Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
25.2.13 13:19

Ja ybch si gelaky nenechala uz udelat nikde, u tamanu vubec ne-stacilo mi co jsem videla…
a jinajk jsem si je nechala udelat pred lety na amturak, krome toho, ze jsem nevedela jak si utrit zadek, jsem na brigade nemohla sebrat drobny, a to vsechno bylo prd proti tomu jak se mi dalsi rok vzpamatovavali moje nehty aby nejak vypadaly, a mozna rok navrch aby zesilily.. :think: :think: ted mam svoje dlouhe, a jestli chces svoje dlouhe jen potrit gelem, a nehyt mas kratke, staci mesic dva skutecne porad je mit nalakovae, dve atri vrstvy oni zesily a zustanou delsi, treba se zlomi jeden-me se taky nekdy zachyti, ale vesmes je mam dlouhe…

• Citovat
  • Upravit
finduska
25.2.13 13:20

Docitam-no tak i za 14 dni poporostou o kus-tak je ode dneska lakuj fakt je mej furt nalakovane dve-tri vrstvy:-)

• Citovat
  • Upravit
7899
25.2.13 13:25

@BuffyCZ firma to žádná není, je to paní co dělá dorty doma na zakázku, ten obrázek co jsem dávala, je jinak stažený z netu a ona mi to podle toho udělá jen v jiných barvách :)

@luccess to je těžký tohle, u vietnamců jsem nikdy nebyla, je to ale jako u normálních nehtařek, prostě někde ti nehty zničej a někde jsou šikovný, nezáleží na tom jestli mají šikmé oči ale spíš jestli to umí :) Jeden čas jsem měla nehtařku, kdy už po týdnu mi nehty odpadli nebo jsem měla šílený odchlipy, pak jsem začala chodit k jiné a nehty byli super, vydrželi klidně pět týdnů a drželi bezvadně.. po porodu jsem si je nechala odrůst a moje nehty zůstali pěkné nezničené. Na svatbu si je nechám udělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
25.2.13 13:28

@mamartina Radši teda zajdu k normální manikérce a poradím se sní. Zničené bych je mít nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
25.2.13 13:29

Já teď chodím na P-shine, nehty vypadají přirozeně a zesílily!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
25.2.13 13:30

@luccess ještě ti můžu doporučit jestli půjdeš na manikúru zeptat se jestli dělají P-shine je to na přírodní nehty a krásně se pak lesknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
25.2.13 13:34

@mamartina :D Co jsem na mateřské, tak si připadám, jak kdybych přilítla z Marsu. Já vůbec takový věci neznám. Budu muset doplnit mezery. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
25.2.13 13:41

Taky bych gelovky nedávala, pokud nejsi na to zvyklá. Mě osobně na nehtech vadí :)…Taky doporučuju p-shine nebo nechat krátké upravit a zdobně nalakovat- třeba francie s kamínky. Já znám jednu holku a ta je do toho blázen, namaluje ti i simpsonovi na nehty:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
25.2.13 13:44

@Bunnies No mně to bude stačit nějak pěkně do fialova. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
25.2.13 13:57

@luccess a k tomu fialové kouřové líčení a bude to krásné. zrovna teď koukám na šminky, které si budu chtít pak objednat. A fialové vypadají moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
25.2.13 14:05

@luccess no jsem vyučená kosmetička, P-shine jsme dělali na praxi, proto vím o co se jedná, jinak nevím jestli bych věděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
25.2.13 14:06

@Bunnies líčit mě bude asi kámoška, tak uvidíme, jak to zvládneme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
25.2.13 15:34

Koukam, ze resite nehty, taky budu resit, umelych se bojim a ani se mi nelibi, teda malokdy vidim fakt hezky umely nehty.. ktery vypadaji prirozene, takze pujdu jen na ten gellak jak delaji uv svetlem a uvidime, jestli se do svatby nehty trochu prodlouzi, zatim mam furt kratky, trepi se mi.. to bych doma musela sedet a nic nedelat.. a to jim biosil a nic nic nic:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.2.13 16:05

Koukám, že řešíte nehty, nosila jsem gelovky asi rok a nehty pak vypadaly příšerně, já mám slabé nehty, a teď kojením je mám úplně příšerné, ale jen je zkrátím a nalakuji a kdyby byly fakt hrozné tak si na ten jeden den dám nalepovací a kašlu na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
25.2.13 16:11

Holky, na růst i obnovu nehtů vyzkoušejte bezbarvá lak RIMMEL - NAIL RESCUE.

U nás stojí vždy kolem 90 Kč. Je fakt perfektní. Hodně se mi po něm nehty zpevnily a hlavně začaly krásně zase růst. U nás v práci ho používají skoro všechny ženský a nemůžou si ho vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný