K moři s angínou

Anonymní
17.8.12 12:06

K moři s angínou

Zítra máme odjíždět k moři a dceři dnes dr diagnostikovala angínu. Řekla že jakmile horečky klesnou jet můžeme ale já přesto váhám, na jednu stranu bychom hrozně rádi jeli už jen kvůli dalším dětem, ale na druhou mám strach ať se dceři nepřitíží nebo ať to nechytí někdo další. Co byste dělali na našem místě? Jeli byste?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
17.8.12 12:09

Ano jela bych. Držela bych jí pár dní v chládku, ale jela bych.Teda pokud jí vyloženě není hodně špatně :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
17.8.12 12:11

Taky bych jela pokud na tom není moc zle, ono to třeba za párddní odezní, nechala bych ji v chládku hpodně odpočívat a hodně pít, léky sebou, pokud jste pojištění… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminama
17.8.12 12:15

Resila jsem neco obdobného ani ne pred tydnem, nejeli jsem a nelituju. Ani za cenu relativne velkyho storna (stornovali jsme ani ne 24 hodin pred odletem). A to nemel malej ani anginu ani atb, jen vysoky horecky (zrejme viroza, protoze jinak mel vse ok). Ty horecky a viroza ho ale tak vycerpali, ze by to bylo utrpeni pro nej i pro nas.

• Citovat
  • Upravit
22804
17.8.12 12:21

My nedávno s angínou u moře byli - dcerka (18m) teda už jenom dobírala ATB, angína se u ní projevila necelý týden před odjezdem. Čekala jsem, co na to dr., ale prej když jí ještě po dobu braní ATB budu držet mimo přímý sluníčko, jet klidně může. Je teda pravda, že dcerku horečky přešly snad hned po první dávce, druhej den už tady řádila - ale na dovolený byla první dva dny ještě dost unavená (což by možná byla i bez angíny - ono stres během letu, do toho horka…), docela jsem se o ní ty dva dny bála a viděla se někde na chorvatský pohotovosti :oops: Teď jsme byli na kontrole u dr. a všechno ok, i sedimantace. Takže bych dala i na to, jak se holčička cítí - jestli jí léky zaberou tak jako u nás a bude jí relativně dobře, asi bych jela. A léky samozřejmě dobrala a snažila se jí držet mimo sluníčko a tak nějak v klidu (no, mně se to teda nepodařilo, moje je v klidu, jenom když spí :lol:) Jo, a nikdo jsme to od ní nechytli - a to jsme ještě před odchodem k dr. jedly jogurt jednou lžičkou (ona byla furt v pohodě, akorát s teplotou, tak jsem čekala zoubky nebo nějakou lehkou virózu - a ona angína :zed:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.8.12 12:23

Jela bych; synovi diagnostikovali angínu (virovou) přímo v Bulharsku, den pospal a zbylých 8 dní dovolené si užil. Dostal Sumamed, takže mohl i na slunce. záleží na vás, jak nemoci zvládáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
17.8.12 12:27

S ATB bych dítě k moři nebrala, stejně nemůže na sluníčko.

• Citovat
  • Upravit
487
17.8.12 12:31

V 10 letech jsem jela s mamkou do Španělska s horečkou a na druhý den jsem byla zdravá. Asi ten jiný vzduch nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 12:38

Děkuji za odpovědi, my máme ospen a nikde jsem nenašla jestli může na sluníčko nebo ne. Dr mi právě nic neřekla jen že počkat až klesnou teploty, ona je právě vcelku ok a říká že je zdravá. Je fakt že ji v klidu asi moc neudržím :zed: natož až uvidí moře. Mám strach že když nepojedem bude do dvou dnů ok ale zase když pojedem tak se něco po… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2326
17.8.12 12:45

Nejela bych v žádném případě…jsem asi moc opatrná, ale náhoda je blbec a nerada bych si pak něco vyčítala…takže za mě ani náhodou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
17.8.12 13:06

Napadá mě jen jak je to s cestovním pojištěním? Když by člověk potřeboval doktora při komplikacích s angínou s kterou odjíždí z ČR. Proplatí to pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
17.8.12 13:09

Nejela bych, angínu malá měla před měsícem, měla vysoké horečky a s ATB se stejně na slunce nesmí. Byla i hrozně ukňouraná, tak bych si dovolenou vůbec neužila.
Kolik dceři vůbec je? Od toho by se mé rozhodnutí určitě odvíjelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21940
17.8.12 13:09
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi, my máme ospen a nikde jsem nenašla jestli může na sluníčko nebo ne. Dr mi právě nic neřekla jen že počkat až klesnou teploty, ona je právě vcelku ok a říká že je zdravá. Je fakt že ji v klidu asi moc neudržím :zed: natož až uvidí moře. Mám strach že když nepojedem bude do dvou dnů ok ale zase když pojedem tak se něco po… :pocitac:

S ATB se na slunicko proste nema.Se vsema. U nekterych je to jen doporuceno, u nekterych indikovano. V kazdem pribalovem letaku to doporuceno neni. A nema se proto, ze je velka pravdepodobnost koznich reakci a taky pro to, ze ATB celkove organismus oslabuji, to same i slunce, takze kdyz se to da dohromady, neni to pro telo, ktere je oslabene a bojuje s nemoci nic dobreho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 13:13
@micelinka píše:
Nejela bych, angínu malá měla před měsícem, měla vysoké horečky a s ATB se stejně na slunce nesmí. Byla i hrozně ukňouraná, tak bych si dovolenou vůbec neužila.
Kolik dceři vůbec je? Od toho by se mé rozhodnutí určitě odvíjelo…

Dceři jsou 4. Já si taky myslím že líp bude asi zůstat doma. V klidu a ve stínu ji neudržím ani náhodou :,(

• Citovat
  • Upravit
13837
17.8.12 13:16
@Anonymní píše:
Dceři jsou 4. Já si taky myslím že líp bude asi zůstat doma. V klidu a ve stínu ji neudržím ani náhodou :,(

Tak to jí asi těžko vysvětlíš, že nemá byt na slunci, nemá divočit, nemá tamto a nemá tamto…když nepojedete, tak přijdete o hodně peněz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí