Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, 21.září mě přítel požádal o ruku a letos plánujeme svatbu. Chtěli bychom termín někdy červen-září, tak zakládám téma pro všechny, co na letošek plánují svatbu, abychom si mohly vzájemně sdělovat co se zařizuje a jak probíhají přípravy.
Já mám celkem jasnou přdstavu, jen vztahy v rodině nejsou nic moc, respektive moje budoucí tchyně nesnáší moje rodiče a tedy i mě, což nechápu. Už na začátku vztahu prohlásila, že bude typická tchyně. A teď chce celou svatbu organizovat, nebo alespoň část, kde a co jíst, jestli živou hudbu nebo DJe, že večer to nebude v restauraci ale u ní na zahradě a pozve si tam kdo chce a koho chce a ona svoje spolužáky, které ani neznáme a že prý ani nebudou vědět, že je to svatba, že jím tím pozváním oplatí to, že jí oni zvou na akce. Ale to není jen o tom, tak pište, raďte a dělte se o zážitky, pocity a tak podobně ![]()
Nevdávám se já to mám už dávno za sebou
ale sestra si vybrala datum 13.7.2013 na Zámku v Kroměříži a už se těším
bude to hezké.
Už mají prý vše domluvené a zařízené, šaty si bude půjčovat v nějakém salonu v Olomouci. Vybrali si krásné datum, ale hodně obsazené.
Sama jsem se vdala 21.7.2007.
Ten den jak sestra se žení i známý ![]()
Já teda svatbu neplánuji, ale tohle říct mě přítelova mamka tak by viděla..
Stačilo, když mi kecala jakej mám koupit kočárek typu „Tady jsem viděla tenhle kočárek a nebyl ani drahej barva taková a maková a já u něj stála a mě vyhovoval skvěle“ Tak jsem jí řekla, že kočárek si koupím jaký já chci a že mi je jedno jestli bude k ní pasovat, že hlavně aby seděl mě.., ještě aby mi kecala do příprav..
Pošli jí do… je to tvůj a tvého snoubence den a né její, tak si do toho hlavně nenech kecat..
Pevné nervy přeji.. ![]()
@IvkaH jů, to je krásný!
my chceme hrad Rabí, termín ještě nemáme, vyvěsí možné termíny až v únoru, tak se nemůžu dočkat. datum je opravdu moc hezké
Já uvidím, taky aby se stihly přpravy a vše kolem ![]()
@Verunka93 hm, můžu se zeptat jak chceš vyřešit tu tchýňi???
Co to je za raketu, prosím tě? Kdyby mi hrozilo, že „něco“ takového bude na mé svatbě, tak bookuju letenky a YES, I DO si s drahým řeknu někde na Seychelách
Tchýňě by dostala nanejvýš pohled (možná
) a lehký infarkt (snad
).
Já byla požádána o ruku 20.10.12
, ale svatbu pravděpodobně ještě posuneme, protože v dubnu se nám narodí náš poklad, tak nevím, jestli bych to dala. Jinak zásnuby jsme měli na zámku v Hluboké nad Vltavou, úplně nás to tam okouzlilo…kdyby to nebylo tak daleko, tak pro svatbu je to ideální místo ![]()
Já letos taky plánuju svatbu kolem září-říjen, ale naštěstí mám tchyni a tchána naprosto super takže to nechají na mě co si vymyslím..:) Obřad bych chtěla buďto na radnici a nebo někde venku. Na ty zámky moc nejsem..
nad datumem jsem zatím ještě nepřemýšlela, ale možná by bylo hezký datum kdy se narodila dcerka, abych ten den měla spojený s tím nejkrásnějším co mě v životě potkalo..
![]()
Hlubokou ti chválím jsem z Budějovic a přítel řekl, že až se jednou vysloví a já řeknu ano tak svatba jedině na Hluboké, že nikde jinde si mě nevezme..
![]()
My máme datum 1.6, ale teda NIKDy bych si do toho nenechala kecat a svatba bude sice malá ale jen podle mě a přítele
@PajinkaT jj, je to tam opravdu krásné i vedle hotel Štekl. My jsme jim tam udělali v zásnubách premiéru - měli jsme je na té nejvyšší věžičce
Jen pochopitelně, fotodokumentace je pramálo, přítel nechtěl pokazit překvapení, prý kdybych tam vylezla a uviděla fotografa, tak by mi došlo co se děje
Já byla v tom, že jdeme na noční prohlídku zámku… ![]()
Ale připravili to opravdu skvěle, nahoře svíčky, víno, kytice…nádhera. Někdo si dal opravdu námahu, protože těch 254 schodů není sranda
![]()
Taky se budeme letos brát…už máme termín 21.6 na zámku Nelahozeves. Už je tu diskuze- svatbičky 2013. Jinak tu tchýni ti nezávidím, my to máme úplně v klidu. Naopak bych brala kdybych mohla s někým z rodiny to probrat a tak. U nás to ani nikdo moc neprožívá, jsme spolu tak dlouho, že už čekali kdy se konečně vezmeme. Plánujeme malou skromnou svatbu na hezkém místě. Jen obřad a hostina, oba na zámku a pak konec. No možná pak můžeme udělat posazení u nás na zahradě. Tchán prohlásil, že se rozšoupne a to asi moc nepůjde na obědě, takže popíjení na zahradě
. Já jsem takový nervák, že si budu muset dát sklenku už ráno
Sice to bude na zámku, ale láká mě představa netradičních šatů, nechci bílé. Přestavuju si třeba pastelově růžové nebo žluté v antické stylu.
@PajinkaT Děkuji
ani přítel s tím nesouhlasí, ale já jsem pro taktní jednání, což u ní postrádám. Ježiši, ještě aby mi chtěla kecat do kočárku, bojím se toho, až budu těhotná, jak se bude chovat.
To uvidíš teď podle svatbu, protože pochybuji, že když ti bude kecat do svatby tak že by pak nekecala do výbavičky atd.. i když já s tou svojí pak hodila řeč, že poradit si nechám ráda, ale rozhodnutí je jen na mě, a že když se rozhodnu jinak než chce ona tak se s tím musí hold smířit jinak s tou mojí problémy už nejsou tak doufám, že ta tvoje bude taky v pohodě..
(moje tchýně to sice ještě není, ale psát přítelova mamka atd je moc složité).. ![]()
Ahoj, my máme svatbu 16. března na zámku v Dětenicích, už se to kvapem blíží, občas mě straší noční můry, jak jsme něco nestihli ![]()
@Bunnies já zas chci fialové, nebo kostým s velkým kloboukem, to babičky trefí šlak ![]()
Taky se budu letos vdávat
13.7.2013 je naše datum
něco málo už mám zařízené ale teď se mi do toho moc nechce tak ještě počkám, času dost ![]()