Jsme přijati do školky, sláva

4181
7.3.12 10:28

Jsme přijati do školky, slava

Ahoj,
omlouvam se za vylev a adminum za zbytecnou diskusi, ale jak jinak bych prijimala gratulace :) - jsme prijati do skolky :dance:
Zapis jsme meli pred 14 dny, ted jsem tam volala, kdy budou seznamy, tak mi to rekli rovnou po telefonu. Tak slava, mam o starost min !
3r mu budou v kvetnu, chozeni klasicky od zari. Praha 3.
Prihlasku jsem davala jednu, vzali nas tam, kam jsme chteli.

:dance :mavam: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
7.3.12 10:29

paráda…gratulujem :kytka: …jsem zvědavá jak my se budem prát o místo,až to bude potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.3.12 10:31

Super,taky gratuluji.Nás po prvním zápisu nevzali,odmítli 30 dětí.NO naštěstí o rok později už nás vzali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.3.12 10:34

Na seznamy se pujdu urcite podivat, jsem zvedava, jaky byl previs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
7.3.12 10:36

Gratuluji :kytka:
To je stejně děs s těma školkama v dnešní době, maminky děti které vzali jsou tak rádi, že jsou schopní jít slavit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
7.3.12 10:37

ahojky,
moc gratuluju!
me dcerku taky od zari vzali :dance: . 3 ji budou ted v breznu (za tyden) :srdce:
my jsme mensi mesto a previs byl takovy ze nova skolka to nezachrani :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
12959
7.3.12 10:39

Gratuluju :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.3.12 12:03

Nás nevezmou nikde :,( bohužel pokud starosta s tím něco neudělá tak ani příští ani žádný rok. Jsme z vesnice kde školka není a nikde v okolních od nás žádné děti neberou,včera jsme to objeli všechno,tak uvidíme co ten starosta na to. Jsem z toho smutná,ne kvůli sobě,ale kvůli malé,chtěla mezi děti. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.3.12 12:41

gratuluji a závist :mrgreen:
U nás ještě zápisy nejsou - až v dubnu..malá je červnová, tak doufám… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.3.12 12:46

My byli taky přijatí,už 1.3. jsem si vyzvedla rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
7.3.12 13:04

velka gratulace :kytka: :kytka:
vubec se netesim, az tohle budeme resit my, mala je rijnova a ja bych chtela, aby mi ji vzali do skolky od zari (budou ji 2roky a 10 mesicu). no, uvidime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.3.12 13:44

Diky :lol: , nj je to problem dneska. Na druhou stranu - vlastne jsem ho na vlastni kuzi nezazila, starsi syn je slaby rocnik 1995 (jesle, skolka - absolutni samozrejmost, jeste se o nas pretahovali), u mladsiho to ted vyslo napoprve.
V tomto maji smulu podzimni+zimni deti. Spousta maminek to pak skoro rok musi resit soukromou skolkou, i kdyby za to mely dat podstatnou cast sveho platu, protoze porad je to lepsi, nez o praci prijit.
Drzim palce ostatnim maminkam, myslim, ze obzvlast jarni deti se dostanou docela v pohode - pokud tedy nebydli nekde, kde jsou mraky novostaveb a jedna skolka v dosahu.

Příspěvek upraven 07.03.12 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.3.12 13:45
werunkaw123 píše:
Gratuluji :kytka:
To je stejně děs s těma školkama v dnešní době, maminky děti které vzali jsou tak rádi, že jsou schopní jít slavit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

To mas pravdu, radost jsem v prvni chvili pocitila stejnou, jako kdyz jsem si onehda na vratech gymnazia precetla, ze prijali starsiho syna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.3.12 13:50
nakukovatelka píše:

Drzim palce ostatnim maminkam, myslim, ze obzvlast jarni deti se dostanou docela v pohode - pokud tedy nebydli nekde, kde jsou mraky novostaveb a jedna skolka v dosahu.

Příspěvek upraven 07.03.12 v 13:46

A jak to budeš řešit do toho září? Nebo máš čtyřletý rodičák? Já mám únorňátko, ale o rok mladší, takže přihlášku do školky dávám hlavně proto, abychom byli v pořadníku, kdyby se něco uvolnilo během roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 13:54
Velké gratulace! U nás jsou zápisy až v dubnu. Dcera bude mít ale 3 roky až v prosinci, tak doufám, že nás vezmou…Tak jí uháním. Máš 2 roky papej, oblíkej, svlíkej se sama, žádná plína a tak :D U nás je málo školek, tak berou jen ty, co už jsou samostatnější…A jsem z toho na nervy. Jestli jí nevezmou, mám po práci :evil:
nakukovatelka píše:
Ahoj,
omlouvam se za vylev a adminum za zbytecnou diskusi, ale jak jinak bych prijimala gratulace :) - jsme prijati do skolky :dance:
Zapis jsme meli pred 14 dny, ted jsem tam volala, kdy budou seznamy, tak mi to rekli rovnou po telefonu. Tak slava, mam o starost min !
3r mu budou v kvetnu, chozeni klasicky od zari. Praha 3.
Prihlasku jsem davala jednu, vzali nas tam, kam jsme chteli.:dance :mavam: :
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin