Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
467
21.2.13 19:27

@Bunnies Taky mám čelenku a závoj. Sice čelenku ne tak zdobenou, ale myslím, že to nevadí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
21.2.13 20:20

@Bunnies ta předělávka henou je super nápad :palec: čelenka se mi strašně líbí ale přijde mi, že se závojem už to bude moc tím, že je tak zdobená. zas je to jenom moje představa, v reálu to může být fajn ;) chce to vyzkoušet, nafotit a předhodit nám lvům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
21.2.13 20:38

@Bunnies hezka celenka, odkud je, jestli se muzu zeptat? taky nakou potrebuju sehnat a tahle je takova decent a do toho bych mela kytky.

Mne dneska pani poslala nabidku kvetin a jsem spokojena… vyvazek plus myrta za 9 kc.. otazka, zda je to dost, protoze nikde nenajdu, co stoji jen ta myrta.. a vetsinou ceny v kvetinarstvich po netu co jsem nasla je 12 kc za myrtu jen s bilou masli.. takze do toho asi pujdu..

Oznameni chci objednat behem pristiho tydne.. a pak zaridit kadernici, liceni.. dort, no do konce brezna bych to chtela mit zarizene a v dubnu jen doladit a mit vse, jen obleceni pro syna budu resit na posledni chvili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
21.2.13 20:40

Kamoska si bude vyvazky delat sama - jenze otazka, vyplati se to, nez nakoupis veci na to, tak koupit za 4,– Kc hotovy je asi lepsi.. a nejvetsi otazka je fakt ta myrta - pokud chce kombinaci vyvazku a myrty.. mate nekdo zkusenost, kde by se dalo sehnat levne pet metru myrty???:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
21.2.13 21:09

@Cosmic http://www. fler. cz/zbozi/celenka-korunka-1159-2805077

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.2.13 22:28
@Cosmic píše:
Kamoska si bude vyvazky delat sama - jenze otazka, vyplati se to, nez nakoupis veci na to, tak koupit za 4,– Kc hotovy je asi lepsi.. a nejvetsi otazka je fakt ta myrta - pokud chce kombinaci vyvazku a myrty.. mate nekdo zkusenost, kde by se dalo sehnat levne pet metru myrty???:DDD

Musíš někomu zplanýrovat zahradu :mrgreen: Občas to vídám i mezi domy na nových sídlištích. :oops: Nebo zajeď do OBI a zakup buksus v květináči, ale to už bude dost za draho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.2.13 22:33
Čelenka krásná :pankac:, ale co k tomu? Předpokládám, že závoj hladký, nezdobený. A co v uších a na krku? Musela bys tam pak zřejmě dost ubrat, dát něco spíš jednoduchého, např. jako ty samotné krystalky od Swarovski. Náhrdelník a náramek, co k tomu má tvořitelka na fler už jsou podle mě moc… :|
@Bunnies píše:
@Cosmic http://www. fler. cz/zbozi/celenka-korunka-1159-2805077
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.2.13 22:51

Ahoj holky, letos nás čeká konečně ten velký den :) Jediné, co zatím máme namyšlené a rezervované, tak je datum :) 7.9. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.2.13 22:53
Taky jsem se vdávala v září :kytka:
@barca.ch píše:
Ahoj holky, letos nás čeká konečně ten velký den :) Jediné, co zatím máme namyšlené a rezervované, tak je datum :) 7.9. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.2.13 22:58

Je to jedna zmála věcí na které jsme se s přítelem shodli :andel: Oba milujeme podzim, i když to bude ještě takové léto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
21.2.13 23:00
To si piš. :lol: My čekali krásné babí léto a ono bylo 12stupňů :cert: :mrgreen:… no ale do oběda už to šlo. Dva dny před tím bylo ještě 20. :zed:
@barca.ch píše:
Je to jedna zmála věcí na které jsme se s přítelem shodli :andel: Oba milujeme podzim, i když to bude ještě takové léto :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
22.2.13 09:40

Holky, kolik máte v plánu dát za šaty? Já bych si je ráda někde půjčila, ale asi jsem z jiné planety s mou představou o ceně… Nikdy jsem si tak drahé šaty nekoupila natož abych dala třeba 7000 jen za půjčení na jeden den 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.2.13 10:19

Já zatím 3200 i se závojem a botami. Ale ještě půjdu se kouknout i jinam až se mi děti uzdraví. Záloha jen 500.
Jinak mi došlo, že na to večerní grilování u nás na zahradě bude potřeba půjčit stan a stoly s lavicemi. Nemáme teď dost zahradního nábytku na tolik lidiček. Budoucí tchán se na tohle nejvíc těší. Chystá pípu a může to rozjet, má tady pokoj pro hosty/pro něj :) Takže další zařizování/náklady navíc. Já se netěším na to až budu dělat saláty pro x lidí, nakládat maso, chystat dekorace venku. Já nevím jak tohle můžu vůbec stihnout. To budu vstávat snad ve 4 ráno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.2.13 10:24

@Bunnies já měla taky první svatbu jako raut třeba maso jsem měla naložené dva dny předem, dekoraci jsem vysvětlila kamarádkám a ty to připraviliy, a lavice a stany jsme si půjčili z jedné hospody za minimální částku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
22.2.13 10:33

@petivka Ja ma saty nakonec oproti planu dražší donedávna jsem taky tvrdila ze za pujceni víc jak 5 tisíc nedám.. Ale tyhle sedí, cítím se v nich fajn..jo a něco na odlehčení půjčí ti je třeba na 4 dny;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný