Tip na výlet Praha a okolí

82
19.5.14 13:56

tip na výlet Praha a okolí

Ahoj. Chystáme výlet pro čtyři rodiny s dětmi od 3-6 let + jednu těhulku. Ačkoliv jsme velcí výletníci, tentokrát si nevím rady. Chtěli bychom vyrazit někam, kde nejsou o víkendu davy lidí, takže vynechávám Průhodnický park, Stromovku, Klánovice apod. Rádi bychom se někde tak hodinku prošli, pohráli v lese bojovky a pak si třeba někde na louce rozložili deku a udělali piknik - ideálně, že by si děti u toho hráli někde na prolejzkách a dospělí mohli mezitím pokecat :-)
Někde v okolí Prahy nebo ve středních Čechách… Díky moc za tipy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
818
19.5.14 13:59

@bamboo tohle je u Lodenice: http://www.solvayovylomy.cz/ Obcas maji o vikendu nejaky program, pripadne v okoli se da dobre piknikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
19.5.14 14:00

Ja tady teda moc mist takhle neznám ale na jiznaku je super opravdu velikej lesopark..nebo spis je to les nakraji tam bydli nakej pan a ma tam kozy a kachny a tak sppusta lidi je tam chodi krmit ten park je fakt velikej vede pres hostivarskou prehradu az do Hostivaře no:-D je tam spousta prolejzek spousta stezek a lanovej park nebk jak se tomu rika..leze se tam ruzne po stromech a mezi stromy apod. I hospudky tak jsou se zahradkama a super si myslim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.5.14 14:01

@bamboo Lány - procházky v zámeckém parku a na kraji Lán je farma, kde chovají antilopy.
Také můžete mrknout na hrob TGM.

Nebo Beroun - je tam velké hřiště v lese a kousek jsou medvědi.
Ale zase to není moc na procházku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.5.14 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.5.14 14:03

Holky, vy jste hodný, to jsou skvělé tipy! Díky moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
19.5.14 14:05

http://www.kudyznudy.cz/…Chuchli.aspx
tady je to moc hezký, po cestě k tý zoo jsou navíc snad tři hřiště, i místo na ten piknik by se našlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.5.14 14:08
@miaPRG píše:
@bamboo tohle je u Lodenice: http://www.solvayovylomy.cz/ Obcas maji o vikendu nejaky program, pripadne v okoli se da dobre piknikovat

Díky za tip - tohle vůbec neznám - možná v sobotu zkusíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trudinka
19.5.14 14:13

Zámek Berchtold, já tam nikdy nebyla, ale kamarádka si to nemůže vynachválit, s dětma tam jezdí často…

http://www.zamekberchtold.cz/

• Citovat
  • Upravit
1156
19.5.14 14:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.7.18 17:20

Tip na výlet Praha, okolí, střední Čechy

Hledám na tento víkend nějaký výlet. Jelikož bude hodně teplo, napadlo mě něco pod stromy.
Nějaká procházka v lese, aby to bylo zábavné i pro děti. Jedno dítě bude v kočáru. Představovala jsem si něco jako Prachovské skály, ale tam je to s kočárem hodně obtížné. Máte někdo nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
26.7.18 18:48

Co třeba lom Amerika? Doporučuju mrknout na mapy.cz a tam přepnout na turistickou mapu. Uvidíš turistický stezky i ikony všeho možnýho, co je k vidění kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
26.7.18 22:47
@Mata132 píše:
Hledám na tento víkend nějaký výlet. Jelikož bude hodně teplo, napadlo mě něco pod stromy.
Nějaká procházka v lese, aby to bylo zábavné i pro děti. Jedno dítě bude v kočáru. Představovala jsem si něco jako Prachovské skály, ale tam je to s kočárem hodně obtížné. Máte někdo nějaký tip?

Do šátku.
Před dvěma lety jsem odtahala nemocnou čtyřletačku ze sedmihorek na Valdštejn na hrubé skále. I ty prachovky mají nějaké cesty kočárek friendly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
26.7.18 22:49

Jinak doporučuji koukat po růžových vozíčkářských trasách - co si pamatuji, tak dost jich bylo v okolí Špindlu a pak něco na Třeboňsku. |Určo jich bude víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
26.7.18 23:25

Zkuste Voděradské bučiny, vemte s sebou plavky a ručníky a můžete se rovnou vykoupat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí