Jsou tohle kontrakce?

152
2.11.17 11:57

Jsou tohle kontrakce?

Ahoj holky :palec: budu rodit poprvé, a tak nemám vůbec přehled, snad mi tu někdo poradí.. už třetím dnem mám bolesti, který se stupňujou.. nejsou ani do bříška, ani do zad, spíš jakoby do boků a někdy společně s tím i do stehen.. je to hrozný tlak a bolest, že mám někdy až potíže si stoupnout.. začalo to nejdřív tak, že to bylo třeba třikrát za den, tak jsem tomu moc nevěnovala pozornost, ale teď je to třeba třikrát za hodinu.. vždycky mě přepadne dvouminutová bolest, a pak to poleví.. po horké sprše je to spíš horší, než lepší, vždycky se do toho přidá i tvrdnutí bříška… :-( mám pocit, že mi včera odešla hlenová zátka… jsou toto kontrakce nebo poslíčci? děkuju moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
152
2.11.17 11:58

Jinak jsem 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.11.17 11:58

A co takhle zavolat svýmu dr aby ti řekl co o je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
2.11.17 12:07

@kulina22 No, podle me, nezbyva, nez pockat, co se z toho vyvrbi. Rozhodne bych neplasila, dokud nemam pravidelne bolesti nebo neodtece voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.17 12:10

Tak to já bych klidně plašila. Kamarádka takhle porodila mrtvá dvojčátka.
anonym pochopitelně kvůli kamarádce

• Citovat
  • Upravit
25123
2.11.17 12:12
@Anonymní píše:
Tak to já bych klidně plašila. Kamarádka takhle porodila mrtvá dvojčátka.
anonym pochopitelně kvůli kamarádce

No tak právě proto by měla jít spíš na kontrolu do porodky, než zakládat diskuse na e-pipi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
2.11.17 12:13

@kulina22 zašla bych se ukázat dr. v takovém tt jsou zvyklí, že tam maminy chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.11.17 12:35

Určitě do porodnice. Na odtok vody určitě necekej, mne pokaždé odtekla az na sále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.11.17 12:45

U svého doktora jsem byla včera ráno, řekl mi, že hlavička je úplně dole, a že až to bude, že to poznám, ale mě teda přijde, že už teď je to strašný… Pohyby pořád cítím, mele tam sebou neuvěřitelně. :-) Asi tam během dneška skočíme, ať vim… Já jen, že jsem všude četla, ze kontrakce jsou buď do břicha nebo zad a mě to bolí uplne jinde, tak jestli někdo má zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
2.11.17 12:48

@kulina22 Zkušenost nemam, ale pokud citis pohyby, nepraskla voda a nejsou to pravidelne kontrakce, tak bych byla v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí