Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4029
23.2.13 15:16
Je moc krásný a ještě domácí… mňam.
@mamartina píše:
@Cosmic tak já si přivezla obrázek, kolik bude vážit netuším, cenu přesně nevím, jen vím že má dorty od 2000,–.. nechávala jsem tam zálohu 1000,– a budou k tomu dortu ještě dva malé dorty.. budu ji psát mail tak se optám jak to odhaduje cenově :) o Náplni jsem se taky nebavili, zjistím :)
Nechávám si ho dělat u paní co peče dorty doma, není to žádná výrobna :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.2.13 15:23

@mamartina A pro kolik lidí to že bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
23.2.13 15:59

@Verunka93 máme okolo 40 osob :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.2.13 16:04

@mamartina Kurňa, my máme asi 38 a já myslela, že mi bude stačit 3 patrový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
23.2.13 17:02

@Verunka93 já taky myslela spíš třípatrový ale ona říkala že to čtvrté patro je malé že už je to skoro jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
23.2.13 17:06

@mamartina Tak to jo. Já jsem chtěla ještě takové ty symblické- srdce a podkovu, ale zase aby toho nebylo moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
23.2.13 17:34

@Verunka93 Podle me tripatrovy dort tohoto razu je vetsinou kolem 40 - 50 osob, samozrejme zalezi na prumeru patra:D ale myslim, ze kdyz bude dvoupatrovy vetsiho prumeru, tak ti urcite staci.. zalezi, jakou porci hodlas krajet, ja jsem nedavno objednavala tatkovi dort a prijde mi, ze staci 100 g porce, 150 je uz vetsi a stejne je to spis symbolicky, nez aby se nekdo precpal:D

@mamartina aha, tak to mas dobry, to bych se bala dopredu nevedet cenu:D ja jsem si nechavala nacenit tripatrovou slzu velikostne dost podobne u pani a rikala kolem 3 tisic.. ale nevedela vahu - coz pro me je dost podstatny - podle toho si odhadnu porce:D.. a nevis napln jo? to bych si zjistila - ja treba nemam rada tezky maslovy kremy a ten dort co jsem mela na zkousku byl dost maslovej, chci jen zakysankovo jogurtovo ovocny lehky krem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.2.13 17:39

Tak holky z mé zkušenosti letní svatby, dort skoro nikdo nejedl, jen ochutnal aby se neřekla ale většina zbyla - horko a alkohol to nebyla dobrá kombinace k dortu…ale jako snídanš to šlo :mrgreen:
takže já to s ním moc hrotit nebudu, bude tam spousta cukroví, koláčků, kremrolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
23.2.13 19:19

@Cosmic já dort od nikoho jiného nechtěla, tak jsem ty prachy až zas tolik neřešila. Dort jsem od ní chutnala na kámoščiný svatbě a byl výbornej, ta potahovka nebyla tak sladká a to mi vyhovovalo :lol: Dnes jsem tam právě vyzvedávala dort pro dceru k narozkám tak zítra budem ochutnávat opět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
23.2.13 19:26

@mamartina můj chlapeček je taky únorový. Zrovna včera měl narozeniny a dnes jsme slavili s medovníkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
23.2.13 20:57

@Bunnies Tak přeji malému všechno nejlepší :kytka: Moje malá je má v pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
24.2.13 06:58

@mamartina tak to jo, ja myslela, ze si nechutnala a rovnou objednavas:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
25.2.13 09:02

Ahoj holky, jsem se o víkendu bavila se budoucí švagrovou o svatbě. Jsem ráda, že jsme nakonec mimopražští. Platila za šaty okolo 14000Kč. To bych nedala ani kdybych chtěla :D…Ani 8000 bych nedala. Jsem ráda za svých 3200. Ještě teda se kouknu, ale to bude taky do 4000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.2.13 09:08

@Bunnies 14??? tak to bych si teda raději fakt nechala ušít na míru, za ty prachy by musely být teda echt luxusní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
25.2.13 09:28

@catherine100 víš, že já si ani nepamatuju jak její šaty vypadali :think:…Myslím, že by našla levnější a taky dost pěkné. Muselo je to celkově stát fakt dost. Ženich si kupoval oblek za 16000, měli ohromný dort. Vše na jednom místě. Hodně moc lidí tam bylo. Já tam ale měla roční dcerku a točila jsem kolem ní a tak si nepamatuju všechno. Ale měli to hezké. Jen jim nevyšlo počasí. Pršelo celý den. Jen mě to celkově uklidnilo, že to máme levný. Už i takto mi to přišlo drahý, ale teď se mi za to bude platit s klidnějším srdcem, že by to jinak mohlo stát i dost víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný