Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1987
22.2.13 10:47

@catherine100 to jste měli skvěle vyřešené. My budeme mít oběd v zámecké restauraci a ještě k tomu večer grilování u nás. Tady nám asi nikdo ale lavice se stoly nepůjčí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
22.2.13 10:53

@Cosmic Jojo, vím, že je to třeba na 4 dny, ale nepředpokládám, že s e v nich ty ostatní dny budu promenádovat :lol: Dneska výrážím po nějakých mrknout tak třeba se taky vejdu do 3000. Aspoň doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
22.2.13 10:54
@Bunnies píše:
Já zatím 3200 i se závojem a botami. Ale ještě půjdu se kouknout i jinam až se mi děti uzdraví. Záloha jen 500.
Jinak mi došlo, že na to večerní grilování u nás na zahradě bude potřeba půjčit stan a stoly s lavicemi. Nemáme teď dost zahradního nábytku na tolik lidiček. Budoucí tchán se na tohle nejvíc těší. Chystá pípu a může to rozjet, má tady pokoj pro hosty/pro něj :) Takže další zařizování/náklady navíc. Já se netěším na to až budu dělat saláty pro x lidí, nakládat maso, chystat dekorace venku. Já nevím jak tohle můžu vůbec stihnout. To budu vstávat snad ve 4 ráno :poblion:

Za komplet to je bezva cena. To bych byla ochotná dát :)
Stan, lavice a stoly budeme mít zapůjčené od hasičů - zkus se zeptat jestli máte nějaké známé - tohle vybavení mívají často a není tot ak drahé jako z půjčovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.2.13 11:26

Tak a my máme rezervovaný kulturák, takže svatbě už nic snad nebrání :lol:
jen je průšvih, že jsme to chtěli zatajit před rodinou, až do prckových narozenin a tam jim to všem oznámit a předat oznámení…no a teď předpokládám, že místní drbny zapracujou rychle, ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
22.2.13 11:58

@petivka sezenes saty do peti tisic, ja jsem si zkousela jedny asi za 4500 - ale je proste videt, ze to neni uplne ono, treba i kdyby to upravili, tak to proste uplne nesedi a neni to to ono, a ja chci abych se v satech citila fajn a byla nejhezci:DDD se rika, ze nevesta je vzdy nejhezci, ale tak nemyslim si, ze by to vzdycky byla pravda:o)… taky jsem zvazovala, ale pak si rikam, ze na tom obrovskym majlantu, ktery clovek zaplati se uz neco malo ztrati.. ale samozrejme to muze takhle byt u vseho a pak ma clovek svatbu za milion (obrazne receno)… ja jsem si dneska udelela planovanou kalkulaci vydaju a podlomila se mi kolena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
22.2.13 11:59

@petivka nebo jak jsme tady s holkama rozebirali, nechat si objednat z ebaye, aukra, usit.. sezenes do tri tisic, ale je to risk - muzou to byt taky jen vyhozeny prachy a pak si pujdes stejne za pet pujcit a jsi na tom stejne… jinak dobre a levne saty pry sijou v Madore v Mikulove myslim, a cetla jsem hodne kladnych recenzi.. kolem 10ti tisic saty a pak je muzes prodat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
22.2.13 11:59

@petivka jasne, to bylo mysleno ve vtipu, ty 4 dny:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
22.2.13 12:15

@Cosmic Uvidím s čím odpoledne přijedu:) Já právě vůbec nechci princeznovské šaty - žádné korzety, žádné obruče, ale úplně jednoduché šaty… Ale až se do nich navlíknu tak třeba změním názor:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.2.13 12:18

Tak a já objevila super stránku s retro šaty
jen ej to v anglii, ale super výběr, nevědla bych co dřív :oops: jsem na tuhle módu blázen, miluju puntíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
22.2.13 12:57
Naložit maso můžeš den předem, stejně tak dekorace si nachystej dopředu, dej třeba do přepravky…no a druhý den ráno zapoj svatebčany - tchána, sestřenky apod. Ať to dají na stoly, urči, kdo bude grilovat, kdo se bude starat o pití, požádej je o spolupráci…nám griloval švagr a byl z toho nadšenej, že má funkci zlaté vařečky :mrgreen: Stoly mi nazdobila kamarádka s manželem, měla jsem rozmyšleno co a jak, jen to tam foukli, nic složitého a ségra pak zase nandala koláčky a dezerty… jen to chce mít připravené, a když něco nebude, tak to dodáš v průběhu, přecijenom jste u „sebe“ na zahradě, tak není problém. Doporučuju hned vytáhnout a nechat někde v koutku, ale viditelně i dva velké igelitové pytle na odpadky (popř. více, pokud se chystáte třídit) a využít i plast. nádobí, abys nelehla z účtu za rozbitý porcelán a vodu za myčku :zed:
@Bunnies píše:
Já zatím 3200 i se závojem a botami. Ale ještě půjdu se kouknout i jinam až se mi děti uzdraví. Záloha jen 500.
Jinak mi došlo, že na to večerní grilování u nás na zahradě bude potřeba půjčit stan a stoly s lavicemi. Nemáme teď dost zahradního nábytku na tolik lidiček. Budoucí tchán se na tohle nejvíc těší. Chystá pípu a může to rozjet, má tady pokoj pro hosty/pro něj :) Takže další zařizování/náklady navíc. Já se netěším na to až budu dělat saláty pro x lidí, nakládat maso, chystat dekorace venku. Já nevím jak tohle můžu vůbec stihnout. To budu vstávat snad ve 4 ráno :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
22.2.13 13:01
My si půjčujeme na oslavu čarodějnic z městs. úřadu. Platíme symbolicky 100Kč za komplet stůl a dvě lavice, mají jich tam deset. Je fakt, že v sezóně ti lavice asi žádná hospoda nepůjčí, ale tak se zeptat u toho, kdo bude půjčovat stan, popř. třeba u skautů, hasičů, rybářů, v sokole, apod. spolků, co provozují třeba kulturák a určitě tam takový nábytek bude… :mavam:
@Bunnies píše:
@catherine100 to jste měli skvěle vyřešené. My budeme mít oběd v zámecké restauraci a ještě k tomu večer grilování u nás. Tady nám asi nikdo ale lavice se stoly nepůjčí :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
22.2.13 16:58

@petivka mám šaty půjčené za 8600,– zálohu jsme dávali 2000,– je to mazec, původně jsem se chtěla vejít do max šesti tisíc ale prostě tyhle byly nej :oops: :D

@catherine100 boží :palec: taky miluju puntíky  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
22.2.13 17:00

Jinak můžu si odškrtnout další položku, máme zaplacenou zálohu na oblek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
22.2.13 17:29

Holky, budete dělat dekorace jen dvou barev? Mě to přijde chudý :nevim:…Mě lákají barvičky, bílá, pastelově žlutá, meruňková, lososová, výraznější růžová a lehce zelená :D…Prostě to nějak nakombinovat. Představa: bílý základní ubrus na tom organza lososová, rozházené perleťové motýlci v kombinaci výraznější růžové kamínky skleněné. Pak dál vysoké svíčky kombinace na střídačku- bílé a jemnější žluté, meruňkové ubrousky. potahy na židle tam mají oni žluto-béžové. Umělé květiny ve vysoké váze ( 6 kusů )a v každé umělá květina- žlutá, bílá, meruňková. Na židle ženicha a nevěsty balonek plněný heliem- růžové srdce. Přemýšlím, jestli to nepřeháním. Chci aby to působilo letně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
22.2.13 17:35

@Bunnies Tak já budu opravdu kombinovat jen dvě barvy- sytě fialovou a bílou… Ale myslím, že pokud to dobře zorganizuješ, že to bude hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný