Jsou to bradavice?

452
17.6.22 18:28

Jsou to bradavice?

Maminky co to prosím je? A jak se zbavit? Syn má 7 let. Tři pupínky má dlouho a ten bílý je nový. Nechci hned běžet k doktorce. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21618
17.6.22 18:47

Já bych s tím k doktorce teda klidně hned šla. Raději se dohodnout na rychlém a efektivním řešení, než domácí experimenty s něčím, co si nejsi jistá, co to je. Na bradavice mi to přijde zvláštní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.6.22 19:47

Klidne s tim muzes bezet k doktorce :nevim: jestli jsou to bradavice, to ti reknou jen na koznim..a doporuci, co na to dat..ja bych to neodkladala, jestli jsou zo bradavice, muze se mu to zhorsovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
17.6.22 19:51
@pufik20 píše:
Maminky co to prosím je? A jak se zbavit? Syn má 7 let. Tři pupínky má dlouho a ten bílý je nový. Nechci hned běžet k doktorce. Děkuji za rady.

tak zrovna s tímhle bych k doktorce šla, bradavice to asi není, a proč čekat, až toho bude mít syn daleko víc a bude se to hůř hojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3179
18.6.22 00:09

Měla jsem podobně takhle bradavice, určitě zajděte na kožní. Strašně rychle se to šířilo na další prsty a i několik na jednom. :? Chytla jsem to od přítele a on z bazénu nejspíš. Jinak mi hodně pomohla Vodička z lékárny, ale už je to hodně dlouho, co jsem to měla, tak nevím, jak se jmenovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
18.6.22 18:04

Moc všem děkuji za názory a informace. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 11:07

@pufik20 dobrý den, mužů se zeptat, jak jste nakonec dopadli a co vám pomohlo? :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA