Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
omlouvam se za vylev a adminum za zbytecnou diskusi, ale jak jinak bych prijimala gratulace
- jsme prijati do skolky ![]()
Zapis jsme meli pred 14 dny, ted jsem tam volala, kdy budou seznamy, tak mi to rekli rovnou po telefonu. Tak slava, mam o starost min !
3r mu budou v kvetnu, chozeni klasicky od zari. Praha 3.
Prihlasku jsem davala jednu, vzali nas tam, kam jsme chteli.
:dance
:
paráda…gratulujem
…jsem zvědavá jak my se budem prát o místo,až to bude potřeba…
Super,taky gratuluji.Nás po prvním zápisu nevzali,odmítli 30 dětí.NO naštěstí o rok později už nás vzali ![]()
Na seznamy se pujdu urcite podivat, jsem zvedava, jaky byl previs.
Gratuluji ![]()
To je stejně děs s těma školkama v dnešní době, maminky děti které vzali jsou tak rádi, že jsou schopní jít slavit
![]()
ahojky,
moc gratuluju!
me dcerku taky od zari vzali
. 3 ji budou ted v breznu (za tyden) ![]()
my jsme mensi mesto a previs byl takovy ze nova skolka to nezachrani ![]()
Nás nevezmou nikde
bohužel pokud starosta s tím něco neudělá tak ani příští ani žádný rok. Jsme z vesnice kde školka není a nikde v okolních od nás žádné děti neberou,včera jsme to objeli všechno,tak uvidíme co ten starosta na to. Jsem z toho smutná,ne kvůli sobě,ale kvůli malé,chtěla mezi děti. ![]()
gratuluji a závist ![]()
U nás ještě zápisy nejsou - až v dubnu..malá je červnová, tak doufám… ![]()
velka gratulace
![]()
vubec se netesim, az tohle budeme resit my, mala je rijnova a ja bych chtela, aby mi ji vzali do skolky od zari (budou ji 2roky a 10 mesicu). no, uvidime ![]()
Diky
, nj je to problem dneska. Na druhou stranu - vlastne jsem ho na vlastni kuzi nezazila, starsi syn je slaby rocnik 1995 (jesle, skolka - absolutni samozrejmost, jeste se o nas pretahovali), u mladsiho to ted vyslo napoprve.
V tomto maji smulu podzimni+zimni deti. Spousta maminek to pak skoro rok musi resit soukromou skolkou, i kdyby za to mely dat podstatnou cast sveho platu, protoze porad je to lepsi, nez o praci prijit.
Drzim palce ostatnim maminkam, myslim, ze obzvlast jarni deti se dostanou docela v pohode - pokud tedy nebydli nekde, kde jsou mraky novostaveb a jedna skolka v dosahu.
Příspěvek upraven 07.03.12 v 13:46
werunkaw123 píše:
Gratuluji
To je stejně děs s těma školkama v dnešní době, maminky děti které vzali jsou tak rádi, že jsou schopní jít slavit![]()
![]()
![]()
To mas pravdu, radost jsem v prvni chvili pocitila stejnou, jako kdyz jsem si onehda na vratech gymnazia precetla, ze prijali starsiho syna ![]()
nakukovatelka píše:Drzim palce ostatnim maminkam, myslim, ze obzvlast jarni deti se dostanou docela v pohode - pokud tedy nebydli nekde, kde jsou mraky novostaveb a jedna skolka v dosahu.
Příspěvek upraven 07.03.12 v 13:46
A jak to budeš řešit do toho září? Nebo máš čtyřletý rodičák? Já mám únorňátko, ale o rok mladší, takže přihlášku do školky dávám hlavně proto, abychom byli v pořadníku, kdyby se něco uvolnilo během roku.
nakukovatelka píše:
Ahoj,
omlouvam se za vylev a adminum za zbytecnou diskusi, ale jak jinak bych prijimala gratulace- jsme prijati do skolky
Zapis jsme meli pred 14 dny, ted jsem tam volala, kdy budou seznamy, tak mi to rekli rovnou po telefonu. Tak slava, mam o starost min !
3r mu budou v kvetnu, chozeni klasicky od zari. Praha 3.
Prihlasku jsem davala jednu, vzali nas tam, kam jsme chteli.:dance:
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.