Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
479
1.3.13 09:22

Kravatu jako takovou ani přítel mít nejspíš nebude - samozřejmě nevím jak se to jmenuje, ale je to něco mezi kravatou a šátkem… bude to v barvě košile - vypadá to moc hezky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.3.13 09:26

Tak už vím - to něco mezi kravatou a šátkem bude nejspíš regata :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
1.3.13 10:16

Tak na tehle strankach www.kosile-doplnky.cz/ jsem nasla presne barvu, co bych chtela, pro pritele kravatu, pro kubika taky - motylka v barve nemaji.. napsala jsem dotza, jestli by se dal vyrobit:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.3.13 11:12

@Bunnies Díky, něco takovýho bych si představovala… jen škoda, že to prodávají po tolika kusech! Mrknu ještě po dalších:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
1.3.13 11:14

Holky ja projizdela stranek nekolik a nejlevnejsi co sjem kde ansla celkove bylo svatba-eshop.cz

• Citovat
  • Upravit
finduska
1.3.13 11:14
  • Citovat
  • Upravit
1987
1.3.13 12:45

Já zase vybírám převážně v svatbadekor.cz. Mají krásné vývazky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.3.13 12:58

@Cosmic tady je světle zelený motýlek pro chlapečky http://www.svatbadekor.cz/…---sv.zeleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
1.3.13 13:07
@petivka píše:
Kravatu jako takovou ani přítel mít nejspíš nebude - samozřejmě nevím jak se to jmenuje, ale je to něco mezi kravatou a šátkem… bude to v barvě košile - vypadá to moc hezky ;-)

Já taky přesně nevím jak se to jmenuje, alemají to assante.cz, je tam širokej výběr, taky jsem tam chlapovi vybrala kravatu na svatbu-takovou nóbl :*

• Citovat
  • Upravit
467
1.3.13 13:20

@petivka regata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miparime
1.3.13 13:23
@luccess píše:
@petivka regata?

Jooo to je ono ta na obrázku, fakt krásná, francouzská kravata

• Citovat
  • Upravit
4029
1.3.13 14:26
Jarní výdaje mi ani nepřipomínej - letos potřebuju jarní boty a sportovní boty i já, už to nejde odkládat. O věcech na prcka ani nemluvě. :roll: A jak je velký ten tvůj malý? :mrgreen:
@Bunnies …Akorát teď nás čekají „jarní“ výdaje. Děti potřebují koupit celoroční botky, bačkůrky, jarní bundy, jarní čepičky a trochu doplnit šatník a pak dcera kroužek, ušák kastraci, je toho ještě víc. Musím to nějak vymyslet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.3.13 14:33

Jojo, jsou to regaty. V salonu maji velky vyber, nejvice se mi libilo, kdyz byla ve stejne barve jako kosile. Byly i zdobene a vypadalo to moc hezky. Pripadne se da zenichovi sehnat i vesticka ve stejnem dekoru, ale to uz asi porizovat nebudem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
1.3.13 14:44
Ahoj, jestli motýlek, nebo kravatu, bych volila podle přítele - stylově to musí člověku sedět. Za mě je motýlek spíš věc pro smoking, nebo členy filharmonie, popř. pro malé kluky, kterým přidává roztomilost :)
Kolem krku by nic z puntíku vidět nemělo, tedy pokud bude dobře zapnutá košile a uvázaná kravata, ale ty rukávy určitě jo, to je ok, aby byla košile o cm delší než rukáv saka. :kytka:
To, že nemá přítel nic bílého, vůbec nevadí. Důležité je, aby jeho košile, ale ještě spíš kravata (motýlek) ladily s tvými doplňky, hlavně s kyticí. Pokud tedy budeš mít fialovou, bílo-fialovou (je jedno jestli tm. nebo sv. fialovou) kytičku, pak je vše ok a bude to vypadat skvěle. :mavam:
@mamartina píše:
@mocca no právě počítám že by byli vidět ty manžety, kapesníček by asi holt vidět nebyl, léga taky ne ale kolem toho krku by to třeba mohlo trochu bejt vidět, nebo ne? Na pár fotek by si i sako mohl sundat. Motýlek tedy myslíš že by se hodil více? myslím že by nebyl problém sehnat, na těch stránkách ale není.jen ještě jedno dilema mě napadlo večer před usnutím, košile je světle fialová takže by na ženichovi nebylo nic bílého kromě těch bílích puntíků, bude ladit ke mě? já přemýšlím že bych zvolila možná naušnice puntikaté.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
1.3.13 14:56

@Bunnies jj diky, ja mam predstavu takoveto zelene:

http://www.kosile-doplnky.cz/…lapecka.html

na tehto strankach bych seznala stejnou pro syna i pritele.. ale nemaj motylka, ale psala jsem, jestli by ho udelali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný