Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Docitam-no tak i za 14 dni poporostou o kus-tak je ode dneska lakuj fakt je mej furt nalakovane dve-tri vrstvy:-)
@BuffyCZ firma to žádná není, je to paní co dělá dorty doma na zakázku, ten obrázek co jsem dávala, je jinak stažený z netu a ona mi to podle toho udělá jen v jiných barvách ![]()
@luccess to je těžký tohle, u vietnamců jsem nikdy nebyla, je to ale jako u normálních nehtařek, prostě někde ti nehty zničej a někde jsou šikovný, nezáleží na tom jestli mají šikmé oči ale spíš jestli to umí
Jeden čas jsem měla nehtařku, kdy už po týdnu mi nehty odpadli nebo jsem měla šílený odchlipy, pak jsem začala chodit k jiné a nehty byli super, vydrželi klidně pět týdnů a drželi bezvadně.. po porodu jsem si je nechala odrůst a moje nehty zůstali pěkné nezničené. Na svatbu si je nechám udělat ![]()
@mamartina Radši teda zajdu k normální manikérce a poradím se sní. Zničené bych je mít nechtěla.
Já teď chodím na P-shine, nehty vypadají přirozeně a zesílily!
@luccess ještě ti můžu doporučit jestli půjdeš na manikúru zeptat se jestli dělají P-shine je to na přírodní nehty a krásně se pak lesknou ![]()
@mamartina
Co jsem na mateřské, tak si připadám, jak kdybych přilítla z Marsu. Já vůbec takový věci neznám. Budu muset doplnit mezery. ![]()
Taky bych gelovky nedávala, pokud nejsi na to zvyklá. Mě osobně na nehtech vadí
…Taky doporučuju p-shine nebo nechat krátké upravit a zdobně nalakovat- třeba francie s kamínky. Já znám jednu holku a ta je do toho blázen, namaluje ti i simpsonovi na nehty:-))
@luccess a k tomu fialové kouřové líčení a bude to krásné. zrovna teď koukám na šminky, které si budu chtít pak objednat. A fialové vypadají moc hezky.
@luccess no jsem vyučená kosmetička, P-shine jsme dělali na praxi, proto vím o co se jedná, jinak nevím jestli bych věděla ![]()
@Bunnies líčit mě bude asi kámoška, tak uvidíme, jak to zvládneme. ![]()
Koukam, ze resite nehty, taky budu resit, umelych se bojim a ani se mi nelibi, teda malokdy vidim fakt hezky umely nehty.. ktery vypadaji prirozene, takze pujdu jen na ten gellak jak delaji uv svetlem a uvidime, jestli se do svatby nehty trochu prodlouzi, zatim mam furt kratky, trepi se mi.. to bych doma musela sedet a nic nedelat.. a to jim biosil a nic nic nic:(((
Koukám, že řešíte nehty, nosila jsem gelovky asi rok a nehty pak vypadaly příšerně, já mám slabé nehty, a teď kojením je mám úplně příšerné, ale jen je zkrátím a nalakuji a kdyby byly fakt hrozné tak si na ten jeden den dám nalepovací a kašlu na to…
Holky, na růst i obnovu nehtů vyzkoušejte bezbarvá lak RIMMEL - NAIL RESCUE.
U nás stojí vždy kolem 90 Kč. Je fakt perfektní. Hodně se mi po něm nehty zpevnily a hlavně začaly krásně zase růst. U nás v práci ho používají skoro všechny ženský a nemůžou si ho vynachválit
Ja ybch si gelaky nenechala uz udelat nikde, u tamanu vubec ne-stacilo mi co jsem videla…
ted mam svoje dlouhe, a jestli chces svoje dlouhe jen potrit gelem, a nehyt mas kratke, staci mesic dva skutecne porad je mit nalakovae, dve atri vrstvy oni zesily a zustanou delsi, treba se zlomi jeden-me se taky nekdy zachyti, ale vesmes je mam dlouhe…
a jinajk jsem si je nechala udelat pred lety na amturak, krome toho, ze jsem nevedela jak si utrit zadek, jsem na brigade nemohla sebrat drobny, a to vsechno bylo prd proti tomu jak se mi dalsi rok vzpamatovavali moje nehty aby nejak vypadaly, a mozna rok navrch aby zesilily..