Večerní a noční teploty v Bulharsku

2891
18.5.14 21:39

Večerní a noční teploty v Bulharsku

Zravím, kdo jezdíte do Bulharska? Jaké jsou tam teploty večer a v noci? Koukala jsem sice na tabulky na netu, ale radši budu i za konkrétní zkušenosti :-) Právě přemýšlím, co potáhnu za oblečení. V posledních letech jsem bývala zvyklá spíš na země jako Egypt, Tunis, Turecko a tam jsem i v noci mohla chodit v plavkách :-) ale Bulharsko je nejspíše trochu o něčem jiném. Jedu tam poprvé, tak nevím, ale dlouhé kalhoty a mikina se asi budou hodit že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
18.5.14 21:41

V Bulharsku jsem nebyla, ale 1 dlouhý kalhoty a mikinu beru na každou dovolenou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.5.14 21:42

Byly jsme už je to pár let, měsíc přelom červenec a srpen a 14 dnů v kuse pršelo. Ale bylo teplo. Ale jedny dlouhé kalhoty a mikina se hodí. V červnu a září se hodí stopro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
18.5.14 21:44

Letíme v červenci, jindy bych se asi neodvážila, přece jen to není země, kde 100% vyjde počasí. Já teda mikinu taky tahala všude, ale použila jsem jí vždycky jen v letadle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.5.14 21:46

Byli jsme loni i predloni. Predloni parak i v noci to bylo desny a loni vhladneji, na kratasy teda jo ale cestou z prochazky uz jsme si brali svetrik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.5.14 21:46

Jo oba roky jsme byli v cervenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.5.14 22:03

Byli jsme na začátku července a dlouhé kalhoty jsem užila a svetr až dva taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
18.5.14 22:32

Byli jsme v Bulharsku před několika lety na přelomu srpna a září a celou dovolenou bylo maximálně 20 stupňů a deštivo. Takže za mě určitě dlouhé kalhoty a mikinu. Nic jiného jsem tam totiž nenosila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.5.14 07:45

Byla jsem v červenci, přes den bylo hodně přes 30 a večer a v noci teplota nešla pod 20.
Ale podle mě záleží i na letovisku, byli jsme na výletě a tam bylo večer chladněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí