Dáváte do školky rukavice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
7.12.12 19:57
@GILOTEK píše:
Rukavice dávám také min. měsíc. Než byl sníh, tak žinilkové, ted nepromokavé.

Můžu se zeptat, odkud jsi? Já si to totiž fakt nedokážu představit, že bych už měsíc dávala rukavice 8o Do nedávna dcera nenosila ani čepici :think: Ale asi u vás byla větíš zima naž u nás - nejsi odněkud „z hor“? Připadá mi zbytečné dávat v +10 rukavice jen proto, že je konec listopadu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
7.12.12 19:59
@lulje píše:
V těch vedrech, kdy tady bylo kolem +10 stupňů, jste fakt dávali rukavice? Pak nemají být ty děti choulostivé. :think:

No tak já dávám rukavice když je kolem nuly a tak 10 dní už tu máme sníh, tak si neumím představit že by rukavice děti neměly. Než dojdem do školky mají je úplně mokré, takže přemýšlím že budou nosit dvoje 8o, jedny na převlečení. Ony si totiž nedají říct aby na ten sníh nesahaly. Takže i jít v něčem jiném než v kombinéze ani nepřichází v úvahu měly by mokré asi vše jak se tím brodí a občas uklouznou. Před pár dny mi školní dcera uklouzla a měla mokré až spodní prádlo jak spadla do mokrého sněhu v kalhotech :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
7.12.12 19:59

Tak bez rukavic si to neumim predstavit. Muj syn nosi teplou cepici, rukavice, salu a pod zateplene kalhoty puncochace. A jeste povinne a hrde nosi v kapsicce u bundy balzam na rty z DM (mandarinkovy, miluje ho :D), kterym si maze cervenou popraskanou pusinku. Neumim si predstavit, ze by nejake dite v tomhle pocasi rukavice nenosilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.12.12 20:05

Já jsem z Vysočiny a rukavice opravdu už střídavě skoro měsíc nosí, když je tepolměr u 0 tak je automaticky nasazuju, stejně jako punčocháce a na to tepláčky, ted už nosí zateplené kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.12.12 20:27
@lulje píše:
Můžu se zeptat, odkud jsi? Já si to totiž fakt nedokážu představit, že bych už měsíc dávala rukavice 8o Do nedávna dcera nenosila ani čepici :think: Ale asi u vás byla větíš zima naž u nás - nejsi odněkud „z hor“? Připadá mi zbytečné dávat v +10 rukavice jen proto, že je konec listopadu :think:

skoro Vysočina. Už před měsícem tu ráno bylo na nule, když šli na vycházku, tak mohlo být tak +5 a to rukavičky unosil. I v šatně byli skoro u každého rukavičky připravené u bundy :-)
A čepici - no tak bez té si to nedovedu představit. :nevim:

Řídím se vždy teploměrem, ne tím jaký je měsíc, jak tu někdo psal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
7.12.12 20:47

@GILOTEK jo přesně tak řídím se taky teploměrem, takže když byly 3 stupně dostaly holky punčocháče i když byl třeba začátek listopadu :nevim:, kamarádka mi říká co jako budou nosit v zimě, no ale ona už byla zima jako je teď. Pak se zase oteplilo ale pár dní opravdu zima byla i sníh. Takže se řídím prostě podle toho jak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.12.12 21:24
@GILOTEK píše:Řídím se vždy teploměrem, ne tím jaký je měsíc, jak tu někdo psal..

To jsem psala já :) Tak to jooo - Vysočina - to chápu. My jsme sníh ještě pomalu ani neviděli a minulý čtvrek (poslední teplý den) šla dcer opravdu jen v bundě (pod ní krátký rukáv), bez punčoch, čepice a rukavic… Ale dneska už bylo -8, tkže jsme vytahli čepici, punčochy a rukvice. Doufám, že to vydrží max týden a bude líp ;) ALe na horách ať je zima, ať máme na čem lyžovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.12.12 08:28

Já bych určitě dala. A pokud si je umí obléct sama, tak ej to supr, pak ti může být fuk, co říkají učitelky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.12.12 10:10

No jistě, že dávám. U nás je teda nosí všechny děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat