Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1987
28.2.13 09:49

https://www.email.cz/…20tabule.pdf
takhle to vypadá tam, kde bude oběd. Přemýšlím jak to nazdobit vkusně. Budeme mít stůl do tvaru U. Za 1500 nám ty stoly sestaví, nějak naaranžují, ale květiny v ceně nejsou. Mám si prý něco dokoupit pokud budu chtít nějak víc nazdobený stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.2.13 10:01

Bunnies-hmm za 1500 bych si stoly sestavila a naaranzovala cele sama, organzu a takovyhle veci se daji sehnat do litra a budes to mit podle svych predstav:-) teda protoze tohle je moc bile, nebo maji i jine barvy?

• Citovat
  • Upravit
1987
28.2.13 10:14

@finduska já vím, ale co mám dělat, jinak mi nedají ani stoly do U :zed: Nám se jinam nechce se stěhovat po obřadu. Musím to nějak doladit a přidat tam barvy…ach jo, kdyby alespoň potahy na židle byli bílé, měla bych volnější ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.2.13 10:46

No a nemůžou tam chlapi se svedkyni nebo s někým naběhnout ráno? Ja budu vstávat v 6 a pojedu tady s dvěma kamaradkama udělat ty stoly za hodinku to sfoukneme a pak bude čas na moje úpravy…ostatní to budou mít rozdělené, jiná kamoska kytky, známá talíře, tchýně zakusky vyzvednout…chlapi auta nazdobit…

• Citovat
  • Upravit
1987
28.2.13 10:52

@finduska oni to berou i jako pronájem, ikdyž říkali, že za pronájem nic nechtějí, ale je to prostě poplatek za to že tam budeme. Nejde se z toho vykroutit. Já jen přemýšlím jakou organzu, ubrousky atd. tam šoupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.2.13 11:11

Jo tak…tak pak jo, jsem to špatně pochopila:-Dno ale ono to není těžká volba kytky jsou oranžové a židle kremove, takže bych to volila jasné dala buch oranzovo kremovou organzu, nebo oranžovou organzu, kremove svicky, a pár ratanovyc kuliček oranzovych a kremovych..víc bych to nehrotila…

• Citovat
  • Upravit
finduska
28.2.13 11:11

Jo tak…tak pak jo, jsem to špatně pochopila:-Dno ale ono to není těžká volba kytky jsou oranžové a židle kremove, takže bych to volila jasné dala buch oranzovo kremovou organzu, nebo oranžovou organzu, kremove svicky, a pár ratanovyc kuliček oranzovych a kremovych..víc bych to nehrotila…

• Citovat
  • Upravit
1987
28.2.13 11:22

Základ bude bílý, bez těch oranžových kytek. Takže vlastně bílé ubrusy a žluto-krémové potahy na židle. Já přemýšlela nad pastelově žlutou. Chtěla jsem kombinaci více barev, ale asi by se to tam nehodilo celkově k místnosti. Takže budu muset být střídmější :). Na barvičkách se můžu vyblbnout u nás na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.2.13 12:41

Aha-ja myslela, ze maji provizorni umele kdytky vis:-D no tak pak by sla i ta zluta:-)

• Citovat
  • Upravit
6095
28.2.13 18:19

@finduska ja to nemyslela zle, jestli si to tak pochopila, tak promin:D jinak ja to chapu, presne, ja si taky plno veci „nejlip“ delam sama, je to o tom, ze clovek ma nakou predstavu a pak muze byt zklaman..

@Bunnies mne ten link nejde otevrit, dementni pocitac, jinak ja vyzdobu na stoly resim organzou, tu koupim, nasla jsem 9m za 39 takze koupim 3, pak jsem koupila v ikee 4 vazy, do toho voda, kaminky, plovouci svicka.. pak jeste naky svicky, ubrousky, no celkem asi za 600 naklady, jeste dokoupim naky ty kaminky, bublifuky, pocitam, ze se do litru vejdu v pohode, zivy kytky uvidim, kdyztak jen par kvitku nebo co kde sesbiram a pocitam, ze tam dame pak kytku maminek, svedkyne a mou, nez ji odchodim:DDD

Kratke saty - me osobne se na svatbu nelibi… delsi mi prijdou lepsejsi - takovy proste vic svatebni:), ale tot muj nazor.. takze ja v kratkych neporadim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
28.2.13 18:24

@Bunnies asi to fakt je pronajem, protoze za co by bylo 1500? za to, ze tam daj pribory a ubrousky?:D to asi ne, oni si proste neco vydelat chteji a jinak to nazvou:D my treba platime za pronajem 20000,– je to darda, ale je v tom ubytovani pro vsechny… sice jednodussi, ale jinde treba platis jen 10000 za to, ze tam muzes mit svatbu a vzhledem k tomu, ze bude noclech vyuzivat asi 90 % lidi, tak se to vyplati.. pak teda chteji jeste 3 za obrad.. ale to vyzdobi kytkama tu branu a tak.. no a ty stoly, ty si udelam sama, jak jsem psala, vyjde me to asi na tisic.. ted furt resim ten dort.. jakej, dneska jsem ochutnavala ve dvou cukrarnach a teda jsem docela zklamana, dorty vypadaji krasne, ale na chut zadna slava.. i u hajka, mela jsem ovocnej, nakej madagaskar a zatim vede dort misa, tak mozna dame ten, jen nahore maji bilocokoladovou polevu a nechali bychom jen bilou a ozdobit matou treba a limetrkou aby nam to slo do bilo-zelena:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
28.2.13 19:14

@Cosmic to víš, že to nazvali jinak a přímou to neřeknou. Loni chtěli jen 700,–Kč.
Všechno zdražili od loňska. Menu o 50Kč na osobu, za obřad o tisícovku. Za kytku na stůl chtějí okolo 2000Kč…Vím, že se zvyšovalo DPH, ale trochu toho zneužili a přidali víc procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
28.2.13 19:20

@Cosmic Kde jsi prosím narazila na takhle levnou organzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
28.2.13 19:54
@Bunnies píše:
https://www.email.cz/…20tabule.pdf

Já myslím, že tam jdou všechny „pastelky“. Žlutá, meruňková, lososová, korálová, jahodová, fialková, písková, klidně i sv. zelená do limetkova nebo i do pistáciova. Promiň, zapomněla jsem, jaké budeš mít barvy v kytici (červená?), pak bych se nebála přidat třeba k bílo-meruňkové kombinaci pár prvků sytě červené - třeba kamínky, nebo srdíčka. Navíc můžeš jít tón v tónu a třeba na sv. organzu dát sytější peříčka, nebo okvětní lístky, ty ratanové, sisalové koule a hnízdečka atd. Je toho hodně. Židle takhle naprázdno působí, že budou hodně dominovat, ale to není pravda, protože, až se všichni posadíte, tak budou z velké části zakryté - povětšinou tmavými obleky, takže se to utlumí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
28.2.13 20:12

A vždycky můžeš ještě přidat zlatou, měděnou, bronzovou, kov v teplém odstínu, nebo naopak do kontrastu stříbrnou, platinovou…
Hodně dělají také ubrousky - přecijenom je to dost velká plocha, která svojí barvou buď přidává, nebo tlumí.
Kromě barviček si myslím, že jde hlavně o nápad a styl - bude to romantické, rozverné, strohé, vtipné, rovné linie, kudrlinky, puntíky, proužky, různorodost materiálu, hladké, lesklé, hrubé, prostorově výrazné…čím hosty překvapím - dárečkem, cedulkou, vtipným symbolem…atd.

Příspěvek upraven 28.02.13 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný