Jsou levné golfky kvalitní? Cca do 2 500kč

1879
15.9.14 20:35

Jsou levné golfky kvalitní?cca do 2 500kč

Ahoj holky…Chci malé(13 měsíců) koupit nový golfový kočárek, ale víc jak 2 500Kč do toho nedám…dívala jsem se na netu a už mám pár tipů, ale snad ta cena nehraje roli ve kvalitě. Máte některá z vás také levný golfáč a jste s nim spokojené?…popř. dejte tipy jaký máte :)…strašně se mi líbí fialková barva, ale nejspíš zvolím černou nebo červenou…prostě neutrální…Už jsme se bavili s přítelem o druhém mimču tak si kočárek schovám i kdyby by to mělo být za pět let…já na to totiž nespěchám(stačí mi ta jedna cácorka :D)…děkuji za jakýkoliv komentář…hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6942
15.9.14 20:41

Koupila bych (jsem) použitý, léty prověřená kvalita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
15.9.14 20:46

Kamarádka má Espiro, takový fialkový, s šedou konstrukcí, jen nevím kolik stojí :think: a nový kousek chceš natuty? Nešla bys do jetého? Já mám Bee a Nunu, Bee je dražší ale ta nuna, ta se dá sehnat do 2500,– v krásném stavu a já jsem s ní spokojená :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
15.9.14 20:49

Tady jsem našla to Espiro, je to Espiro Magic 4 :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7216
15.9.14 20:50

Já jsem koupila použitý, dala jsem za ně 800 a všichni mi ho chválí (je krásný) a už jezdím rok a půl a paráda - vypadá jako nový. A hlavně vydrží a toho bych se u těch levnějších bála.

Jeden z těch co vydrží jsou chicco multiway ale i ty jsou mimo tvoji cenovou relaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
15.9.14 20:53

@novomamina Ja bych rada upozornila na jednu vec a to jsou zadni kolecka na golfkach. Pokud nemaji stejny rozestup jako kocar, tak se blbe s nim jede a boli z toho zada. Mam golfky chicco multiway a ja jim rikam, ze je to tyrani matek.

• Citovat
  • Upravit
1394
15.9.14 20:55

@loula máme taky, jenom tříkolku. Po novém roce po s ním budu těžce loučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
15.9.14 20:57

My koupili caretero golfky za 1800 a jsem spokojená…splnují účel který jsme požadovali…chtěli sme kočárek na cesty a co nejlehčí kočárek s polohováním… hlavně co nejlevnější a splnuje to všechno :) malá stejně moc v kočárku být nechce takže co to jde tak capká po svých :)

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
15.9.14 21:01

@Aletheia u nás v Pompu prodávají Chicco Multiway v akci za 2.499,– :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2242
15.9.14 21:05

@novomamina Jako barva je pro mě taky důležitá, ale prvně mě u golfek zajímají polohovací záda, dobré ovládání pro mě, pohodlí pro prcka a barvu řeším až pak:-) Zajdi do většího obchodu a zkus si do pár kočárů prcka posadit, projeď se s ním. Někomu vyhovují i levnější golfky, někdo je používá denně a nechce se trápit, že je to krám. Někdy není na škodu koupit osvědčenou značku z druhé ruky, protože i použité budou furt lepší jak některé nové šunty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.9.14 21:07

@novomamina máme Peg Perego Pliko P3 z aukra za 1000,– :pankac: V super stavu, jen pár škrábanců na konstrukci) A sloužil nám 2 roky, ještě počká do jara a odvozí i nejmladší. Polohování téměř do lehu, boky jsou kryté- nefouká, stříška hooodně velká (v sedu až na kolena :palec: ). Super skladný „do deštníku“. :think: Asi proto se mi teď tak těžce vybírá sportovní kočárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.9.14 21:28

Mame zopa jumpet, sice kupovane jete za 900, ale sou uzasne… Bytelne, dobre ovladatelne..hodne doplnku v cene… Nove http://www.elinka.eu/…-jumper-plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
15.9.14 21:38

Caretero luvio 2014, jsem s nim spokojena, splnuje moje pozadavky i ocekavani :) pomer kvalita, cena, vykon idealni. Za me je nej barevna kombinace cernocervena, cernozelena a cernobezova. Nanoznik je teplejsi, zadna hadra, operadlo lze sklopit do lehu, da se polohovat i podlozka.pod nohama, ma dvojitou strechu, pri slunicku dela idealni stin (mala nesnasi, kdyz ji do obliceje sviti slunicko), dobre se ovlada, jednoduse sklada i rozklada… no za me sama pozitiva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
16.9.14 08:36

http://www.chytramama.com/…sn.htm...líbí se mi tento, ale není k tomu nánožník takže jak to děláte bez nánožníku? jen fusak a v zimě pláštěnka? a ještě ten košík se mi moc nezdá :/…potom tenhle opět bez nánožníku http://www.chytramama.com/…nus-grey.htm a pak tenhle vámi zminovaná značka caretero http://www.chytramama.com/…naco-red.htm tak co myslíte? :D..na procházky chodíme denně též na nějaký ten nákup často…Použitý by mi nevadil kdyby byl v dobrém stavu, ale nemám s tím žádné zkušenosti a bála bych se že je to např. podvod apod. Koupit nový je jednoduší varianta… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 13:18

@birma taky jsem měla Pliko P3, ale přišel mi hodně úzký :think: ale jinak byl bomba, hlavně ten stupínek, to má snad jako jediný :potlesk: :potlesk: :potlesk: sice se mi hůř ovládal než jiné, ale ten stupínek a ta střecha s velkým S, s těžkým srdcem jsem prodávala :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4