Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
23.1.13 13:29

S těma pověrama mě taky pořád straší, ale jelikož máme svatbu až 25 tak je to prý dobrý protože se mění znamení z býka na blížence tak to neřeším. Vždy jsem chtěla svatbu v květnu je to přece máj lásky čas všechno kvete. Už se nemůžu dočkat. Vdáváš se ty a né tchýně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
23.1.13 14:30

@Iveta2012 Ano Ivet, jsem téhož názoru, velice mě to mrzí a vůbec mi u toho nebylo dobře, když jsem ten termín rušila. Bohužel tchyně s tchánem jsou z vesnice a tam se to asi prožívá trochu jinka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
23.1.13 14:37

@prcekniky To asi jo na vesnici je to přeci jen jiné. A ruku nasrdce ono to je vlastně jedno jestli to bude květěn nebo červen hlavní je že to bude a že se milujete a za druhé být s tchýni za dobře je lepší a spoň já to tak mám, mám v ní velkého spojence a vždy stojí při mě místo svého syna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
23.1.13 14:41

@Iveta2012 Tak ona tchyně to spíš jen naznačila a tchán je ten, který tu bouři rozpoutal do větších rozměrů. Já s nimi bohužel růžový vztah nemám, protože jsem,,ta, co jim bere syna´´ a nesou to těžce, hlavně tchán. Ale nechci, aby na naší svatbě jeho rodiče nebyly, za to mi to nestojí. Na druhou stranu májová svatba byl můj sen. Ale jak píšeš, není to jen o měsíci, ten krásný den si můžeme udělat i v září :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
23.1.13 14:47

@prcekniky To že tchán dělá takový vítr je na prd mi to máme naopak tchýně Nás do toho skoro nutí chvílemi jsem přemýšlela, že tu svatbu odložím protože jsme chtěli jít do IVF a v tu chvíli to vypadalo, že se s náma přestane bavit těší se na tu svatbu snad vic jak já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.1.13 15:00

Holky, házím link pro inspiraci, třeba vás něco zaujme https://www.facebook.com/…ndHoneymoons
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.1.13 15:00

Koukám, s tchyněma je vždycky nějaký problém :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.1.13 15:10

Jinak pro inspiraci http://www.svatebnisaty-romantica.cz/index.php
a mě by se líbilo něco v tomhle stylu. A ty s tou mašlí- do takové bych chtěla ladit všechno. :dance:
jo a inspirace na dorty http://beruna7.rajce.idnes.cz/Svatebni_dorty/ paní dělá dokonalé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
23.1.13 16:51

Ahoj holky. I mě to letos čeká a to 12.3.2013. :) Zatím máme udělaná oznámení, mám vybrané šaty a objednané prstýnky. A teď bych se chtěla poradit: Svatba bude malinká, na radnici a jen nejbližší rodina. Musíme mít polštářek pod prstýnky nebo nám na radnici něco půjčí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.1.13 16:55

@luccess na radnici mají svoje, buď tácek, podnos, nebo nějakou misku, polštářky tam většinou nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.1.13 16:59

A zkoušela jsem si zatím tyhle, co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
23.1.13 16:59

Jé díky, já si to myslela. :) Já jenom že ho všude vidím, tak aby nám potom nechyběl. A už víš jakou budeš mít kytku? Nějak nechci růže, tak nevím co vybrat. Ženich bude mít fialovou kravatu a svědkyně fialové šaty, takže kytku asi bílo-fialovou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
23.1.13 17:00

Veru, mně se líbí, mám vybrané podobné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.1.13 17:13

@luccess Neboj :)No já taky moc nechtěla růže, ale tuhle jsem viděla vážně krásnou kombinaci bílých a fialových růží a bylo to moc krásné. nebo se mi teď líbí tulipány :) Ale ještě nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.1.13 17:44

@Verunka93 mě ae líbí, ale přijdou mi dost jednoduché, ty jsi hubeňoučká mohla by jsi sid vybrat i zdobenější, a le záleží jaký máš vkus :pankac:

a kytku chci kaly jen bílé a pro maminky fialové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný