Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
7.3.13 22:09

My jsme neco poslali, neco odnesli, rozdavali jsme to brzo, protoze kazdy o svatbe sice vedel, ale takhle to ma cerne na bilem an ja nehodlam v cervnu poslouchat, ze nevedeli, ze tento datum, a ze na 6. maji dovolenou v Egypte:-D prave mam strach, kdyz mame ty statni svateky(jeden tedy) pac to si prave lide berou dovci

• Citovat
  • Upravit
4029
7.3.13 23:47
@finduska píše:
My jsme neco poslali, neco odnesli, rozdavali jsme to brzo, protoze kazdy o svatbe sice vedel, ale takhle to ma cerne na bilem an ja nehodlam v cervnu poslouchat, ze nevedeli, ze tento datum, a ze na 6. maji dovolenou v Egypte:-D prave mam strach, kdyz mame ty statni svateky(jeden tedy) pac to si prave lide berou dovci

Jo, jo, tohle je těžký oříšek k rozlousknutí. Poslat/dát včas, aby o tom lidi věděli a vyhradili si to v diáři, ale zase ne tak moc předem, aby na to třeba pozapoměli :nevim: Švagřice to věděla půl roku předem a stejně kývla známým na dovolenou přesně v tom termínu - brali jsme se v sobotu a oni měli od pátku jet s celou rodinkou k moři. 8o :cert: Jenže švagr nechtěl chybět na svatbě svého bráchy :palec:, takže to ženušce zatrhnul a když to nešlo odvolat, tak prostě jeli až v sobotu před půlnocí. Holka si pak odřídila 800km, protože on na veselici griloval a měl nějaké to pivko :(, navíc nerad řídí mimo ČR bo cizí jazyky moc nepobral. Navíc to měli jen na týden, takže jen tam dojeli, dali krátký oddych, už zase frčeli dom. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
7.3.13 23:49

Holky, plánujete některá svatební cestu? Nějaká exotika, nebo jenom na „maltu“? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
8.3.13 07:41

@mocca na maltu a to doslova, teď na jaře začínáme stavět :)

mám zamluvenou vizážistku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
8.3.13 08:01

Ahoj holky, ja jsem urcite pro uzavrenou diskuzi!

jinak pozvanky by snad meli uz dnes dorazit, v utery pan psal, ze to posilal.. tak snad dnes.. a jinak uz budu asi pomalu klido rozdavat, s nekym jsem v kontaktu prakticky denne s nekym ne, takze tak, jinak vsichni o tom uz vedi z mailu, predbezne jsem chtela vedet, zda nekdo nema uz dovolenou a ono se to blizi, bude to uz za tri mesice.. takze klido uz nekomu kdyz ho ted uvidim a vim, ze ho uz neuvidim do mesice dvou tak pozvanku dam.. chci radsi osobne nez postou:D

Vcera jsem zaplatila zalohu na kyticky a vesla jsem se do tech penez, co jsem chtela, tak mam radost, pani je prijemna, mila, i my poradila nekde ubrat, aby to neblyo preplacany, tak se mi to libi, i kdyz ji neudelam kseft za tisice, tak se mi venuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
8.3.13 08:03

@finduska mas skvelou postavu a slusi ti vsechny, to za prvy, zadny nejsou vylozene „blby“:).. ale jak pisou holky, zalezi, co se libi tobe, muj styl je nejvic cislo jedna, pak trojka.. nakonec az ty prostredni, ale ve vsech jsi krasna, v prvnich nejvic jako princezna! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
8.3.13 08:36

@mocca Určitě! Ale ne hnedka po svatbě… chtěli jsme v září na Krétu..ale nevíme jak to bude v práci s dovolenou… tak druhá alternativa je Bulharsko v červenci (Kréta vychází už zas o dost dráž)… ale uvidíme jaká bude nabídka a finanční situace až vše poplatíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
8.3.13 08:52

Dobré ránko holky, my budeme dávat pozvánky ta dva měsíce předem.
Scatební cesta se uvidí podle toho jestli vybereme datum v květnu/červnu a nebo září, kdyby květen tak to bude ta malta- budeme předělávat spodní patro domečku, kdyby svatba v září tak dovča v chorvatsku. Ikdyž tam chci i hned jak tam bude přes 20 st. :pankac:
Já včera koukala na šaty a nejvíce se mi zatím líbí tyto jen mě trochu rzí že nejsou bílé, což jsem chtěla. No uvidíme, jak bude jasné datum, tak je pojedeme s tchánem okouknout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
8.3.13 08:53

Jo a holky je něco co si budete na svatbu dělat vyloženě sami? Já si například bud péct svatební dort :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
8.3.13 09:12

@Miškynka šaty jsou překrásný, na obrázku ani nevypadají že jsou šampaň, ale věř že je dost možný že až zavítáš do salonu tak ti padne třeba uplně něco jiného. Já takhle měla na netu vytipovaný šaty co se mi líbily a nakonec mám jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
8.3.13 09:15

Já mám taky nakonec úplně jiné než se mi původně líbily na obrázkách… po tom, co jsem si je oblíkla na sebe jsem rychle měnila názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
8.3.13 09:28

To je jasný, už se těším až pojedu nějaké zkoušet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.3.13 09:35

Cosmi děkuji, zatím jsem nalomena pro číslo 1,nikdy jsem nechtěla slehacku, nejsem dort že, ale pravda je, že to co jsem odmítala, je nejhezčí, šaty jsem nechtěla zkoušet ty jedničky, ale když koukám i takhle na fotce, tak se mi na mě libi

• Citovat
  • Upravit
9090
8.3.13 09:36

@Miškynka já si chci taky udělat sama dort, ovšem nejsem v tom nijak zběhlá, teď budu dělat dortík dceři k 1.narozeninám, tak uvidíme, jak to dopadne :) a jinak si budeme dělat sami celou oslavu, u nás na zahradě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.3.13 09:37

Jinak dost asi udělá tchýně, zkusí si ho v květnu jestli to půjde, ja bych chtěla dělať muffiny. A budeme dělat sami talíře, respektive nakoupim to a přemýšlím, že poprosim známou hrozně krásné zdobí..copak ta. Tajná skupina? teda uzavrena

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný