Svatba 2013

371
22.1.13 17:12

Svatba 2013

Ahoj holky, 21.září mě přítel požádal o ruku a letos plánujeme svatbu. Chtěli bychom termín někdy červen-září, tak zakládám téma pro všechny, co na letošek plánují svatbu, abychom si mohly vzájemně sdělovat co se zařizuje a jak probíhají přípravy. :kytka: Já mám celkem jasnou přdstavu, jen vztahy v rodině nejsou nic moc, respektive moje budoucí tchyně nesnáší moje rodiče a tedy i mě, což nechápu. Už na začátku vztahu prohlásila, že bude typická tchyně. A teď chce celou svatbu organizovat, nebo alespoň část, kde a co jíst, jestli živou hudbu nebo DJe, že večer to nebude v restauraci ale u ní na zahradě a pozve si tam kdo chce a koho chce a ona svoje spolužáky, které ani neznáme a že prý ani nebudou vědět, že je to svatba, že jím tím pozváním oplatí to, že jí oni zvou na akce. Ale to není jen o tom, tak pište, raďte a dělte se o zážitky, pocity a tak podobně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
22.1.13 17:20

Nevdávám se já to mám už dávno za sebou :lol: ale sestra si vybrala datum 13.7.2013 na Zámku v Kroměříži a už se těším :dance: bude to hezké.
Už mají prý vše domluvené a zařízené, šaty si bude půjčovat v nějakém salonu v Olomouci. Vybrali si krásné datum, ale hodně obsazené.
Sama jsem se vdala 21.7.2007.
Ten den jak sestra se žení i známý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
22.1.13 17:21

Já teda svatbu neplánuji, ale tohle říct mě přítelova mamka tak by viděla.. :D Stačilo, když mi kecala jakej mám koupit kočárek typu „Tady jsem viděla tenhle kočárek a nebyl ani drahej barva taková a maková a já u něj stála a mě vyhovoval skvěle“ Tak jsem jí řekla, že kočárek si koupím jaký já chci a že mi je jedno jestli bude k ní pasovat, že hlavně aby seděl mě.., ještě aby mi kecala do příprav.. :D Pošli jí do… je to tvůj a tvého snoubence den a né její, tak si do toho hlavně nenech kecat.. :) Pevné nervy přeji.. :)

• Citovat
  • Upravit
371
22.1.13 17:23

@IvkaH jů, to je krásný! :potlesk: my chceme hrad Rabí, termín ještě nemáme, vyvěsí možné termíny až v únoru, tak se nemůžu dočkat. datum je opravdu moc hezké :) Já uvidím, taky aby se stihly přpravy a vše kolem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.1.13 17:26

@Verunka93 hm, můžu se zeptat jak chceš vyřešit tu tchýňi??? 8o :cert: Co to je za raketu, prosím tě? Kdyby mi hrozilo, že „něco“ takového bude na mé svatbě, tak bookuju letenky a YES, I DO si s drahým řeknu někde na Seychelách :mrgreen: Tchýňě by dostala nanejvýš pohled (možná :mrgreen: ) a lehký infarkt (snad :mrgreen: ).

Já byla požádána o ruku 20.10.12 :srdce:, ale svatbu pravděpodobně ještě posuneme, protože v dubnu se nám narodí náš poklad, tak nevím, jestli bych to dala. Jinak zásnuby jsme měli na zámku v Hluboké nad Vltavou, úplně nás to tam okouzlilo…kdyby to nebylo tak daleko, tak pro svatbu je to ideální místo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 17:26

Já letos taky plánuju svatbu kolem září-říjen, ale naštěstí mám tchyni a tchána naprosto super takže to nechají na mě co si vymyslím..:) Obřad bych chtěla buďto na radnici a nebo někde venku. Na ty zámky moc nejsem.. ;) nad datumem jsem zatím ještě nepřemýšlela, ale možná by bylo hezký datum kdy se narodila dcerka, abych ten den měla spojený s tím nejkrásnějším co mě v životě potkalo.. :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
22.1.13 17:30

Hlubokou ti chválím jsem z Budějovic a přítel řekl, že až se jednou vysloví a já řeknu ano tak svatba jedině na Hluboké, že nikde jinde si mě nevezme.. :D :D

• Citovat
  • Upravit
30556
22.1.13 17:40

My máme datum 1.6, ale teda NIKDy bych si do toho nenechala kecat a svatba bude sice malá ale jen podle mě a přítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.1.13 17:41

@PajinkaT jj, je to tam opravdu krásné i vedle hotel Štekl. My jsme jim tam udělali v zásnubách premiéru - měli jsme je na té nejvyšší věžičce :D Jen pochopitelně, fotodokumentace je pramálo, přítel nechtěl pokazit překvapení, prý kdybych tam vylezla a uviděla fotografa, tak by mi došlo co se děje :lol: Já byla v tom, že jdeme na noční prohlídku zámku… :dance:
Ale připravili to opravdu skvěle, nahoře svíčky, víno, kytice…nádhera. Někdo si dal opravdu námahu, protože těch 254 schodů není sranda :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.1.13 17:45

Taky se budeme letos brát…už máme termín 21.6 na zámku Nelahozeves. Už je tu diskuze- svatbičky 2013. Jinak tu tchýni ti nezávidím, my to máme úplně v klidu. Naopak bych brala kdybych mohla s někým z rodiny to probrat a tak. U nás to ani nikdo moc neprožívá, jsme spolu tak dlouho, že už čekali kdy se konečně vezmeme. Plánujeme malou skromnou svatbu na hezkém místě. Jen obřad a hostina, oba na zámku a pak konec. No možná pak můžeme udělat posazení u nás na zahradě. Tchán prohlásil, že se rozšoupne a to asi moc nepůjde na obědě, takže popíjení na zahradě :lol:. Já jsem takový nervák, že si budu muset dát sklenku už ráno :mrgreen: Sice to bude na zámku, ale láká mě představa netradičních šatů, nechci bílé. Přestavuju si třeba pastelově růžové nebo žluté v antické stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.1.13 17:51

@PajinkaT Děkuji :hug: ani přítel s tím nesouhlasí, ale já jsem pro taktní jednání, což u ní postrádám. Ježiši, ještě aby mi chtěla kecat do kočárku, bojím se toho, až budu těhotná, jak se bude chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
22.1.13 17:54

To uvidíš teď podle svatbu, protože pochybuji, že když ti bude kecat do svatby tak že by pak nekecala do výbavičky atd.. i když já s tou svojí pak hodila řeč, že poradit si nechám ráda, ale rozhodnutí je jen na mě, a že když se rozhodnu jinak než chce ona tak se s tím musí hold smířit jinak s tou mojí problémy už nejsou tak doufám, že ta tvoje bude taky v pohodě.. :) (moje tchýně to sice ještě není, ale psát přítelova mamka atd je moc složité).. :D

• Citovat
  • Upravit
14030
22.1.13 17:57

Ahoj, my máme svatbu 16. března na zámku v Dětenicích, už se to kvapem blíží, občas mě straší noční můry, jak jsme něco nestihli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.1.13 17:57

@Bunnies já zas chci fialové, nebo kostým s velkým kloboukem, to babičky trefí šlak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
22.1.13 18:03

Taky se budu letos vdávat :) 13.7.2013 je naše datum :) něco málo už mám zařízené ale teď se mi do toho moc nechce tak ještě počkám, času dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný