Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4029
25.2.13 16:31
A co zkusit p-shine? Udělá to hezké i krátké nehty. A samozřejmě dobrá manikúra, ta je základ. Dát nehtům stejnou délku a tvar a pak přeleštit a i ty nejkratší budou vypadat dobře. ;)…a jak se zpětně dočítám, tak už jste si to vlastně řekly, že :oops:
Každopádně to doporučuju i z vlastní zkušenosti. Mám nehty celkem pěkné, akorát ty na ukazováčcích ne a ne dorůst. Vždycky si je nevědomky poškodím a ulomí se nebo roztřepí, natrhnou… :cert: no a vypadá to pak hrozně, když mám na ostatních „drápky“ a tady skoro nic. Ten p-shine i s manikúrou stojí cca 250-300 a je to super!
@luccess píše:
@BuffyCZ Díky, tak to ještě zvážím. Svoje nehty mám normální, akorát krátké.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
25.2.13 19:29

P- Shine je prášek, který se zaleští do nehtu, udělá lesk.

Jinak budete zvát fotografy ke stol? Já budu mít fotografku jen na focení obřadu, svatebčanů a novomanželů, pak už hostinu nechci. Nevim zda to není blbé ji nepozvat ke stolu. Nejde mi o finance za oběd, ale spíš o místo u stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
25.2.13 19:44

@Bunnies tak mám fotografku jen na obřad, skupinky, momentky nás dvou a na hostinu už ji nechci tak s ní nepočítám ale taky si říkám jestli to není blbý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
26.2.13 06:06

My máme fotografa na celý den, takže s námi bude i u stolu. Počítáme s ním až do rána :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
26.2.13 08:38

U nas bude fotit kamarad, takze se pocita, ze je pozvan ke stolu, ale my nemam ten klasicky obed, vse bude formou rautu, takze jist bude moci:D i pit mu dovolime, hlavne od nej ale ocekavam foceni, takze od prijezdu hostu do krajeni dortu byl mel prakticky v kuse „pracovat“ a nadlabnout se pak:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
26.2.13 09:39
Blbý to není. Fotografové jsou zvyklí, že fotí, co se dohodne. Někdy přípravy a obřad, někdy jen obřad, někdy celý den…důležité je se domluvit dopředu a říct si čím to začne a čím skončí. Jako první fotka bude až bude přijíždět kolona aut a poslední skupinovka po obřadu apod.
@Bunnies píše:
P- Shine je prášek, který se zaleští do nehtu, udělá lesk.Jinak budete zvát fotografy ke stol? Já budu mít fotografku jen na focení obřadu, svatebčanů a novomanželů, pak už hostinu nechci. Nevim zda to není blbé ji nepozvat ke stolu. Nejde mi o finance za oběd, ale spíš o místo u stolu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.2.13 10:57

Taky budeme mít kamaráda který bude fotit a je i pozvaný ke stolu jako host..navíc chceme jen obřad a pak pár společných fotek..hostina se fotit nebude - spíš už jen každý svým fotákem…ale ne oficiálně..takže pak bude mít čas a o nic nepřijde:o)) ale pokud jsou domluvený fotografové jen na obřad a skupinovky tak určitě nečekají že je pozvete ke stolu - oni pak většinou mají zase jiné klienty takže jedou na další štaci.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
26.2.13 11:10

Navic my budeme mít pozvaného chlápka který nám tam bude dělat celý den prase..( přiveze si vlastní gril, naložené prase a bude to tam dělat v podstatě až do večera )..taky s ním nepočítáme jako s hostem..je to jeho práce, za tu dostane zaplaceno, takže jidlo si bere vlastní i pití..jako pivo mu sem tam hodíme ale když ted budu hnusna, tak v podstatě z naší dobré vule..oni nepočítají s tím že jim zaplatíme a ještě pohostíme. Berou to jako práci..

• Citovat
  • Upravit
3337
26.2.13 11:14
@Bunnies píše:
P- Shine je prášek, který se zaleští do nehtu, udělá lesk.Jinak budete zvát fotografy ke stol? Já budu mít fotografku jen na focení obřadu, svatebčanů a novomanželů, pak už hostinu nechci. Nevim zda to není blbé ji nepozvat ke stolu. Nejde mi o finance za oběd, ale spíš o místo u stolu.

My jsem měli pro kameramana místo u stolu až na konci tabule, měl tam i jmenovku, ale nakonec stejně seděl mimo, a jedl až měl chvilku přestávku, aby stíhal vše podstané točit.
Fotograf nás fotil před obřadem a po něm, tudíž na oběd ani nechtěl jít a odfrčel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
26.2.13 12:44

Ahoj kočky… jdu dočítat nestíhám :-D… máme objednáno všechno konečně jupííííííííííí :-D :-D takže jen čekat… a jako mamka s babičkou mě těžce vyvedli z omylu když jsem chtěla objednat jen 60 koláčů… skončili jsme na 300 koláčích!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
26.2.13 13:17

Holky, já nestačím zírat jak si lidé vydělávají. Třeba party stan mi půjčí za 2000Kč a přitom si mohu koupit za 2800,– :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
26.2.13 13:23
@Bunnies píše:
Holky, já nestačím zírat jak si lidé vydělávají. Třeba party stan mi půjčí za 2000Kč a přitom si mohu koupit za 2800,– :cert:

tak to je jak s šatama..šaty si mužeš koupit od 6 litru nové některé i za mín a pujčujou je za 4…kolikrát je asi tak pujčí a mají vyděláno..že. :roll:

• Citovat
  • Upravit
4029
26.2.13 15:40
@bambulinek Jsem si říkala, kde jsi? :hug:
Koláčky jsme počítali na kila. Jenom 100 jich bylo na svat. stole a ty šmahem zmizely. :lol:
Jejda holky, jak já bych si teď nějaký dala, třeba makový, ořechový…hmmm
@bambulinek píše:
Ahoj kočky… jdu dočítat nestíhám :-D… máme objednáno všechno konečně jupííííííííííí :-D :-D takže jen čekat… a jako mamka s babičkou mě těžce vyvedli z omylu když jsem chtěla objednat jen 60 koláčů… skončili jsme na 300 koláčích!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
26.2.13 15:44
Jo, jo, je to děs, řekneš svatba, svatební a už ty stokoruny a tisíce naskakují… :cert:
Zkus kouknout na inzeráty, nebo se poptat po známých. Nám půjčila kamarádka za odvoz a chtěla jen vratnou zálohu 1000,– kdyby náhodou. Měli jsme takový ten krásný velký s igelit.okny, co se dají vyhrnout bočnice.
@Bunnies píše:
Holky, já nestačím zírat jak si lidé vydělávají. Třeba party stan mi půjčí za 2000Kč a přitom si mohu koupit za 2800,– :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
26.2.13 15:46
Nejsi hnusná, prostě to tak je. Každý děláme něco a za to dostaneme zaplaceno.
@smurfka píše:
Navic my budeme mít pozvaného chlápka který nám tam bude dělat celý den prase..( přiveze si vlastní gril, naložené prase a bude to tam dělat v podstatě až do večera )..taky s ním nepočítáme jako s hostem..je to jeho práce, za tu dostane zaplaceno, takže jidlo si bere vlastní i pití..jako pivo mu sem tam hodíme ale když ted budu hnusna, tak v podstatě z naší dobré vule..oni nepočítají s tím že jim zaplatíme a ještě pohostíme. Berou to jako práci..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný