (že všichni vůbec neberu - nesmysl) bylo tak nezodpovědných. Dnes jsem si rukavice zapomněla já a po pěti minutách venku jsem se musela vrátit měla jsem málem omrzliny třetího stupně - takže asi tak.. Pochybuji, že se tady někdo ozve, že děcku při mínusových teplotách nedává rukavice.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.12.12 16:31

Tento týden prvně. Před týdnem byl jediný bez rukavic. Mě deti jsou ochotné nosit rukavice až když mrzne. já je nenutím, zima bude jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
7.12.12 16:37

Tak u nás ve školce jsem si dnes všimla cedulky ať všichni rodiče dávájí dětem rukavice, že pak nemohou jít ven. pár nezodpovědných se asi najde, ale tahle učitelak by si asi něco yvslechla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
7.12.12 16:48

Rukavice už dávám (mají všechny děti ve školce), teď tu máme sníh..ale syn je dlouho nenosil, je mu pořád teplo :D ani punčocháče si pod kalhoty nevezme, to je asi jediný ve školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
7.12.12 16:49

No u nás jsme zase byli jediní kdo měl kombinézu, jsem si říkala je sníh půjdou blbnout na zahradu, no ostatní děti měly manšestráky nebo rifle :nevim: no a ven nakonec ani nešli.

Jinak k dotazu rukavice už nějakou dobu nosíme, já včera večer přišla z venku s uplně zmrzlýma rukama a to jsem rukavice měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
7.12.12 16:50

Tak já dávám protože syn má ekzém na rukách má to uplně rozpraskané a mám spíš pocit jako by je ale nenosil tak chci paní učitelku poprosit aby na to dohlídla ale včera jsem viděla na zastávce chlapečka a ten neměl ani štrample bylo to vidět protože měl tepláčky vyhrnuté :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.12.12 16:53
@Blanka S píše:
Mamiky dáváte do školky rukavice?
Dávám je cca přes měsíc a dnes mi učitelka říkala, že je nosí dcera jediná 8o, že to není nutné jí je dávat. Já jí na to řekla, že je nosit bude a basta!!!
Dávám zatím jen pletené prstové, dcera si je obleče sama. Jen mně zarazilo, že z 30 dětí nosí jen ona a to dnes bylo cca -3.

8o Do školky jsem dávala a dávám i teď do školy. A to je fakt jen na přechod, kdežto ve školce se chodí přes den ven (nejen na procházku, ale i na zahradu). Akorát jsem hodně brzy zrušila rukavičky na provázku, protože se za to dcera styděla. Tak jsem dávala rukavice obyčejné, u kterých mi nevadilo, kdyby je ztratila. Ale určitě nebyla dcera zdaleka jediná, kdo měl rukavice :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.12.12 16:54
@brouček123 píše:
Tak já dávám protože syn má ekzém na rukách má to uplně rozpraskané a mám spíš pocit jako by je ale nenosil tak chci paní učitelku poprosit aby na to dohlídla ale včera jsem viděla na zastávce chlapečka a ten neměl ani štrample bylo to vidět protože měl tepláčky vyhrnuté :zed:

třeba to byl můj. Cestou do školky je taky nedávám :nevim: Na zastávku to máme 2 minuty, zaleze do busu, kde je přetopíno, bus staví u školky. A ve školce ho zase z punčocháčů svlékat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
7.12.12 16:55

Tak já jsem dala malýmu 21m rukavice poprvé včera, moc je nechce nosit.Ale když třeba bobovali, tak jo, to by mu od sněhu zima byla. Starší si je vezme spíš na parádu, s kostlivcem.Ale jinak děti ve školce nosí. Až bude pořádná koulovačka, tak bude nosit i šusťákové. Zatím je to naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
7.12.12 16:56
@Lama Lama píše:
Tento týden prvně. Před týdnem byl jediný bez rukavic. Mě deti jsou ochotné nosit rukavice až když mrzne. já je nenutím, zima bude jim

Máme to úplně stejně, ve školce je má od pondělí, nasadila si je až dneska, asi jí FAKT byla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
7.12.12 16:57

@Lama Lama Nesvlékáme, je v punčocháčích, asi jako většina, akorát ty prodřený kolena :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.12.12 17:04
@Jůlinka T. píše:
@Lama Lama Nesvlékáme, je v punčocháčích, asi jako většina, akorát ty prodřený kolena :cert: :cert: :cert:

já mám z punčocháčů nějaký blok z dětství, takže bych to klukovi nemohla udělat, nechat ho ve školce jen v nich. :mrgreen: Nad nulou nosí jen kalhoty, pod nulou podšité manžestráky, když mrzne až praští, má vlněné kamaše. a to by mi prodření vyšlo pěkně draze.
ale je mi fuk, jestli má někdo punčocháče nebo ne. Spíš mi udivilo, že někdo mlátí hlavou do zdi kvuli dítěti na zastávce v teplácích bez punčocháčů. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
7.12.12 17:06

@Lama Lama To nebylo snad ale ani školkové dítko a mělo rýmu takovou že mu od nosu visela nudle až do pusy. To jsi asi nebyla co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Judi
7.12.12 17:14

Ano, dávají skoro všichni. Dokonce to učitelky vyžadují!

• Citovat
  • Upravit
817
7.12.12 17:46

Mě by ani nenapadlo malé rukavičky nedat, vždyť by jí byla zima na ručky a to máme školku za barákem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat