Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
22.1.13 18:04

@Verunka93
jen abych tě uklidnila, moje tchyně je podobná tvé, na naší svatbě na oběd moje rodina jedla grilované kuřecí s opečenýma bramborama, bylo to výborné a jeho rodina, protože tcháni si vydupali svíčkovou, jedli svíčkovou :pankac: :roll:.
Taky nám chtěli organizovat něco, ale měli smůlu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.1.13 18:04

@neila Tchyni chci vyřešit taktně, a pokud možno po dobrým, ale pokud to nepůjde, tak i po výměně názorů. Ale stejně si to udělám po svém. Jinak zásnuby nádhera, takové já neměla, mě požádal o ruku na dovolené v Řecku, vzal mě v noci na nádherně nasvětlenou noční procházku antickými pamatkámi a když jsme se dostali na takový skalnatý výšnělek s výhledem na moře a celé město Rhodos, tak se mě zeptal, jestli bych chtěla být jeho ženou. Bylo to nádherné. Hluboká je krásná, ale daleko
@catherine100 taky si do toho nenechám keca, ale když to na mě vybalila, tak jsem koukala jako puk. Nehledě na to, že jsme to rodině ještě neřekli, tak nevím, kde se to dozvěděla.
@Bunnies to bude určitě krásný, já chci tedy klasicky bílé, s nadýchanou sukní. Něco jako jsem měla na maturitním plese a omlouvám se za založení nového té matu, pardon, nevěděla jsem, že už tu takový je, moje chyba.
@Hřiběnka Téda, to už máš za chvilku :) Taky se moc těším, když to vidím, jak tu všechny máte datum a já stále čekám… :( Už aby ta data uveřejnili, moc se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.1.13 18:05

My se budeme brát 31.8. :kytka: zařízeno máme jen kněze :D

• Citovat
  • Upravit
74217
22.1.13 18:07
@mamartina píše:
Taky se budu letos vdávat :) 13.7.2013 je naše datum :) něco málo už mám zařízené ale teď se mi do toho moc nechce tak ještě počkám, času dost :)

sestra už mají vše na tohle datum zařízené od loňska, že je to hodně obsazené a chce to mít tip top, takže zařizovali už někdy v loni a teď už jen detaily a čekat :lol: a mojim dcerám vybrat krásné šatičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.1.13 18:09

@mamartina a co už máš zařízeno? Datum je krásné :palec: Vůbec nevím, čím pak začít :nevim:
@IvkaH jo, s tím jídlem je to podobné :D když u nás je ten problém, že já nejím vepřové a oni chtějí, abychom měli knedlo-vepřo-zelo, že prý hosté vypijí víc piva a tak se to má dělat, nekdy mi nad ní zůstává rozum stát :zed:
@nikol.ondrášovka datum je také krásné, ale já bych chtěla stihnout svatební cestu v teple :D takže svatba v kostele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.1.13 18:13

@Verunka93 to muselo být taky moc krásné…že jsou ti kluci ale romantici :mrgreen: já teda po 7 letech vztahu už žádnou extra romantiku nečekala, ale byla jsem samozřejmě šťastná a mírně šokovaná. Týden předtím jsme se totiž domlouvali, že zásnuby, svatbu atd necháme na příští rok, když se nám hned na první šup podařilo miminko.. :srdce: Ale Řecko, hm, taky to muselo být překrásné :palec: Já si pořád pohrávám s myšlenkou na svatbu v Řecku, líbilo by se mi na Santorini… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.1.13 18:26

@neila Mít na to peníze, tak neváhám a Santorini okupuje ve svatební den i jako rovnou svatební cestu. Dokonalé místo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
22.1.13 18:29

@IvkaH jojo právě takové to důležité máme taky z loňska, u nás si datum vybral nás :lol: chceme dělat hostinu v hájence kde jsou vhodný oslavy atd.. a jediný volný datum kdy měli ještě volno byl tento a podle toho jedem :)
@Verunka93 obřad na radnici, zamluvená hájenka na hostinu, catering z jedné hospůdky a fotografa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.1.13 19:03

Já se zatím vdávat nebudu ale kamarádka byla dlouho zasnoubená pořád svatbu odkládali že až dostaví barák a tak a nakonec se jednoho dne sebrala a začala organizovat a měli to nakonec taky daleko od domova až na moravě v jednom penzionku, byla to malá spíše jen rodinná svatba ale moc krásně opravdu, fotky vám připomenou film bobule… Právě v tom penzionu byli všichni ubytovaní a i přímo tam na takovém balkonku nad vinicemi měli přímo ten obřad :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.1.13 19:17

Mě se líbí tyto šaty. Co myslíte, hodí se na nevěstu. I v bílé by šli, ale pořád přemýšlím nad pastelově růžovou. Já musím vybrat šaty aby mi zakryli tetování na levém rameni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.1.13 19:20

Pak ještě tyto…budu si asi nechávat šít šaty. Nechce se mi půjčovat. Děti by mi je nejspíš zníčili. Na tyto by se líbilo ještě přišít nějaké kamínky. Zase vybírám tak abych schovala to rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.1.13 19:20

@Bunnies já jsem spíš na princeznovské ale jsou pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.1.13 19:21

@every.lee Já jsem také na ty princeznovské, ale jo, jsou hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
22.1.13 19:21

@Bunnies určitě hodí, budeš originální :palec:

já si představuju teda dlouhé, čistě bílé, nechci moc šlehačku ale zároveň ani noční košili.. jsem mrňavá s krátkejma nohama a váha dost nic moc tak abych nevypadala jak šašek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
22.1.13 19:23

@Bunnies ty delší jsou hezčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie