Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
467
14.3.13 08:39

@Ivettka129 Já se vdávala předevčírem a jsem opravdu ráda, že je to za mnou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.3.13 08:57

@marinka5 napiš SZ mocca, je moderátor skupiny

@luccess ty jo, ty už to máš za sebou. Jaké jsou pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
14.3.13 09:12

@Ivettka129 To se ti nedivím :) Ale tak hlavní věci už máš zařízené, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.3.13 09:15

Holky co se sepisuje za dokumenty před svatbou ( vím že musí mít u sebe člověk RD a OP ), ale co přesně tam chtějí? a jak moc dopředu? díky

• Citovat
  • Upravit
Ivettka129
14.3.13 09:45

@petivka ano ano uz je zařízené vse

• Citovat
  • Upravit
467
14.3.13 09:51

@Bunnies Teď už v pohodě, ale byly to nervy. Ráno jsem vůbec nestíhala se nachystat, potom co mi řekli hosti : K oltáři jsme šli moc rychle, když oddávající mluvil, tak jsem prý kroutila zadkem, potom jsme si dali pusu oba do stejné strany, takže trapas a nakonec jsem se blbě podepsala. Byla jsem hrozně nervózní, úplně sevřená, po obřadu to ze mě spadlo, potom doma oběd a oslava už úplně v pohodě, všichni se bavili, chválili mi výzdobu, pak už v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
14.3.13 09:53

@Bunnies @Bunnies Teď už v pohodě, ale byly to nervy. Ráno jsem vůbec nestíhala se nachystat, potom co mi řekli hosti : K oltáři jsme šli moc rychle, když oddávající mluvil, tak jsem prý kroutila zadkem, potom jsme si dali pusu oba do stejné strany, takže trapas a nakonec jsem se blbě podepsala. Byla jsem hrozně nervózní, úplně sevřená, po obřadu to ze mě spadlo, potom doma oběd a oslava už úplně v pohodě, všichni se bavili, chválili mi výzdobu, pak už v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
14.3.13 09:55

Moje stoly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
14.3.13 10:08
@smurfka píše:
Holky co se sepisuje za dokumenty před svatbou ( vím že musí mít u sebe člověk RD a OP ), ale co přesně tam chtějí? a jak moc dopředu? díky

my jsme si rezervovali termín na červenec v lednu a nejpozději začátkem února jsme to museli potvrdit právě vypsáním toho formuláře na matrice. chtěli rodné listy obou, popř i dítěte pokud budete chtít změnu v jeho rodném listě, občanky naše i svědků (stačí kopie) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.3.13 10:09

@smurfka nám říkali cca měsíc dopředu

@luccess pěkné a gratuluji mladá paní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.3.13 10:15

@luccess pěkné a gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.3.13 10:16

@luccess za pár let se tomu budete smát ;)…já jsem taky nervák nervózní, jsem na sebe zvědavá. Musím se na to taky psychicky připravit. Stoly máš pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
14.3.13 10:29

Taky jsem nervák, doufám že až budu narvaná v šatech nepřepadne mě běhavka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
14.3.13 10:31
@mamartina píše:
Taky jsem nervák, doufám že až budu narvaná v šatech nepřepadne mě běhavka :mrgreen:

to už mě taky napadlo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
14.3.13 10:32

Já jsem taky strašný nervák, a trapasů se také bojím, si asi před obřadem dám něco na uklidnění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný