Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@catherine100 myslíš? No mě by se líbily klasicky nahoře úzké a sukně veeeliká, tylová, jako princezna. To já chci barevné květiny, protože jak jsem světlá, tak bych vypala o to víc vyblitě než normálně.
Já na to mít postavu tak se mi líbí tyto
ale podle tvé fotky byh k tobě dala něco takového ale neznám tě osobně, tak možná kecám ![]()
@catherine100 a myslíš, že na ně nemáš postavu? Jsou krásné!
a ty druhé, ty myslím by se ke mě hodily perfektně, ty chci!
Jen je tu asi nikde neseženu, ale jsou úchvatné ![]()
@Verunka93 nevím skama jsi ale mají tym 4 pobočky a půjčení 2900 my přijde slušná cena
a nemám na ně postavu určitě
jsem malá a žádnej hubeňour ![]()
@catherine100 jsem z Klatov, takže nejblíž je Praha. A cena není zlá, i když 2900 je jen na maturáky a na svatby 5000, ale i tak
Prosím tě, já jsem malá a hubená zase až moc ![]()
@Verunka93 no to je teda blbost, tss by mě zajímalo jak si představují že jim človšk dokáže že v tom na maturáku a ne na svatbě ![]()
@catherine100 přesně, ale tak mě by asi věřili maturák, podle toho, na kolik vypadám ![]()
@Verunka93 no já kdybych se nenamalovala, vzala si tenisky a jeansy (což normálně nenosím) bych to možná taky ještě ukecala ![]()
To já si naivně myslím, že vypadám pořád na 20. asi jsem nějak zaspala…ale nedávno na mě koukal partner a říká- z tebe se stává ženská…takže mám smůlu. Hlavně teď mám půl roku černé vlasy a ty běžně dělají starší.
@catherine100 kdybych se nenamalovala, tak se mnou asi nikdo ani bavit nebude. Mám strašnou plať, bohužel trpím na rozšířené žilky a nemám jednotnou barvu pleti
…Takže bez makeupu nevylezu…ale tak moc se zas nemaluju. Jen dobarvím obočí k černým vlasům a lehce dám linku-tmavě hnědou a řasenku a jdu. Nám se ale teď nedávno stála nehoda, prášky neberu, tak možná budu muset řešit těhu šaty
…
Ta coniefox je čína…to mě vždycky naštve…tady to salony prodávají za ceny 6-7000…ale návrhy mají pěkné. Ale četla jsem článek, že takovéto nabídky jsou většinou špatně ušité. Sakra jak to udělat abych nemusela platit za šaty víc jak 4000,–…
@Bunnies já měla první šaty taky šité z té číny či skama tyhle ušití mě stálo polovinu co tady vypůjčení a byli super, jen jsem si je musela zkrátit, jinak si nemůžu stěžovat ![]()
jo a nenamalové by se mě asi taky lekli, ale jejich problém ![]()
Já mám salón v Karviné a tam půjčujou šaty od 990 do 4500kč dražší né.
@catherine100 ty jsou pěkné, asi se budu muset domluvit se švadlenou a uvidím jak to dopadne.
@Iveta2012 to je z ruky
…ale jsem taky mimo Prahu, takže i ty ceny tady budou lidštější.
šaty budu muset řešit i takhle brzy, abych to stihla v případě šití apod.
Ahoj tak mě také letos čeká svatba…a bude to 5.4.2013 můžu se k vám přidat?