Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A ještě tam nemáš kadeřníka…a kosmetičku pokud do toho pujdeš…nehty ale to jsou už takové detailiky
@BabyBella jak bylo napsáno výše, některé věci jsou individuální a některé se odlišují dle místa bydliště
. Ale můžu ti napsat jako to vyšlo nám
.
1. šaty - půjčení 10tis.
2. prstýnky - 20 tis. (bílé a růžové zlato, já 3 malé briliantíky)
3. oznámení - 43Kč kus
4. dort - 4000 Kč (14kg) + minidezerty ( 300ks?) cca 3000Kč
5. kytice - cca 6000 Kč (svatební, maminkám, ženichovi, svědkům, tatínkům a na výzdobu sv. tabule)
6. fotografka - 9tis
7. DJ - 7tis. (hrál od 16:00 do 02:00)
8. boty pro mě - 2tis.
9. oblek - 9tis + boty 2tis.
Ahoj holky, kde jste si nechávaly dělat prstýnky z chirurg. ocele?
@BabyBella Ahoj, pamatuji si tě z jiné diskuze. Nic mi do toho není, ale mám jen poznámku-svému muži nahlaš raději částku vyšší, protože podle mě to bude chtít „zkrouhnout“ na minimum, tak ať máš z čeho slevovat ![]()
@bobda http://www. marre. cz/ my tady, je to v Hradci Králové
Koukám že prstýnky seženu od 2000-20 000 i víc.
Chirurgická ocel mě ani nenapadla…zajímavé
@BabyBella Ahoj holky, nakoukla jsem „po letech“ koukam, ze resite prstynky z chir. oceli, ja nevim, ja bych na prstyncich nesetrila, je to neco, do ceho penize vlozite a nejsou to vyhozeny penize, a nicmeme pozor na chir. ocel, tu nezmensite ani nezvetsite, zlato jo… ja mam z bilyho zlata a poridili jsme ho s manzelovym stribrnym (on ho nenosi) za asi necelych 6 tis. - donesli jsme si vlastni zlato.. tak to nebylo zas az tak tolik, mam matny bily zlato uz od cervna a furt drzi ten mat, takze za me spokojenost.
A rozpocet nasi svatby, delala jsem si predbeznou kalkulaci a pak se to i naplnilo… 1)šaty - ty jsem mela dost drahy… 8400 2)prstýnky - 6 tis. (vlastni zlato, muj bile zlato, pritel stribrny, obyc. krouzek s prouzkem a ja jednim briliantikem) 3)oznámení - asi 1000 Kc (na fleru, mohu jen doporucit) 4)koláčky+krabičky - kolacky zdarma - pekla teta… k nezaplaceni:D 5)dort - od HAJEK & Hajkova - nechteli jsme klasickej fondanovej, protoze patrovej je tezkej a z maslovych kremu, aby udrzel dalsi patra, tak jsme meli limetrkovej, viz foto a dalsich asi 6 dortu.. cheesecake a misa dort, snedlo se vse, byly to lehky dorty a vsem chutnali.. ten limetkovej je videt a byl na tech podnosech jako ten druhej… 6)kytice - do 4 tis. (ja, maminky, svedkyne, zenich.. myrty, mala vyzdoba stolu 7)boty pro nevěstu - 1500 Bata
oblek - pritel mel, jen se kupovala kosile 1000, boty 3000, pasek 500, kravata 300
10)fotograf - kamarad 3500 11)kapela 6000 (2 lidi - od cca 17 - do 3 do rana)
@Cosmic Ahoj, jak je mladá paní.
Souhlasím s tím, že na prstýnky je lepší bílé zlato, než ocel. Mám ho též. Já tedy dala lesk, přítel mat a dnes bych to udělala stejně jako ty - ten mat. Lesk vypadá při nákupu krásně (každá ženská je tak trochu straka, že
), ale po pár týdnech, měsících se lesk poškrábe a ošoupe, takže stejně tak nějak neřízeně zmatní, resp. vypadá nakonec hůř, než ten mat, co je stále stejný.
@mocca pritom me vsude rikali, ze mat zustane tak 3m a pak se z nej stane lesk a nevim, nosim ho stale a furt je to mat:D
No je nak tak furt stejne jako za dob slecny nic se nezmenilo, jen milion obihani kvuli dokladum a vsude menit jmeno, pobyt, ale to znas:D diky za optani!
Tak se holky mejte krasne a kdo planuje svatbu, tak hlavu vzhuru, nakonec to dobre dopadne, pulka veci vubec neni podle planu, ale to nevadi, protoze stejne nikdo ty veci, co vam prisli dulezity nevnima atd. proste dont stress:D
@loola Dobrý den, našla jsem tuhle starou diskuzi a musím se „Smát“,
Michal Szydlowski totiž dnes bere za focení na svatbě 32tis.! mazec co? na jednu stranu to dokážu pochopit, na druhou je to teda šílená částka…
Ahoj holky, připíchnu se. Kolik vám přijde v tomto roce 22-23 optimální cena za fotografa, mám kalkulaci a pohybuje se to od 10-30 tisíc. Vždy se mi líbil p. Szydlowski, ale jeho nabídka startuje právě na těch 30 tisících a nevím, jestli už to zkrátka není příliš. díky za názory ![]()