Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Chystáme výlet pro čtyři rodiny s dětmi od 3-6 let + jednu těhulku. Ačkoliv jsme velcí výletníci, tentokrát si nevím rady. Chtěli bychom vyrazit někam, kde nejsou o víkendu davy lidí, takže vynechávám Průhodnický park, Stromovku, Klánovice apod. Rádi bychom se někde tak hodinku prošli, pohráli v lese bojovky a pak si třeba někde na louce rozložili deku a udělali piknik - ideálně, že by si děti u toho hráli někde na prolejzkách a dospělí mohli mezitím pokecat ![]()
Někde v okolí Prahy nebo ve středních Čechách… Díky moc za tipy ![]()
@bamboo tohle je u Lodenice: http://www.solvayovylomy.cz/ Obcas maji o vikendu nejaky program, pripadne v okoli se da dobre piknikovat
Ja tady teda moc mist takhle neznám ale na jiznaku je super opravdu velikej lesopark..nebo spis je to les nakraji tam bydli nakej pan a ma tam kozy a kachny a tak sppusta lidi je tam chodi krmit ten park je fakt velikej vede pres hostivarskou prehradu az do Hostivaře no:-D je tam spousta prolejzek spousta stezek a lanovej park nebk jak se tomu rika..leze se tam ruzne po stromech a mezi stromy apod. I hospudky tak jsou se zahradkama a super si myslim ![]()
@bamboo Lány - procházky v zámeckém parku a na kraji Lán je farma, kde chovají antilopy.
Také můžete mrknout na hrob TGM.
Nebo Beroun - je tam velké hřiště v lese a kousek jsou medvědi.
Ale zase to není moc na procházku ![]()
http://www.kudyznudy.cz/…Chuchli.aspx
tady je to moc hezký, po cestě k tý zoo jsou navíc snad tři hřiště, i místo na ten piknik by se našlo.
@miaPRG píše:
@bamboo tohle je u Lodenice: http://www.solvayovylomy.cz/ Obcas maji o vikendu nejaky program, pripadne v okoli se da dobre piknikovat
Díky za tip - tohle vůbec neznám - možná v sobotu zkusíme ![]()
Zámek Berchtold, já tam nikdy nebyla, ale kamarádka si to nemůže vynachválit, s dětma tam jezdí často…
Hledám na tento víkend nějaký výlet. Jelikož bude hodně teplo, napadlo mě něco pod stromy.
Nějaká procházka v lese, aby to bylo zábavné i pro děti. Jedno dítě bude v kočáru. Představovala jsem si něco jako Prachovské skály, ale tam je to s kočárem hodně obtížné. Máte někdo nějaký tip?
Co třeba lom Amerika? Doporučuju mrknout na mapy.cz a tam přepnout na turistickou mapu. Uvidíš turistický stezky i ikony všeho možnýho, co je k vidění kolem.
@Mata132 píše:
Hledám na tento víkend nějaký výlet. Jelikož bude hodně teplo, napadlo mě něco pod stromy.
Nějaká procházka v lese, aby to bylo zábavné i pro děti. Jedno dítě bude v kočáru. Představovala jsem si něco jako Prachovské skály, ale tam je to s kočárem hodně obtížné. Máte někdo nějaký tip?
Do šátku.
Před dvěma lety jsem odtahala nemocnou čtyřletačku ze sedmihorek na Valdštejn na hrubé skále. I ty prachovky mají nějaké cesty kočárek friendly.
Jinak doporučuji koukat po růžových vozíčkářských trasách - co si pamatuji, tak dost jich bylo v okolí Špindlu a pak něco na Třeboňsku. |Určo jich bude víc
Zkuste Voděradské bučiny, vemte s sebou plavky a ručníky a můžete se rovnou vykoupat ![]()