Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Po dlouhé době dělám čistku v šatníku, a zjistila jsem že se vejdu do svých oblíbených šatů za nezdětna. Ale jsem na pochybách, jestli si ve svých třiatřiceti můžu dovolit takto krátkou sukni. Proto prosím soudnost jiných očí - můžu si ještě dovolit takto běhat po městě?
Omlouvám se za kvalitu fotky.
Jako neni to muj salek…ale to neni dulezite. Ptas se na postavu a tam problem nevidim
jenom pozor, az se budes sklanet k detem ![]()
@neschopná mamka Já ve svých 35 nosím někdy stejnou délku
postavu máš hezkou, tak proč ne.
@neschopná mamka Na mě by krátký, volila bych k nim legíny, ale pokud se v nich cítíš dobře a máš postavu k tomu adekvátní, tak proč ne.
@neschopná mamka Za mě teda určitě v pohodě, nosila bych je
Je ti 33, nemáš pár let do důchodu přecííí ![]()
Tak pokud si pod ně nezapomeneš vzít spoďáry, tak nevidím důvod, proč bys je nemohla nosit
A 33 let, to jsi v nejlepších letech ![]()
Já takhle nenosím ani v pětadvaceti
ale to proto, že se necítím, mám pořád pocit, že je mi vidět víc, než bych chtěla.
Nicméně si myslím, že pokud na to máš postavičku, tak věk nehraje roli:) Takže hurá do města:)
@neschopná mamka tak ja se priznam, ze ja bych takhle ven nevysla, ale to je moji povahou (jsem spis sportovnejsi a kalhotovy typ)…
Ale moje segra ma podobny vek a v takovych normalne chodi a vypada v nich krasne, takze ja bych to neresila a klidne sla
Jenom bacha na sklaneni se k detem
![]()