Dáváte do školky rukavice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
7.12.12 17:46

Dneska jsme dali poprvé do školky punčochy (pod zateplené kalhoty) a rukavice. Poprvé trochu víc mrzlo. Když je nad nulou, nevidím důvod dávat rukavice. :nevim: Zas budu za divnou :lol: Minulý týden jsem viděla rukavice u pár dětí (si 2-3) - vyloženě citlivek. Dneska už měli skoro všichni. Zaráží mě někteří kteří oblékají děti podle kalendáře a ne podle teploměru. Minulý týden u nás bylo +12 - nechápu, proč bych dítě trápila rukavicemi. Proto jsme je vytáhli až dneska, kdy mrzlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.12.12 17:47
@calli píše:
Mě by ani nenapadlo malé rukavičky nedat, vždyť by jí byla zima na ručky a to máme školku za barákem :nevim:

Ono kolikrát nejde o cestu do školky, to plno dětí přijede autem, děti jen na lehko.Ale pak se jde na hodinu ven a to by měli ruce ledové. To já dávám erární, když někdo zapomene :think:

• Citovat
  • Upravit
3234
7.12.12 17:59

Moji měli letos rukavice poprvé dneska, dřív nebyl důvod, bylo teplo. I kombinézu měli dneska poprvé. Punčocháče nějaký ten týden už dávám, ale ve školce jim je sundávám, tam mají ponožky a tepláčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
7.12.12 18:05

Ja davam rukavice od rijna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
7.12.12 18:11

@Blanka S
já si pamatuju živě i tu diskuzi proč máš jít s dcerkou k psychologovi. Tak tady už je fakt jasné, že odbornou pomoc potřebuje učitelka. Nebo u vás není pod nulou?. U nás razí školka pravidlo, je pod nulou =rukavice, pokud dítě nemá, oblečou erární a rodičům důrazně připomenou. Chodí ven třeba na hodinu někdy i hodinu a půl na zahradu, staví sněhuláky apod. a to jako bez rukavic? :roll: Navíc jestli si je dcerka umí nandat samostatně tak už vůbec nechápu co řeší, u nás tedy děti fakt kontrolují a těm co neumí bez řečí pomohou…

• Citovat
  • Upravit
5527
7.12.12 18:12

V těch vedrech, kdy tady bylo kolem +10 stupňů, jste fakt dávali rukavice? Pak nemají být ty děti choulostivé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.12.12 18:16

Ja mu je teda urcite mesic nedavam… davam mu je asi tyden a teprve vcera jsem mu dala teply palcaky. ma je na snure z rukavu do rukavu. asi jsme otuzilejsi. :nevim: ja je taky nosim tak ten tyden, i Barca… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.12.12 18:17
@Michaela23 píše:
Moji měli letos rukavice poprvé dneska, dřív nebyl důvod, bylo teplo. I kombinézu měli dneska poprvé. Punčocháče nějaký ten týden už dávám, ale ve školce jim je sundávám, tam mají ponožky a tepláčky.

My taky dnes poprvé. :pankac: A poprvé dostala malá košilku pod triko. Jo, a dala jsem i triko s dlouhým rukávem (do včerejška nosila s krátkým). Řídím se teploměrem a ne ročním obdobím. Připadá mi, že někteří by dali rukvice jen proto, že je prosinec, i kdyby bylo +20 :nevim:
ALe dneska už faakt přituhovalo. Ale my jsme jižní Morava, tak chápu, že na horách už dávají rukavice týden. Ale měsíc? Proboha - před měsícem jsme nosili mikinu a vestu na ní. Jo, a vytahli jsme dneska i teplou čepici!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.12.12 18:19
@obrazek píše:
Ja mu je teda urcite mesic nedavam… davam mu je asi tyden a teprve vcera jsem mu dala teply palcaky. ma je na snure z rukavu do rukavu. asi jsme otuzilejsi. :nevim: ja je taky nosim tak ten tyden, i Barca… :nevim:

Už jsem si myslela, že jsem nenormální, když jsem četla tu hromadu příspěvků, že dávají rukavice měsíc 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
7.12.12 18:26

Možná by potřebovala vyšetření psychologa paní učitelka :think:. U nás ve školce nosí rukavice všechny děti. Když se hrabou třeba v písku, tak je to dost studené. Děti, kterým není zima mají rukavičky v bundě a v případě studených rukou si je nandají venku. Jako zakazovat nošení rukavic, protože ostatní děti je nemají je fakt na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
7.12.12 18:28
@tterka píše:
Možná by potřebovala vyšetření psychologa paní učitelka :think:. U nás ve školce nosí rukavice všechny děti. Když se hrabou třeba v písku, tak je to dost studené. Děti, kterým není zima mají rukavičky v bundě a v případě studených rukou si je nandají venku. Jako zakazovat nošení rukavic, protože ostatní děti je nemají je fakt na palici :zed:

nikde nevidím info, že by to učitelka zakázala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.12.12 18:29

@lulje já si toho oblíkání podle kalendáře všímám spíš na jaře, když bylo koncem dubna kolem 30st tak děcka chodily navlíkané ve vestách, moji v kraťasech a sandálkách a když jsem se podivovala, tak mi bylo řečeno, že „je přece duben“ 8o Tak jsem se vždycky zeptala když by místo dubna byl červenec, tak by oblíkli co? no prý kraťasy… někdy tu lidskou logiku nechápu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
7.12.12 19:16

Nam se ted uz v pisku nehrabosi :D chodi na prochazky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.12.12 19:47

Dávám rukavice tento týden, předtím je neměl. Podšité nebo zateplené kalhoty taky až je kolem nuly nebo mrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.12.12 19:51

Rukavice dávám také min. měsíc. Než byl sníh, tak žinilkové, ted nepromokavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat