Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@catherine100 píše:
@mocca no já chci nějaký jarní, s pevným kotníkem, protože do konce března určitě běhá po zahraděna doma má jen capáčky kožený, tak to snad zatím stačí
Dámy, dnes jsem zavítala do Humanicu a začínají vytahovat jarní a letní botky. Takže březen jistí nákup střevíčků
Dokonce měli v chlapeckém dva typy společenských bot (klasické na tkaničku od pánských oblekových k nerozeznání)
a takové spíš sportovnější (ale celé černé) na překládaný sucháč. Obojí vel. 31-38 a cenna lehce pod 1000Kč. ![]()
Puntík bohužel nikde…ani v dámském.
Někdo tu psal o organze - u stoklasy (stoklasa. cz) mají role 10m/šíře cca22cm obšitá za 103Kč, takže to vyjde cca deset kaček na metr. Barev na výběr asi 15 ![]()
@catherine100 škoda.. jinak když neobjevím botičky fialové tak pořídím bílé a na fleru jsem viděla že se dají koupit klipsny na boty a taky to vypadá dobře ![]()
@mocca na tom obrázku předposledním jestli vidím dobře je organza (tyl) s puntíky? na stoklasovi to nemůžu najít, můžeš hodit odkaz?
už to mám, nemusíš ![]()
@mamartina píše:
@mocca na tom obrázku předposledním jestli vidím dobře je organza (tyl) s puntíky? na stoklasovi to nemůžu najít, můžeš hodit odkaz?už to mám, nemusíš
Ahoj holky
, omlouvám se, že vám sem vpadávám, ale budu prodávat svatební šatičky, tak pokud by jste měla některá zájem…
nechávala jsem si je šít, vložím i fotečku. a ještě bych tu měla chlapecké společenské botičky vel 28-29,malej v nich byl celý den a byly mu hrozne pohodlný…
https://www.emimino.cz/…vedek-57037/ díváte se i na další svatební diskuse? ![]()
Kamarádka se má vdávat v září, budou to mít nejspíš na Hluboké, tak začínáme zařizovat ![]()
Ahoj holky, tak my snad zítra pojedeme zkusit další šaty. Paní tam má novou kolekci. Už si snad i chlap něco zkusí. Pořád si myslí, že je spoustu času, ale mě naopak. Čas moc a moc letí. Jinak jsem na mrtvém bodě. Musím se domluvit s fotografkou a ráda bych se podívala na prstýnky. Zajdu na sokol zde a zeptám se na pivní sety. Tenhle měsíc ale nebude moc úspěšný. Bude to jen samá koukačka a domlouvačka. Nic konkrétního asi nekoupíme. Jak už jsem psala- máme jarní výdaje.
Holky, chtěla jsem se zeptat.. Máte někdo na svatbu živou kapelu?:) Nebo něco spešl za hudbu?:) děkuji
@Bunnies Tak drzim palecky! A pak hod fotecku!
Ja vcera objednala svatebni oznameni, tak posun.. o vikendu si pritel koupil kosili, kravatu asi objednam z netu, pokud tento tyden nesezenu, no ale zase jsme objevili diru na obleku! na kalhotech! snad to pujde nak spravit, oblek je novej - minulej rok jsme ho kupovali u blazka:(((.. no a kubikovi jsem koupila kosili v CA, kalhoty v tescu - nejsou spolecensky, ale cerny, ktery pak unosi, boty si vezme normalni, no akorat kosile je vetsi, takze bud musim sehnat mensi nebo do ni musi dorust:D
behem tohohle tydne chci objednat organzu a dalsi kravinky na stul (davala sem sem link na 9m organzy 16cm sire za 35, 32cm sire za 70,–).. bublifuky, a tak.. no a do konce brezna chci obstarat prstynky, zamluvit dort..
A boty taky..ja vubec nevim, jaky tip bot chci:D
Já až mě přijde rodičák a příteli výplata tak vyrazíme na prstýnky a chci pomalu obědnat taky takové ty serepetičky jako ubrousky, dát dohromady počet oznámení a zajistit firmu která by nám je udělala ještě se jmenovkama atd.. ať se někam hnem už ![]()