Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych se zeptat zkušenějších maminek jaký krém používáte na modřiny, odřeniny u nejmenších dětí. Děkuju.
Používám měsíčkový, ale zázračné to není, musí to tomu dát holt čas, než se to vyhojí. Ale je to lepší než nic ![]()
Kdybys ho chtěla objednat, pošli SZ, dělám poradce.
Já jsem na dost velkou modřinu použila san activ a byla hned pryč ![]()
Ale zatím to bylo jednou, takže možná je i náhoda ![]()
Petra
Já mám skvělé zkušenosti s OK Gelem od společnosti OKG.
Používáme ho na modřiny, odřeniny, spáleniny, štípance,…
Prakticky na všechno ![]()
Ahoj holky,
prosím Vás, můžu se zeptat, jestli některá z Vás (v mém okolí) dělá poradce pro JUST a od které bych si mohla zboží objednávat? Já bydlím v Zátoru (u Krnova). Mám kamarádku, která to dělá, ale je v Brně a je dost vytížená.
Děkuju
Potřebovala bych rychlou radu. Od kdy používáte Eucasol?
Malá má 4,5m a strašnou rýmu. Můžu stříknout na plenu nad hlavu na noc?
@Blanka S píše:
Potřebovala bych rychlou radu. Od kdy používáte Eucasol?
Malá má 4,5m a strašnou rýmu. Můžu stříknout na plenu nad hlavu na noc?
můžeš, ale nedávej tam malou hned, at to trošku vyvětrá ![]()
Já nedám dopustit na aloe vera spray první pomoci. Stříkáme všude kromě očí a odřeniny opravdu léčí hned. Teď nová zkušenost, že do 3 dnů bylo po oparu ![]()
Ja Eucasol pouzivala pro maleho od narozeni…nastrikala jsem mokrou plenu a dala na radiator.
Na modřiny bych dala možná i jalovcový krem od JUSTU. Kdysi jsme se kopla do palce a měla jsem ho hned modrý nařela jsem jalovcem a fajn se to prokrvilo, modřina byla do dvou dnů pryč.
My doma taky používáme OK Gel od české firmy OKG.Je to směs bylin a má opravdu všestranné použití. Odřeniny, popáleniny, různé záněty, mykozy, hemeroidy, bolest pri prořezávání zoubků…V případě zájmu, ráda zajistím.