Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
22.1.13 19:57

Tyhle šaty mám vybrané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.1.13 20:05

Holky já měla takové :mrgreen: a kdybych se znovu vdávala vybrala bych si asi jiný výstřih a možná víc zdobené.
Jste mě tak navnadily dámy, bych se hned vdávala a vybírala znovu :srdce: :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
22.1.13 20:10

@Iveta2012 ty jsou krásný :) něco takového si taky představuju :)
@IvkaH krásná nevěsta :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.1.13 20:22

@Iveta2012 a z jaké stránky jsi objednávala, jestli se smím zeptat?
Já bych vlasy chtěla do nějakého drdolu, protože je mám dlouhé téměř na zadek, tak mi rozpuštěné nedrží tvar, i když přítel rozpuštěné a jen zvlněné kulmou miluje. A chtěla bych do něj vpracovat korunku a závoj. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.1.13 21:42

Ahoj holky, já už jsem teda skoro dva roky vdaná, ale s manželem vyrábíme svatební oznámení, tak se od vás nechám případně inspirovat, co by se vám líbilo :kytka:
Jinak přeji všem krásnou svatbu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
371
22.1.13 21:48

@zichisek a máte někde ukázky práce? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
22.1.13 23:15
@Verunka93 píše:
@mamartina a co už máš zařízeno? Datum je krásné :palec: Vůbec nevím, čím pak začít :nevim:
@IvkaH jo, s tím jídlem je to podobné :D když u nás je ten problém, že já nejím vepřové a oni chtějí, abychom měli knedlo-vepřo-zelo, že prý hosté vypijí víc piva a tak se to má dělat, nekdy mi nad ní zůstává rozum stát :zed:
@nikol.ondrášovka datum je také krásné, ale já bych chtěla stihnout svatební cestu v teple :D takže svatba v kostele?

jojo budeme se brát v kostele :) snad ještě stihnem teplo, hostina bude asi venku :)

• Citovat
  • Upravit
3441
23.1.13 07:38

Mě zase nemusí tchán :lol: Ale už si z toho těžkou hlavu fakt nedělám, snažila jsem se dost dlouho. Také plánujeme letos svatbu, měli jsme termín 25.5., který jsem ale bohužel musela zrušit, protože kvůli nějakým deb*lním pověrám to tchyni a tchánovi děsně vadilo. Až tak, že by na tu svatbu nešli kvůli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.1.13 08:16

@prcekniky jojo svatby v květnu prý nosí smůlu, taky tyhle pověry hrozně miluju :roll:
já třeba svojí první svatbu m ěla bez tchýně, dělala cavyky její problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
23.1.13 08:34
@catherine100 píše:
@prcekniky jojo svatby v květnu prý nosí smůlu, taky tyhle pověry hrozně miluju :roll:
já třeba svojí první svatbu m ěla bez tchýně, dělala cavyky její problém…

To jo, ale beru to tak, že jsou to rodiče muže, kterého si chci vzít. Tak nechci, aby tam nešli…jen kvůli termínu. Ikdyž mě to mrzí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.1.13 08:38

@prcekniky no na jednu stranu to chápu, ale je to vaše svatba a jenom kvůli nějaké blbé pověře, pochopila bych kdyby se jim termín nehodil z jiného hlediska, ale s tímto bych je poslala kamsi a můj přítel taky :mrgreen:…už máte děti? jestli ne, tak počkej co pak bude vymýšlet tchýně za pověry…do roka nesmíš ostříhat vlásky, kočárek nesmí být doma do porodu a teď si na víc nevzpomenu ale babička mě tím občas zásobuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
23.1.13 09:00
@catherine100 píše:
@prcekniky no na jednu stranu to chápu, ale je to vaše svatba a jenom kvůli nějaké blbé pověře, pochopila bych kdyby se jim termín nehodil z jiného hlediska, ale s tímto bych je poslala kamsi a můj přítel taky :mrgreen:…už máte děti? jestli ne, tak počkej co pak bude vymýšlet tchýně za pověry…do roka nesmíš ostříhat vlásky, kočárek nesmí být doma do porodu a teď si na víc nevzpomenu ale babička mě tím občas zásobuje :-D

No tak to já jsem zase poměrně prudší povaha, takže s tím bych je fakt poslala do… To víš, že mě to štve, ale chápu partnera, že v tomto ohledu jim chce vyjít vstíc. Každopádně další termín bude nejspíš v září a to oni plánují jet na dovolenou, jen ještě nevědí přesně kdy. A kdyby se jim to krylo, tak kvůli tomu už to měnit nebudeme, v tom jsme za jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.1.13 10:11

S tím květnem je to svatba v máji, nevěsta v máry, a bylo to kvůli tomu, že v tom květnu o svatební noci žena otěhotněla a pak rodila v zimě a tím pádem se často stávalo, že zemřela jak ta žena, tak to dítě, když neměli teplo a péči. Tak proto. Já bych si ho klidně dala v květnu, ale to máme výročí, tak aby to nebylo blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
23.1.13 11:47

@Verunka93 WWW.LENEA.CZ mají tam vše co jsem potřebovala a docela dobré ceny zkoušela jsem i na jiných stránkách, ale neměli vše co jsem potřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
23.1.13 12:57
@Verunka93 píše:
S tím květnem je to svatba v máji, nevěsta v máry, a bylo to kvůli tomu, že v tom květnu o svatební noci žena otěhotněla a pak rodila v zimě a tím pádem se často stávalo, že zemřela jak ta žena, tak to dítě, když neměli teplo a péči. Tak proto. Já bych si ho klidně dala v květnu, ale to máme výročí, tak aby to nebylo blbý.

Ano, já vím, jak ta pověra vznikla a snažila jsem se to i vysvětlit :nevim: Ale je to jako házet hrách o zeď - naprosto zbytečny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný