Špatné hojení ran

111
22.7.12 09:39

špatné hojení ran

Ahojky, mám ještě jeden dotaz, tentokrát se netýká mé dcerušky ale..
Od doby, kdy jsem byla zhruba na konci těhotenství, se mi hrozně špatně hojí rány,..může to být třeba škrábanec, mám ho někdy i víc jak měsíc. Připadá mi to celkem dost dlouho, ale nechce se mi tahat malou k mé doktorce, která mě pak pošle domů a řekne mi, že jsem blázen :)
je to třeba nedostatek nějakého vitamínu??
nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13770
22.7.12 09:42

Tak na hojení je dobrý zinek a nebo hodně chválený je Womenzym ale je to hrozně drahá záležitost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.7.12 09:44

Nechci strašit, ale moji mamce se špatně hojili rány, pak šla na odběry a našli ji cukrovku, picha si 4 krat za den inzulín a rány ji hnisají a hijí se i vice jak měsíc. Doufám, že to není tvůj případ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.7.12 09:44

Rány se mohou špatně hojit u cukrovky…možná bys měla k doktorce skočit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
22.7.12 09:46

No to mně nenapadlo, přesně jak píšou holky, může to být i cukorvka :zed:
Nemáš třeba i víc žízeň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
22.7.12 09:47

Přesně jak píšou holky, tohle může být důkaz cukrovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.7.12 09:49

Jo přesně žízen a svědění zad a co těhotenská cukrovka měla jsi ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
22.7.12 09:52

V těhu jsem cukrovku právě neměla… nikdo ji snad ani v rodině nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
22.7.12 09:57

@vermace Kup si v lékárně Glukophan, takové proužky, které ukáží cukr v moči a uvidíš. Ale stejně vyšetření od doktora by bylo nejlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
22.7.12 10:01

Taky bych zašla k doktorovi, aby zkusil najít příčinu.
Jinak co se týká následků - na nehojící se rány je výborný krém Bepanthen Plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
22.7.12 10:26

Zkus ty proužky na moč- kvůli zvýšenýmu cukru, ale na hojení ran je jinak vitamín C a nebo zkus homeopatikum arnica montana 30CH, 25kuliček rozpusť do flašky a tu během celého dne vypij. Mě zabírá skvěle oboje, jak Céčko tak ta arnica :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.7.12 12:57

Mi po porodu dělalo něco podobného. Naštěstí to cukrovka nebyla, ale zabral mi na to bylinkový gelík, když tak se mi ozvi aby mě tady nezablokovali. A doplnění vitamínů všeho druhu. Teď mám pokoj a nevypadám jako kdyby mě manžel doma mlátil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
30.7.14 17:13

Ahoj holky mám to samé… noha samá jizva, teď se mi povedlo se na npze spálit cigaretou ahned mi to hnisá, kdykoli se odřu ebo cokoli mi to hnisá… byla jsem s menší dirkou v noze u kožního a ta mi řekla, že je to bércový vřed ( 19 let ), ale na bércový vřed se to zahojilo dost rychle, něco kolem měsíce byl pryč, takkže mi to tak nepřijde, aleu obyčejné odřeninky je to dlouho a kolikrát mi še hnisá… :/ kouřím, mám nadviáhu ( hubnu), ale nějak špatně se nestrauji snažím se stravovat zdravě :-) to bude možná nějaký vitamín, že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
30.7.14 17:16

Jinak jsem byla v únoru na celkovém odběru krve, a cukrovku nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.16 08:13

Já jsem ted nedávno koupila ALFASILVER, už jsme měli možnost ho s naším malým prdolkou vyzkoušet a moc se mi líbí. Ránu to pěkně zakryje a zahojilo se to docela fakt rychle. A to on se mu rány hojí vždycky docela dlouho. Je to i pro dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí