Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@luccess píše:
@BuffyCZ Díky, tak to ještě zvážím. Svoje nehty mám normální, akorát krátké.
P- Shine je prášek, který se zaleští do nehtu, udělá lesk.
Jinak budete zvát fotografy ke stol? Já budu mít fotografku jen na focení obřadu, svatebčanů a novomanželů, pak už hostinu nechci. Nevim zda to není blbé ji nepozvat ke stolu. Nejde mi o finance za oběd, ale spíš o místo u stolu.
@Bunnies tak mám fotografku jen na obřad, skupinky, momentky nás dvou a na hostinu už ji nechci tak s ní nepočítám ale taky si říkám jestli to není blbý ![]()
My máme fotografa na celý den, takže s námi bude i u stolu. Počítáme s ním až do rána ![]()
U nas bude fotit kamarad, takze se pocita, ze je pozvan ke stolu, ale my nemam ten klasicky obed, vse bude formou rautu, takze jist bude moci:D i pit mu dovolime, hlavne od nej ale ocekavam foceni, takze od prijezdu hostu do krajeni dortu byl mel prakticky v kuse „pracovat“ a nadlabnout se pak:D
@Bunnies píše:
P- Shine je prášek, který se zaleští do nehtu, udělá lesk.Jinak budete zvát fotografy ke stol? Já budu mít fotografku jen na focení obřadu, svatebčanů a novomanželů, pak už hostinu nechci. Nevim zda to není blbé ji nepozvat ke stolu. Nejde mi o finance za oběd, ale spíš o místo u stolu.
Taky budeme mít kamaráda který bude fotit a je i pozvaný ke stolu jako host..navíc chceme jen obřad a pak pár společných fotek..hostina se fotit nebude - spíš už jen každý svým fotákem…ale ne oficiálně..takže pak bude mít čas a o nic nepřijde:o)) ale pokud jsou domluvený fotografové jen na obřad a skupinovky tak určitě nečekají že je pozvete ke stolu - oni pak většinou mají zase jiné klienty takže jedou na další štaci.
Navic my budeme mít pozvaného chlápka který nám tam bude dělat celý den prase..( přiveze si vlastní gril, naložené prase a bude to tam dělat v podstatě až do večera )..taky s ním nepočítáme jako s hostem..je to jeho práce, za tu dostane zaplaceno, takže jidlo si bere vlastní i pití..jako pivo mu sem tam hodíme ale když ted budu hnusna, tak v podstatě z naší dobré vule..oni nepočítají s tím že jim zaplatíme a ještě pohostíme. Berou to jako práci..
@Bunnies píše:
P- Shine je prášek, který se zaleští do nehtu, udělá lesk.Jinak budete zvát fotografy ke stol? Já budu mít fotografku jen na focení obřadu, svatebčanů a novomanželů, pak už hostinu nechci. Nevim zda to není blbé ji nepozvat ke stolu. Nejde mi o finance za oběd, ale spíš o místo u stolu.
My jsem měli pro kameramana místo u stolu až na konci tabule, měl tam i jmenovku, ale nakonec stejně seděl mimo, a jedl až měl chvilku přestávku, aby stíhal vše podstané točit.
Fotograf nás fotil před obřadem a po něm, tudíž na oběd ani nechtěl jít a odfrčel.
Ahoj kočky… jdu dočítat nestíhám
… máme objednáno všechno konečně jupííííííííííí
takže jen čekat… a jako mamka s babičkou mě těžce vyvedli z omylu když jsem chtěla objednat jen 60 koláčů… skončili jsme na 300 koláčích!!!
Holky, já nestačím zírat jak si lidé vydělávají. Třeba party stan mi půjčí za 2000Kč a přitom si mohu koupit za 2800,– ![]()
@Bunnies píše:
Holky, já nestačím zírat jak si lidé vydělávají. Třeba party stan mi půjčí za 2000Kč a přitom si mohu koupit za 2800,–
tak to je jak s šatama..šaty si mužeš koupit od 6 litru nové některé i za mín a pujčujou je za 4…kolikrát je asi tak pujčí a mají vyděláno..že. ![]()
@bambulinek píše:
Ahoj kočky… jdu dočítat nestíhám… máme objednáno všechno konečně jupííííííííííí
![]()
takže jen čekat… a jako mamka s babičkou mě těžce vyvedli z omylu když jsem chtěla objednat jen 60 koláčů… skončili jsme na 300 koláčích!!!
@Bunnies píše:
Holky, já nestačím zírat jak si lidé vydělávají. Třeba party stan mi půjčí za 2000Kč a přitom si mohu koupit za 2800,–
@smurfka píše:
Navic my budeme mít pozvaného chlápka který nám tam bude dělat celý den prase..( přiveze si vlastní gril, naložené prase a bude to tam dělat v podstatě až do večera )..taky s ním nepočítáme jako s hostem..je to jeho práce, za tu dostane zaplaceno, takže jidlo si bere vlastní i pití..jako pivo mu sem tam hodíme ale když ted budu hnusna, tak v podstatě z naší dobré vule..oni nepočítají s tím že jim zaplatíme a ještě pohostíme. Berou to jako práci..