Jsou moc krátké?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.7.15 10:58

Jsou moc krátké?

Po dlouhé době dělám čistku v šatníku, a zjistila jsem že se vejdu do svých oblíbených šatů za nezdětna. Ale jsem na pochybách, jestli si ve svých třiatřiceti můžu dovolit takto krátkou sukni. Proto prosím soudnost jiných očí - můžu si ještě dovolit takto běhat po městě?
Omlouvám se za kvalitu fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6243
9.7.15 11:02

@neschopná mamka Šaty jsou v pohodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
9.7.15 11:02

Jako neni to muj salek…ale to neni dulezite. Ptas se na postavu a tam problem nevidim :palec: jenom pozor, az se budes sklanet k detem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
9.7.15 11:04

Směle do toho :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
9.7.15 11:05

@neschopná mamka Já ve svých 35 nosím někdy stejnou délku :D postavu máš hezkou, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
9.7.15 11:05

@neschopná mamka Na mě by krátký, volila bych k nim legíny, ale pokud se v nich cítíš dobře a máš postavu k tomu adekvátní, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.7.15 11:06

@neschopná mamka Za mě teda určitě v pohodě, nosila bych je :palec: Je ti 33, nemáš pár let do důchodu přecííí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.7.15 11:06

Je to v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
9.7.15 11:21

33 není žádný věk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
9.7.15 11:27

Tak pokud si pod ně nezapomeneš vzít spoďáry, tak nevidím důvod, proč bys je nemohla nosit 8) A 33 let, to jsi v nejlepších letech :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.7.15 11:41

Já takhle nenosím ani v pětadvaceti :mrgreen: ale to proto, že se necítím, mám pořád pocit, že je mi vidět víc, než bych chtěla.
Nicméně si myslím, že pokud na to máš postavičku, tak věk nehraje roli:) Takže hurá do města:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
9.7.15 13:25

@neschopná mamka tak ja se priznam, ze ja bych takhle ven nevysla, ale to je moji povahou (jsem spis sportovnejsi a kalhotovy typ)… ;) Ale moje segra ma podobny vek a v takovych normalne chodi a vypada v nich krasne, takze ja bych to neresila a klidne sla ;) Jenom bacha na sklaneni se k detem :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková