Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ivettka129 Já se vdávala předevčírem a jsem opravdu ráda, že je to za mnou. ![]()
@marinka5 napiš SZ mocca, je moderátor skupiny
@luccess ty jo, ty už to máš za sebou. Jaké jsou pocity?
@Ivettka129 To se ti nedivím
Ale tak hlavní věci už máš zařízené, ne?
Holky co se sepisuje za dokumenty před svatbou ( vím že musí mít u sebe člověk RD a OP ), ale co přesně tam chtějí? a jak moc dopředu? díky
@Bunnies Teď už v pohodě, ale byly to nervy. Ráno jsem vůbec nestíhala se nachystat, potom co mi řekli hosti : K oltáři jsme šli moc rychle, když oddávající mluvil, tak jsem prý kroutila zadkem, potom jsme si dali pusu oba do stejné strany, takže trapas a nakonec jsem se blbě podepsala. Byla jsem hrozně nervózní, úplně sevřená, po obřadu to ze mě spadlo, potom doma oběd a oslava už úplně v pohodě, všichni se bavili, chválili mi výzdobu, pak už v pohodě. ![]()
@Bunnies @Bunnies Teď už v pohodě, ale byly to nervy. Ráno jsem vůbec nestíhala se nachystat, potom co mi řekli hosti : K oltáři jsme šli moc rychle, když oddávající mluvil, tak jsem prý kroutila zadkem, potom jsme si dali pusu oba do stejné strany, takže trapas a nakonec jsem se blbě podepsala. Byla jsem hrozně nervózní, úplně sevřená, po obřadu to ze mě spadlo, potom doma oběd a oslava už úplně v pohodě, všichni se bavili, chválili mi výzdobu, pak už v pohodě. ![]()
@smurfka píše:
Holky co se sepisuje za dokumenty před svatbou ( vím že musí mít u sebe člověk RD a OP ), ale co přesně tam chtějí? a jak moc dopředu? díky
my jsme si rezervovali termín na červenec v lednu a nejpozději začátkem února jsme to museli potvrdit právě vypsáním toho formuláře na matrice. chtěli rodné listy obou, popř i dítěte pokud budete chtít změnu v jeho rodném listě, občanky naše i svědků (stačí kopie) ![]()
@luccess za pár let se tomu budete smát
…já jsem taky nervák nervózní, jsem na sebe zvědavá. Musím se na to taky psychicky připravit. Stoly máš pěkné.
Taky jsem nervák, doufám že až budu narvaná v šatech nepřepadne mě běhavka ![]()
@mamartina píše:
Taky jsem nervák, doufám že až budu narvaná v šatech nepřepadne mě běhavka
to už mě taky napadlo
![]()
Já jsem taky strašný nervák, a trapasů se také bojím, si asi před obřadem dám něco na uklidnění ![]()