Jsou to hemeroidy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.11.13 13:04

@Cracky
No právě to že by mi to tam zkoumal si nedokážu představit bych se hanbou propadla :oops: byla bych ráda kdyby napsal třeba jen čipky nějaky a já šla zas pryč :)

• Citovat
  • Upravit
2787
4.11.13 13:08
@Anonymní píše:
@Cracky
No právě to že by mi to tam zkoumal si nedokážu představit bych se hanbou propadla :oops: byla bych ráda kdyby napsal třeba jen čipky nějaky a já šla zas pryč :)

to ja bych ted pri zavadeni cipku asi umrela. ja doufam v nejakou masticku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.11.13 13:10

Holky, ohledne te hanby, vsak doktor vam stejne zadek pri prohlidce vidi ne? Ja nevim, ale me uz by to bylo asi fuk jestli jeden nebo druhy otvor :mrgreen:, navic gynekolog je opravdu na tohle zvykly, fakt bych si tim hlavu nelamala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
4.11.13 13:10

Když na něj vystrčíš pipinu tak už je jedno jestli se má podívat o 1 cm dolů. tak jako tak ti na zadek vidí at chceš nebo ne. normálně to řekněte jakej máte problém a je to :lol: to zvládnete obě dvě :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
4.11.13 13:13
@Cracky píše:
to ja bych ted pri zavadeni cipku asi umrela. ja doufam v nejakou masticku :mrgreen: [/citace )

jestli tě to opravdu bolí, tak asi máš hemeroidy. já je taky měla po porodu a hoooodně hoooodně moc. a čípky i přesto že to bolelo tak to bylo jediný co mi pomohlo. hlavně ti to ten konečník zklidní vís než mastička. jinak hodně musíš pít. kup si caro nebo meltu, nebo porstě vodu. hlavně pít pít pít. a hodně vlákniny. a ráno si třeba dej skleničku vlažný vody na lačno. ono tě to taky trošku prožene!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 13:19

Radim to doktorovi ukazat…ja se stydela, ale bolest me dohnala…doktor prohlasil hemeroidy, jenze po tydnu jsem s vysokymi horeckami zkoncila ns pohotovosti, pac to byl absces…a to by v tehotenstvi moc dobrotu neudelalo. Tak. radeji at se na to podiva co nejdrive (a lepsi nez muj) a pripadne zasahne, jestli bude potreba

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.13 13:24

Tak holky zítra uvidim co mi na to řekne hlavně at už mam klid :roll:

• Citovat
  • Upravit
2787
4.11.13 14:00

Ja zacpu nemam, spis naopak. jdu i nekolikrat za den :nevim: je to divne, uvidim co mi rekne ve stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
4.11.13 17:27

Neboooj, skousni stud a ukaž to..raději něčemu předejít dřív, než by se něco mělo po…dáš to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.11.13 12:41

Ahoj holky, také mám z hemeroidů obavu, jsem ve 36 týdnu a vyrostlo mi cosi u konečníku a je to venku zhruba o velikosti hrášku. Je to nepříjemne a pořád vědší, jsou to hemouši??? :cert: :evil: :evil: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.3.14 13:06

Ahoj, chci se zeptat když máte hemeroidy tak jestli je možné že máte krev jak na toaletním papíru tak ve stolici? Já to tak mám a nevím jestli to hemeroidy opravdu jsou nebo ne? Jinak používám dubovou kůru ve formě výplachu a zatím nic moc když jdu na velkou bolí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
31.3.16 17:03

Hemeroidy?

Zdravin, omlouvam se za foto, jen me vydesila znama, ze pokud nemam penize na soukrom. lekarr tak na chirugii budu trpet a urcite to zkazi.
Po porodu (pred19m) se mi to rapidne zgorsilo ale gynda rekla, ze. To nic neni, ze je to malé.
Me to ale strasne boli, svedi a. Porad o tom vim.
Jsou to hemeroidy? Kam se mam obratit? Gynda, praktik, chirurgie? nechci ujazovat zadek 5ti lékařům jenn tak, stydim se za to.
Mela jste nektera neco takoveho jako je na. Foto a vyrrsilo se to nejak k vasemu pohodli? fakt to bo

Příspěvek upraven 31.03.16 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
31.3.16 17:21

@SabuleBambule :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nechces ukazovat zadek 5ti lekarum a sem ho hodis? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a jinak jsou to hemoroidy ;) A praktik ti muze vypsat zadanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
31.3.16 17:30
@spirunka píše:
@SabuleBambule :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nechces ukazovat zadek 5ti lekarum a sem ho hodis? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a jinak jsou to hemoroidy ;) A praktik ti muze vypsat zadanku.

Zni zo. mozna blbe, ale ja tady videla tolik fotek strizenych hrazi, vyrazek atp a vzdy v prislusnych skupinach.
Hlavne, vidite vyrez, nevidite hlavu, vicemene anonymni, dekuji, ja too odstraním, nechtela. Jsem neejak pohorsit ale vzdyt je to jasne, na bekohi sse. Otocit a vyspulit zadek a nebo se jen poinformmovat… dooporucen heemosstop gel a dub. kůra, hura do lekarny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
31.3.16 17:32

@SabuleBambule to se obavam, ze to moc nepomuze. Kura a gel pomahaji vetsinou kdyz je to male. A je otazka zda mate jen to co je na obr. nebo i vevnitr. Ale samozrejme zkuste klidne nejdriv nechirurgickou lecbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí