Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych jet sama s dětmi (2 a 4 roky) někam k moři. Podmínkou je letecká doprava a all inclusiv (prostě si chci dovču užít s dětma a ne abych se cítila stejně jak doma)
Ale v nabídkách cestovek tápu. Všude počítají s dvěma dospělými.
Nemá někdo zkušennosti?
Nějaké typy?
Moc díky za jakoukoliv radu
Musis za jedno dite zaplatit.
letim se syny, nabidka z first minute, jedno dite uplne zdarma, druhe zvyhodnena cena.
Neměl by to být problém, jen jedno dítě bude dražší, asi budeš mít nejjednodušší přímo kontaktovat cestovku a nechat si cenu spočítat. Dělám to taky tak, protože podle ceníku jsem to snad zatím ani jednou nespočítala správně. A jinak s tebou naprosto souhlasím, pro mě je taky jen all inclusive dovolená ![]()
Bude to míň výhodný, ty dětský ceny, ale půjde to..mimochodem máš můj obrovský obdiv. mám stejně starý děti, a sama bych s nima neletěla ani omylem
![]()
@slavuska1 píše:
Bude to míň výhodný, ty dětský ceny, ale půjde to..mimochodem máš můj obrovský obdiv. mám stejně starý děti, a sama bych s nima neletěla ani omylem![]()
můj obdiv máš taky:-)
Pokud mladšímu dítěti ještě nebudou 2 roky, měl by to mít zdarma (většina ck to tak má), ale bez naroku na místo v letadle. Často to je ale tak, že musíš zaplatit 2 osoby plně, aby jsi měla další dítě za zvyhodnenou cenu nebo zdarma. Ale zkus se zeptat na větších ck, jakou mají nabídku pro tebe, třeba půjde najít nějaká z aktualnich akcí.
Jezdila jsem k moři s prckama sama už od jejich roku, ale do stanu, busem a s tím, že jsem vařila, takže jak to plánuješ ty, to bude úplná pohoda:)Hezky si to užijte.
@slavuska1 píše:
Bude to míň výhodný, ty dětský ceny, ale půjde to..mimochodem máš můj obrovský obdiv. mám stejně starý děti, a sama bych s nima neletěla ani omylem![]()
Já bych s takhle malýma dětma nejela sama ani na mácháč ![]()
Taky se chystám s dětmi sama k moři. Dětem je 5,5 a 4r. Zatím máme vybrané Řecko a Kanárské ostrovy, uvidíme co seženeme levněji. Je fakt, že v cestovkách většinou počítají 2 dospělí+dítě, varianta 1 dospělý + 2 děti výjde většinou stejně draho ![]()