Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@sieta.m krásná kytka
A jaké to bylo podruhé? Lepší, než poprvé? Jestli to není tajné, napíšeš, kolik let bylo mezi oběma obřady? Zajímalo by mě porovnání. ![]()
@mocca píše:
@sieta.m krásná kytkaA jaké to bylo podruhé? Lepší, než poprvé? Jestli to není tajné, napíšeš, kolik let bylo mezi oběma obřady? Zajímalo by mě porovnání.
Prvně mi byl 27, teď mi táhne na 36. Prvně jsem měla krásné šaty a bylo to v kostele a nedopadlo to. Teď jsem měla džíny a halenku, muž džíny a sako, svatební hosté byly pouze naše tři děti, bylo to na úřadě a moc hezké. Pan oddávající moc krásně mluvil, myslím, že použil slova z knihy Prorok a hlavní myšlenka byla to, že přestože budeme manželé, musíme si vzájemně dávat volnost, jako dva pilíře co drží stavbu a vzájemně se neomezují, něco v tom smyslu. Pak jsme zašli na oběd a jeli s dětmě do Bonga v Brně na celé odpoledne a byl to moc hezký den, bez zbytečných volánků a krajek
![]()
@sieta.m Přesně.Vím o čem mluvíš. Mám to ted nedávno také za sebou.Jen oběd a jeli jsme na oslavu narozenin našeho synovce. A ted jsem si to užila víc než poprvé ve stresu a s pařbou až do rána ![]()
@Edita27 tak tak, svatba není o tom-pobavit příbuzenstvo, ale má mít smysl hlavně pro ty dva a každý by si to měl udělat dle svého a ne podle toho, co od něj čekají ostatní ![]()
Zakladatelko, to si opravdu necháš takhle kecat do TVÉHO dne??
Mít tam cizí lidi, které ani neznáš a za každého platit? My máme termín 26.7. vztahy v rodině máme výborný, protože se známe od malička. Ale chci mamču a mamču (tchýni) ušetřit předsvatebního stresu, takže bude svatba úplně tajná a taky nechceme od nikoho žádný dary ani peníze. Neví o ní nikdo… jen svědci. A rodina a kamarádi se vše dozví až po. Je to taky tím, že jsem dost výstřední, a nechtěla jsem aby mi kdokoliv cokoliv rozmlouval a radil (jako tobě tchýně - to bych fakt nedala)
, protože budu mít černobílé šaty, černé boty, jen jeden prstýnek (budoucí manža nechce), a svatbu přes půlku republiky… a mám klid ![]()
Ahoj holky, potrebova bych poradit:) Chceme mit svatbu pristi rok mam dost casu se na to pripravit, bylo by tam kolem 30 lidi a chtelo by to nejake hezke misto na oslavu a aby nas nevyhodili o pulnoci domu, a take levne, nevite o necem? jak o mistu pro obrad tak i hostinu? nemusi to byt jedno a totez:) diky moc jsem uz celkem zoufala
@GaliUr píše:
Ahoj holky, potrebova bych poradit:) Chceme mit svatbu pristi rok mam dost casu se na to pripravit, bylo by tam kolem 30 lidi a chtelo by to nejake hezke misto na oslavu a aby nas nevyhodili o pulnoci domu, a take levne, nevite o necem? jak o mistu pro obrad tak i hostinu? nemusi to byt jedno a totez:) diky moc jsem uz celkem zoufala
Těžko radit, pro každého je hezké a levné něco jiného a Praha je velká. V centru je hodně svateb v zahradách Pražského hradu (Vrbotovská, Ledeburská, Pálffiho…), v Havlíčkových sadech, nebo na Grébovce, v Troji na vinici i na zámku, oddává se také na Chodovské tvrzi o mnohých kostelích a kaplích se ani rozepisovat nebudu, těch jsou desítky. Příjemnou restauraci mají třeba u Břevnovského kláštera, nebo i v Průhonicích, kde se na zámku také konají obřady.
Oddací místa zjistíš snadno na matričních úřadech té které městské části, třeba tady http://www.svatebni.cz/…tricni-urady
Ja jsem zatim vybrala Martinicky palac nema chybu, ale co se tyce hostiny porad netusim:(((
@GaliUr píše:
Ja jsem zatim vybrala Martinicky palac…
Vypadá to parádně
Z Hradčan byste do na Břevnov neměli daleko, ale třeba i dole pod Hradem se něco najde (U malého Glena, v Hellichovce, u Kampy a tak). Kolik počítáš lidí?
No pocitam tak kolem 35, ale v centru by to bymo moc drahe:( hlavne ja bych si predstavovala, ze bychom mohli dovezt i neco sveho nechci aby moje hoste odchazeli chladove
a jak to hodne casto znam restaurace desne setreji a davaji malo jidla… kamaradka prave takle mela, ze jim varili, ale zarov dovolili i svoje
Jo, jo, to jde málokde, to musíš obejít a domluvit.
Viděla bych to spíš na okraj Prahy, možná nějaký statek, nebo hostinec, hospůdku. V hotelové restauraci ti tohle těžko dovolí. ![]()
Ahoj holky, mi máme termín 6.6. 2013 už se nemůžu dočkat, už jen týden ![]()
Do ničeho si kecat nenechávám, jelikož je to den jen náš, navíc svatba je tajná.
Díky