Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@BuffyCZ fakt?
já jsem je teď projela křížem krážem a bez problému ![]()
Jj, asi to ten můj noťas nepobral hihi.. jukla jsem přes facebook. Fotky jsou hezké.
Nevím teda jak se ceny pohybují, ale viděla jsem spostu moc hezkých fotek stejně srovnatelné:))
@BuffyCZ určitě je více dobrých fotografů, to nepopírám. jen, že mi tenhle padnul do oka hned napoprvé
to je můj problém, že vždy musím dosáhnout všeho co si zamanu
ale snažím se s tím bojovat ![]()
nejlíp kdyby mi zavolal, že ten termín neuvolnil a bylo by po starostech ![]()
@loola ale ne, vždyt je to moc fajn.. a jít si za svým cílem je v životě potřeba:)
no doufám, že pak ukážeš fotky:)
@BuffyCZ jasně, že ukážu i kdyby měly být jen od toho známého ![]()
se tu budem postupně všechny chlubit ![]()
Já nestíhám zírat! Vůbec by mě nenapadlo, že je focení tak drahé. Nám svatbu bude fotit naštětí kamarád… focení se už pár let věnuje a pár svateb už má taky za sebou… takže tyhle výdaje můžu naštěstí škrtnout…A bude s námi celý den! Focení příprav je bomba ![]()
No ja chtela fotaka an cely den(od obradu do tancovani.. a 9000bych endala, v zaloze mam kamaradku, ale z daleka, ta rikala v nejhorsim… jinak fotacka u nas profi 4500,ale zrovna neni tady, ale rikala taky v nejhorsim by prijela, bude u prahy…a jinak co jsem koukala vse drahy
@Bunnies píše:
Devítku bych taky nedala. ta moje vyhlídlá stojí nejlevněji 3900, jen 1,5hod. I tuhle částku už nevycucám z prstu…Schovám si to na jindy. Rodinné focení za 2000. My budeme muset poprosit budoucího švagra o fotky, má našláplý foťák a snad to trochu projede fotoshopem. My taky máme celkem dobrý foťák, umí dramatický profil, což používá dost fotografů a určitě by zvládl dobré fotky. Jen mít šikovné ručičky neboli oko
Ahoj holky,
koukam, ze resite fotografa, ja chci fotografa skoro na cely den, teda rano moje „zkraslovani“ bude fotit kamoska, bude mit skoro dokonceni kurz foceni.. kamos (chce 3500) bude cca od 13h do 20h, pak uz ani fotky nechci:D radsi.. jinak tady se pohybuji fotografofe tak kolem 5 tis. a to je jen ta hodka a pul - dve.. kdybych chtela to co mi nafoti kamos, tak dam urco desitku, coz mi prijde fakt nehorazny. Kamarad se sice nespecializuje na svatby, ale foti krasne, ma dobrej fotak, takze mu verim, ze to bude dobry. Nemyslim si, ze jen profi fotograf dokaze hezky fotit, kolikrat muze i kvalitni „profik“ neco zmastit, proto bych do neodzkouseneho nesla..
Dnes jsem mele sraz s pani na kyticky a rekla jsem ji, ze bych si to predstavovala do 2500 max., ze chci kyti pro sebe (ruze a chryzantemy, a tri mensi, jednu pidi pro malou druzicku, chlapovi do saka, pripadne neco do vlasu), v cene nejsou vyvazky, to mi naceni, ale rikala kolem 15,– kc vyvazek+myrta+spendlik, to mi prijde dost, ja budu mit tak 80-90 vyvazku a to by bylo zase 1500 skoro! Tak to musim nak poresit.
Cosmi-ta pani na beremku dela vyvazky za 4 koruny… vy mate 80lidi? to bude masakr oslavicka:-D
jiank jsem bylad neska na kytkach-takze s pani jsme se domluvily spolu na 1200-kytka pro mne, pro maminky, dve podlouhle na boky Uckoveho stolu-uprostred bude moje… a na auto
s tim, ze jsem se chtela vejit do litra-tak jsem se taky vesla-dve stovky jsou na auto-a to jsem puvodne ani nemela v planu, ale bude to z umelych kvetin srdce-tak mi to zustane, mam oranzovy obyvak-tak premyslim, ze ho pak enkam prispnedlim, nebo do chodby:-)a budu mit pamatku
@loola no tak nejak 9000 s tim, ze nemas ani retus, popripade upravy a uz vubec tam nemas jedinou vytisklou fotku-tak to ani boha
![]()
u nas jsou fotaci taky kolem 9000za cely den, ale je v tom tedy aspon 300fotek na dvd a 50 vytisklych z toho dvacet fakt pekne upravenych-treba priklad-co si pamatuji, ze jsem videla, bylo by to krasne, ale ja an to proste nemam…budu si muset nejak poradit,
ale 9000 bez niceho mi prijde fakt amsakralni ![]()
@mocca ahoj, fotografka se jmenuje katerina kohoutova, sidli ve Veltrusych.
Dneska jsem svemu skoromanzelovi rikala o fotkach a je spis pro tam mit nejakeho fotografa. Jeho bratr by to sice zvladl, ale uz bude svedek, ma dve male deti a tak bude mit uz tak dost prace. No uvidime. Ted pisu z mobilu a jsem v tetovacim studiu a cekam na konzultaci ohledne me znicene orchideje na rameni. Tak mi drzte palce, at se mi podari domluvit.
@Bunnies píše:
@mocca ahoj, fotografka se jmenuje katerina kohoutova, sidli ve Veltrusych.
@Bunnies tak ať z toh vyjde něco pěkného…sakra já bych si dala ještě tetování ale nevím kam a jaké a přítel by mě asi zabil
už takhle mi říká pokéron ![]()