K moři s plenkama do vody?

1863
13.6.12 14:55

k moři s plenkama do vody???

Zdravím dnes už podruhé (mám svůj den, malá hodně chrní :mrgreen: )
razíme za chvíli k moři a malá má ještě stále plenky (13, 5měs), jak to prosím děláte při koupání a cekově na dovči??? jezdíme na bazén s vodníma plenama, to chápu :mrgreen:, tam ji má ale max hoďku. jak je to, když jsme u bazénu nebo v moři půl dne, celý den, pořád…nechávate pleny nebo bez plen nebo plavečky??? díky moc! ocením i různé praktické rady a zkušenosti, je to naše první moře s malou. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6051
13.6.12 14:57

Buď plavečky nebo na ostro ;) v písku se děti batolily jen v triku (aby se nespálily) s holou prdkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
13.6.12 14:59

Do bazénu kojenecké plavky (zachytí případné hovínko) a v moři naostro, tam bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

Kyž jsme jeli k moži a mlaý měl 15 měsícíců, tak do hotelového bazenénu plenky do vody a k moři nakonec pak taky, protože mu vadil písek všude :mrgreen:
Záleží jak to cícíš. Já jsem byla ráda za ty plenky, protože i tam se mu chtělo, vykadil se aprostě jsme ho šli převléknou do druhé plenky.. Tam jsme nějak trávu neviděli, samý písek, kde by mohl -pokud velká..
My jsme to dělali tak, že měl na koupání plenku a na dece jsme ji daly pryč a pokud byla nepo.. ničím, tak ji dostal zpátky, na sluníčku uschla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072

Když jsme byli loni na dovče, malý měl 14 měsíců a plenky do vody jsme měli i na pláži, neumím si to bez nich představit. Vždy jsem na pláž nosila tak 2 náhrádní a vyplatilo se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.6.12 15:07

Na nějaké méně frekventované pláži bez plavek. Pokud je víc lidí, tak hlavně kvuli bobkum do vody látkové plavky (klidně obyč). Na pláži buď normál plenky nebo obyčejné spoďáry, co zachytí alespoň kadění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
13.6.12 15:07

Do bazenu plenku, do more nahaty, hrat na plazi s plenkou. Mame teda latkove, tak to porad na stridacku susim. Na pobyt na plazi urcite oblect, jak si to dite sedne holou mokrou zadnici do pisku, tak to je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
13.6.12 15:16

My dávali ve 20m na koupání plínky, protože pravidelně zrovna ve vodě musel kakat… Pokud ten den už kakal tak se koupal jen v plavkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
13.6.12 15:19

Díky holky. máme i kvalitní plavečky, jde tam vložit i látková plena, to je v poho, ale jde mi o to, jestli malá může být celý den v té mokré pleně, prakticky z obou stran. jestli to není nějak škodlivé…
mám totiž fobii - když jsem byla malá, narvali mě do plavací vesty, měla jsme ji furt, byla mokrá, chytla jsem přiušnice a doted mám problémy s uzlinama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
13.6.12 15:37

No ja bych v mokre plene cely den urcite nenechala. Dite jsem nechala ve vode, casem vytahla, ususila, prevlekla do sucheho a sla placat babovky nebo nejak zabavila. Pak zase prisel cas na koupani, tak jsem navlikla do tech mokrych a slo se do vody.
Plavecek mam povicero, tak jsem proste prevlikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
13.6.12 15:39

Mě přijde leší když se děi pohybují naostro..niia jim to nevadilo…po vylezení z vody a ukončení koupačky jsem mokrou plavací plenku hnedy vyhodila - chodili jsme tedy i na baby plavání do nějakých 2 let ale děti za celou do vody nikdy bobek neudělaly… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
13.6.12 15:42

Kosticko ja nechala nahaty dite na pisecny plazi jen jednou :lol: a uz bych to fakt neudelala. A to to byl kluk. Pisek mel az v… rval pekne dlouho. U bazenu nebo na trave klidne, na pisku ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.6.12 15:44

Myslíte naostro jako i bez plaveček? Já si to nedokážu představit a když vidím děti na pláži bez ničeho, písek buhví kde :|…jedem teď i s mladší k móřu (bude ji 8 měs.)a mám nakoupený plavečky, bez nich ani rána a beru s sebou i plínky do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
13.6.12 15:46

Našemu kloučkovi se na písku nic nestalo:-) normálně jsme ho pak osprchovali :lol: :lol: na pláži byl spokojenej ;) asi záleží na gustu dotyčného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
13.6.12 15:50

Myslím takhle naostro :-) a když nejdou hned do vody jde je nechat lézt i v klasické plínce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí