Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
28.4.13 22:33

Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4029
29.4.13 00:20

@sieta.m krásná kytka :kytka: A jaké to bylo podruhé? Lepší, než poprvé? Jestli to není tajné, napíšeš, kolik let bylo mezi oběma obřady? Zajímalo by mě porovnání. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
29.4.13 10:53
@mocca píše:
@sieta.m krásná kytka :kytka: A jaké to bylo podruhé? Lepší, než poprvé? Jestli to není tajné, napíšeš, kolik let bylo mezi oběma obřady? Zajímalo by mě porovnání. :D

Prvně mi byl 27, teď mi táhne na 36. Prvně jsem měla krásné šaty a bylo to v kostele a nedopadlo to. Teď jsem měla džíny a halenku, muž džíny a sako, svatební hosté byly pouze naše tři děti, bylo to na úřadě a moc hezké. Pan oddávající moc krásně mluvil, myslím, že použil slova z knihy Prorok a hlavní myšlenka byla to, že přestože budeme manželé, musíme si vzájemně dávat volnost, jako dva pilíře co drží stavbu a vzájemně se neomezují, něco v tom smyslu. Pak jsme zašli na oběd a jeli s dětmě do Bonga v Brně na celé odpoledne a byl to moc hezký den, bez zbytečných volánků a krajek :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2231
29.4.13 11:52

@sieta.m Přesně.Vím o čem mluvíš. Mám to ted nedávno také za sebou.Jen oběd a jeli jsme na oslavu narozenin našeho synovce. A ted jsem si to užila víc než poprvé ve stresu a s pařbou až do rána :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
29.4.13 12:28

@Edita27 tak tak, svatba není o tom-pobavit příbuzenstvo, ale má mít smysl hlavně pro ty dva a každý by si to měl udělat dle svého a ne podle toho, co od něj čekají ostatní :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4029
1.5.13 23:20

@sieta.m Hezké! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
5.5.13 15:20
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
já :D
9.5.13 08:59

Zakladatelko, to si opravdu necháš takhle kecat do TVÉHO dne?? 8o Mít tam cizí lidi, které ani neznáš a za každého platit? My máme termín 26.7. vztahy v rodině máme výborný, protože se známe od malička. Ale chci mamču a mamču (tchýni) ušetřit předsvatebního stresu, takže bude svatba úplně tajná a taky nechceme od nikoho žádný dary ani peníze. Neví o ní nikdo… jen svědci. A rodina a kamarádi se vše dozví až po. Je to taky tím, že jsem dost výstřední, a nechtěla jsem aby mi kdokoliv cokoliv rozmlouval a radil (jako tobě tchýně - to bych fakt nedala) :zed:, protože budu mít černobílé šaty, černé boty, jen jeden prstýnek (budoucí manža nechce), a svatbu přes půlku republiky… a mám klid :D

• Citovat
  • Upravit
GaliUr
22.5.13 09:28

svatba v Praze

Ahoj holky, potrebova bych poradit:) Chceme mit svatbu pristi rok mam dost casu se na to pripravit, bylo by tam kolem 30 lidi a chtelo by to nejake hezke misto na oslavu a aby nas nevyhodili o pulnoci domu, a take levne, nevite o necem? jak o mistu pro obrad tak i hostinu? nemusi to byt jedno a totez:) diky moc jsem uz celkem zoufala

• Citovat
  • Upravit
4029
22.5.13 22:57
@GaliUr píše:
Ahoj holky, potrebova bych poradit:) Chceme mit svatbu pristi rok mam dost casu se na to pripravit, bylo by tam kolem 30 lidi a chtelo by to nejake hezke misto na oslavu a aby nas nevyhodili o pulnoci domu, a take levne, nevite o necem? jak o mistu pro obrad tak i hostinu? nemusi to byt jedno a totez:) diky moc jsem uz celkem zoufala

Těžko radit, pro každého je hezké a levné něco jiného a Praha je velká. V centru je hodně svateb v zahradách Pražského hradu (Vrbotovská, Ledeburská, Pálffiho…), v Havlíčkových sadech, nebo na Grébovce, v Troji na vinici i na zámku, oddává se také na Chodovské tvrzi o mnohých kostelích a kaplích se ani rozepisovat nebudu, těch jsou desítky. Příjemnou restauraci mají třeba u Břevnovského kláštera, nebo i v Průhonicích, kde se na zámku také konají obřady.
Oddací místa zjistíš snadno na matričních úřadech té které městské části, třeba tady http://www.svatebni.cz/…tricni-urady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GaliUr
23.5.13 08:01

Ja jsem zatim vybrala Martinicky palac nema chybu, ale co se tyce hostiny porad netusim:(((

• Citovat
  • Upravit
4029
23.5.13 13:59
@GaliUr píše:
Ja jsem zatim vybrala Martinicky palac…

Vypadá to parádně :palec: Z Hradčan byste do na Břevnov neměli daleko, ale třeba i dole pod Hradem se něco najde (U malého Glena, v Hellichovce, u Kampy a tak). Kolik počítáš lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GaliUr
23.5.13 14:18

No pocitam tak kolem 35, ale v centru by to bymo moc drahe:( hlavne ja bych si predstavovala, ze bychom mohli dovezt i neco sveho nechci aby moje hoste odchazeli chladove :D a jak to hodne casto znam restaurace desne setreji a davaji malo jidla… kamaradka prave takle mela, ze jim varili, ale zarov dovolili i svoje

• Citovat
  • Upravit
4029
23.5.13 14:26

Jo, jo, to jde málokde, to musíš obejít a domluvit. :think: Viděla bych to spíš na okraj Prahy, možná nějaký statek, nebo hostinec, hospůdku. V hotelové restauraci ti tohle těžko dovolí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.5.13 19:23

Svatba

Ahoj holky, mi máme termín 6.6. 2013 už se nemůžu dočkat, už jen týden :-)
Do ničeho si kecat nenechávám, jelikož je to den jen náš, navíc svatba je tajná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný