Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bunnies já ladím taky jen dvě barvy, světle fialovou a bílou, ale přoč ne? všechny ty odstíny jsou světlé, když to pěkně sladíš aby se to netřískalo..
Ja ladim taky jen bilou a aoranzovou, ale hlavne kvuli tomu, ze to bude v hospode kde je vsechno ze dreva, a jukebox je oranzovy jako pumpa na benzince vypada, vsude visi helmy motorky kola atd…vic barev by bylo silene u nas
http://www.daytonabar.cz/galerie/
budeme tedy v te vetsi zadni casti, kde neni bar
@mamartina Půjčení šatů za 8600,– no ty jo, to je pálka. Já mám za 2100,– ![]()
@Bunnies Mně se to v barvách líbí. Tak nějak jsem si představovala i kytici, barevnou, od všeho něco. Je to veselé a v létě úplně v pohodě. Navíc ve dvou barvách to mají všichni.
@luccess jj máš pravdu je to dost peněz, ale vím o salonech kde máš šaty i za patnáct i víc, tak pak je to pakatel ![]()
Za šaty jsem ochotná dát nejvíc 4000 kč
Moje mamina se vdávala pár let zpět ( po druhé) a za půjčení šatů dala 2500 kč a byly opravdu pěkné ![]()
Tak já nakonec vybrala za 3900,– zkoušela jsem asi dvacatery a nakonec vybrala ty první! Na ceny jsem se ptala az po rozhodnuti, aby me to neovlivnovalo:)
Mám objednaný svatební dort
bude to tento, jen spodek bude tmavě fialovej a i ty srdíčka budou fialkový ![]()
@mamartina nádhera ![]()
holky já doufám, že sem pak všechny dáme nějaká foto, jsem moc zvědavá
![]()
@catherine100 Všechny to sem pak musíme sázet
Aby byla inspirace ![]()
@mamartina a na kolik vas vyjde tento dort, kolik vazi, a kolik pocitaji porci?
jinak saty mam taky nakonec skoro 8 plus 500 bolerko… a jak pises, sezenou se levnejsi, ale proste kdyz nesedi a neciti se v nich clovek, nema to smysl.. muj puvodni plan byl pujcovne max. do 5 - 6 tisic… jinak saty typu recke bohyne se daji sehnat urco levneji..
Barvy - budu ladit do bilo zelena, dneska jsem v IKEE koupila 4 vazy za 59,– rektangel.. do nich dam vodu, kaminky, kvitky, plovouci svicku, pak na stoly dam v barve svicky ve skle - velke, pak mam dost malych, pak tam budou kvetiny ze svatby, pohazeny kvitky.. organza, na stole kolacky a to bude stacit, zeleny ubrousky.. nechci zase, aby to bylo preplacany..
@mamartina a jakou napln budete mit vevnitr, uplne se mi sbihaji sliny!
@Cosmic tak já si přivezla obrázek, kolik bude vážit netuším, cenu přesně nevím, jen vím že má dorty od 2000,–.. nechávala jsem tam zálohu 1000,– a budou k tomu dortu ještě dva malé dorty.. budu ji psát mail tak se optám jak to odhaduje cenově
o Náplni jsem se taky nebavili, zjistím ![]()
Nechávám si ho dělat u paní co peče dorty doma, není to žádná výrobna ![]()