Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Který Cybex? Asi ne priam? Protože to by bylo docela srandovní porovnání.
U toho Junama jsem z recenzí vyčetla, že ten základní podvozek je tvrdý, lidi si dokupovali takový, designově starší, který houpe. Je v nabídce k dokoupení.
Cybex u priamů mi dva prodejci řekli, že to mají pořád v reklamaci, jeden z nich to jde vyřadit z prodeje. Což je brutus vzhledem k tomu, že cenově je to Porsche mezi kočáry. Je fakt, že manžel během vteřiny objevil u dvou ze tří vystavených kusů uvolněné madlo.
Ten zbytek u Cybexu, záleží na tvých podmínkách. Já se primárně řídím velikostí prostoru pro dítě a ovladatelností, u jednoho z Cybexu mi přišlo, že sporťák je krátký. Ale neporovnavala jsem se značkou Junama.
Je to strašná, strašná věda na medvěda ![]()
Mně Junama přijde jak nějaký polsko-ruský hybrid, hlavně ty s 3D korbičkou
Vzhledově určitě Cybex. Kvalitou netuším.
Vyzkoušej si jak se ti s tím jezdí, nějak si nafinguj terén, u jednoho kočáru mi prodavačka řekla, že u obrubníku se jí tento s dítětem překlápí, jak je tvrdý (mluvíme o jiné značce) a regulérně mi doporučila spíše můj druhý favorit, který byl o 8tis levnější, takže jsem holčině věřila.
Já mám Tako diamond tmavě modré barvy, moc jsem si ho přála. Muž chtěl Bugaboo, to jsem nechtěla já, nemám ráda hranaté korby.
Já měla u syna Cybex Balios a byl super. Golfky máme taky od Cybexu.
Junama mi přijde děsně nevkusný.
Hlásím se: Mohu porovnat ![]()
Měli jsme Cybex i Junamu.
Ačkoliv se říká, že Cybex je jeden z nejlepších kočárků, tak mně se rozhodně ovládala lépe Junama. Lépe se s ní jezdilo a to mám 152cm.
Kočárek vypadá velký, oproti Cybexu určitě, ale je dobře ovladatelný.
Má ale jednu nevýhodu: nám drobným se Junama špatně skládá a je těžká, také zabere celý kufr.
Cybex jsem využila snad jen na dovolený a výlety.
Přesně jsme měli Junama Diamond 2022 a Cybex Priam.
Ahoj holky,
Včera jsem si byla „osahat“ a vyzkoušet kočárky. Zaujala mě značka Cybex a Junama.
s nadsazkou)
Junama má krásný design, tam bych si vybrala hned, jen mi přijde takovy betelný, těžší (jsem drobna, tak se pak bojim, jak to budu tlacit do kopce
a cybex je lehouckej, ale zase se mi vubec nelibi ten vzhled…
Chtela bych znat i dalsi pro a proti. Poradite prosim?