Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bunnies Taky mám čelenku a závoj. Sice čelenku ne tak zdobenou, ale myslím, že to nevadí. ![]()
@Bunnies ta předělávka henou je super nápad
čelenka se mi strašně líbí ale přijde mi, že se závojem už to bude moc tím, že je tak zdobená. zas je to jenom moje představa, v reálu to může být fajn
chce to vyzkoušet, nafotit a předhodit nám lvům ![]()
@Bunnies hezka celenka, odkud je, jestli se muzu zeptat? taky nakou potrebuju sehnat a tahle je takova decent a do toho bych mela kytky.
Mne dneska pani poslala nabidku kvetin a jsem spokojena… vyvazek plus myrta za 9 kc.. otazka, zda je to dost, protoze nikde nenajdu, co stoji jen ta myrta.. a vetsinou ceny v kvetinarstvich po netu co jsem nasla je 12 kc za myrtu jen s bilou masli.. takze do toho asi pujdu..
Oznameni chci objednat behem pristiho tydne.. a pak zaridit kadernici, liceni.. dort, no do konce brezna bych to chtela mit zarizene a v dubnu jen doladit a mit vse, jen obleceni pro syna budu resit na posledni chvili..
Kamoska si bude vyvazky delat sama - jenze otazka, vyplati se to, nez nakoupis veci na to, tak koupit za 4,– Kc hotovy je asi lepsi.. a nejvetsi otazka je fakt ta myrta - pokud chce kombinaci vyvazku a myrty.. mate nekdo zkusenost, kde by se dalo sehnat levne pet metru myrty???:DDD
@Cosmic http://www. fler. cz/zbozi/celenka-korunka-1159-2805077
@Cosmic píše:
Kamoska si bude vyvazky delat sama - jenze otazka, vyplati se to, nez nakoupis veci na to, tak koupit za 4,– Kc hotovy je asi lepsi.. a nejvetsi otazka je fakt ta myrta - pokud chce kombinaci vyvazku a myrty.. mate nekdo zkusenost, kde by se dalo sehnat levne pet metru myrty???:DDD
Musíš někomu zplanýrovat zahradu
Občas to vídám i mezi domy na nových sídlištích.
Nebo zajeď do OBI a zakup buksus v květináči, ale to už bude dost za draho ![]()
@Bunnies píše:
@Cosmic http://www. fler. cz/zbozi/celenka-korunka-1159-2805077
Ahoj holky, letos nás čeká konečně ten velký den
Jediné, co zatím máme namyšlené a rezervované, tak je datum
7.9. ![]()
@barca.ch píše:
Ahoj holky, letos nás čeká konečně ten velký denJediné, co zatím máme namyšlené a rezervované, tak je datum
7.9.
Je to jedna zmála věcí na které jsme se s přítelem shodli
Oba milujeme podzim, i když to bude ještě takové léto ![]()
@barca.ch píše:
Je to jedna zmála věcí na které jsme se s přítelem shodliOba milujeme podzim, i když to bude ještě takové léto
Holky, kolik máte v plánu dát za šaty? Já bych si je ráda někde půjčila, ale asi jsem z jiné planety s mou představou o ceně… Nikdy jsem si tak drahé šaty nekoupila natož abych dala třeba 7000 jen za půjčení na jeden den ![]()
Já zatím 3200 i se závojem a botami. Ale ještě půjdu se kouknout i jinam až se mi děti uzdraví. Záloha jen 500.
Jinak mi došlo, že na to večerní grilování u nás na zahradě bude potřeba půjčit stan a stoly s lavicemi. Nemáme teď dost zahradního nábytku na tolik lidiček. Budoucí tchán se na tohle nejvíc těší. Chystá pípu a může to rozjet, má tady pokoj pro hosty/pro něj
Takže další zařizování/náklady navíc. Já se netěším na to až budu dělat saláty pro x lidí, nakládat maso, chystat dekorace venku. Já nevím jak tohle můžu vůbec stihnout. To budu vstávat snad ve 4 ráno ![]()
@Bunnies já měla taky první svatbu jako raut třeba maso jsem měla naložené dva dny předem, dekoraci jsem vysvětlila kamarádkám a ty to připraviliy, a lavice a stany jsme si půjčili z jedné hospody za minimální částku ![]()
@petivka Ja ma saty nakonec oproti planu dražší donedávna jsem taky tvrdila ze za pujceni víc jak 5 tisíc nedám.. Ale tyhle sedí, cítím se v nich fajn..jo a něco na odlehčení půjčí ti je třeba na 4 dny;)))