K oltáři s dvouleťákem?

Anonymní
24.1.13 11:01

K oltáři s dvouleťákem ?

Ahoj holky,

jdu si k vám pro radu. V srpnu máme svatbu a vyvstala otázka, kdo mě odvede k svatebnímu oltáři.

Můj otec bude na svatbě pouze ze slušnosti, rozhodně si nepřeji, aby mě k oltáři doprovázel on (nemáme dobré vztahy). Mamčiného nového manžela si umím představit, ale zas nechci, aby vlastní otec ztropil scénu ( a že by jí nejspíš udělal ). Moje mamka šílela jen z toho, že tam vlastní otec bude, nicméně přijde mi to jako slušnost ho pozvat, i když ho tam ráda moc neuvidím.

Napadlo nás, že bychom tohle „odvádění k otáři“ úplně vynechali a šli s partnerem rovnou spolu nebo, že bych k oltáři šla s naším prckem. V té době mu budou přesně dva roky. Od roka nám chodí, už teď chodí za ručičku - i když pořád má při chůzi zaječí úmysly a když si představím, že na svatbě budu mít šaty a všude bude pro něj plno zajímavých věcí..

Myslíte, že je reálné tohle s dvouleťákem zvládnout a není to divný? U obřadu by samozřejmě nestál, šel by si sednout k babičce.

Vlastně uvažujeme jen o tom, jestli půjdeme rovnou spolu nebo to uděláme takhle s prckem. Odvádět mě nikdo jiný nemůže :/

Díky za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.1.13 11:07

My to tak měli.. každej jsme za ruku vedli kluka, bylo mu 16 měsíců, u oltáře si ho přebrala babi a v klidu.. oddávajícímu to nevadilo, matrikářka říkala, že to není problém. Já tedy tátu na svatbě měla, ale nevedl mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
24.1.13 11:08

Já řešila podobný problém, akorá s tím, že otec tam nebyl vůbec, protože se několik let nestýkáme…vedl mě k oltáři můj brácha..taky jsme měli svatbu v srpnu, ale vloni..malá v té době měla pět měsíců…a jinak bude to váš svatební den, takže si to udělejte podle svýho a neřešte jestli to nebo ono bude blbé, my si to udělali podle svýho a bylo to super..A myslím, že s malým to bude super, kdyby naše malá tenkrát byla větší, tak bych šla s ní:-)

Příspěvek upraven 24.01.13 v 11:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.1.13 11:09

A co synka zapojit, aby sel s tatinkem, byl soucasti toho deni(preci jen chlap neni tak sledovany, klidne prcka muze chytnout, vzit do naruce, poslat babicce) a ty pujdes pak sama, neni to nic vyjimecneho:-)…ja bych treba rada sla sama, ale to asi neklapne, pro tatku to bude ooobrovska cest a chci mu ji doprat, jako dceru, ac nevlastni ma jen me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
24.1.13 11:10

Moji rodiče na svatbu nepřišli a tak nám sami na radnici navrhli ať jdeme k oltáři spolu a mezi námi naše dcera, bylo jí 11měsíců a bylo to krásný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
24.1.13 11:10

Klidně jdi s prckem, to bude hezké :lol:
Mému bylo na svatbě 21 měsíců a šel se svou nevlastní sestrou přede mnou a před mým tátou, co mě vedl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.1.13 11:12

No a nemas treba brachu? nebo dedecka? a pokud mas otcovsky vztah s pritelem mamky a s otcem ne, klidne bych se jim nechala odvest.otec hold bude ticho s nebude vam kazit svatbu, nebo bych ho pozadala, at odejde.je to vas den! a nebo jeste tchan? ja treba tchana beru jako druheho otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.1.13 11:13

S prckem nevim, ale ja mela na svatbe dvouletou neter a moc v klidu nebyla a sestrence mela taky dvoeta neter hazet lupinky, ale vydesila se takoveho poctu lidi a nespolupracovala :nevim:
Ja sla s muzem, po temer sestiletem spoluziti by mi stejne jakekoliv „odvadeni“ a „predavani“ nevesty prislo komicke ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
24.1.13 11:13

Ahoj, já otce, ani matku na svatbě neměla, odvedl mě dědeček. Ten nápad se synem mi přijde ale hrozně hezký :palec:. Já v tu dobu nosila syna pod srdíčkem, ale takhle by se mi to určitě líbilo. Pokud ti nikam neuteče, nebo nebude mít na práci něco jiného :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
24.1.13 11:15

Mě vedl syn s jeho nevěstou :lol: (jsou jim čtyři). Připadali si moooc důležitě a pak se celý obřad slavnostně drželi za ruku a říkali i ANO :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.1.13 11:27

Asi nejde o oltář v kostele,,, šla bych klidně se synem. Znám spoustu nevěst které šli i sami…rozhodně není povinost aby tě někdo vedl…
S přítelem bych nešla, ochudila by ses o ten pocit když jdeš „k němu“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
24.1.13 11:28

Mě se líbí ten nápad se synem, pokud teda bude schopný to s tebou ujít. To musíte posoudit vy. Nebo tu variantu, že bude syn mezi tebou a manželem.
Mě teda vedl taťka, ale když se brali naši, tak šli spolu, protože nebyl nikdo kdo by mohl mamku odvést k oltáři. Tatínka už neměla, dědečky také ne, je ze samých holek tak vyhrálo, že šli spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
24.1.13 11:33

Já půjdu s naším synem letos v červnu, budou mu 2,5 roků a budoucí manžel půjde zase s naší dcerou, to jí bude 5 let. Zdá se mi roztomilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
24.1.13 11:34
@Žirafátko píše:
Mě vedl syn s jeho nevěstou :lol: (jsou jim čtyři). Připadali si moooc důležitě a pak se celý obřad slavnostně drželi za ruku a říkali i ANO :lol: :palec:

to je sladké :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
24.1.13 11:36

Nevim kde budeš mít svatbu jestli v kostele, nebo na úřadě, ale myslim si, že
by bylo hezký kdyby na tebe všichni čekali a ty si tam vešla-sama a před tebou by šlo dítko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný