Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak my jak nakonec budeme v kulturáku, tak pití nakoupíme i tvrdej, ale řekla jsem jen pár flašek základního - vodka, rum, slivovice, fernet a nějaká hopsinka a to stačí, ať se raději nalévají pivem, protože bude teplo a bude to přes celý den, tak se myslím nemusí zlít panákama, že…a jestli někdo čeká whisky ať si ji donese ![]()
jo a na minulé svatbě jsem měla kapelu a tak dostala pití i grilované, i trochu výslužky…
a koláčky, těch předpokládám budou stovky neli tisíce, protože se bude přetahovat moje babča s přítelovo, která napeče víc ![]()
a říkala jsem si, že na večer udělám bramborový salát a miniřízečky na stůl spolu s obloženými talíři ![]()
Holky kdybyste na to měli peníze najaly byste si agenturu?
@miparime píše:
Holky kdybyste na to měli peníze najaly byste si agenturu?
jo ![]()
@miparime ne, já si ráda vše zařizuju sama, jsem ten typ co si vše zařídí-zajistí raději sám ![]()
@catherine100 píše:
@miparime ne, já si ráda vše zařizuju sama, jsem ten typ co si vše zařídí-zajistí raději sám
já bych řekla představu, co a jak, kde, kdy a pak už bych je schvalovala:o)) nemám rada zařizování, jednání na uřadech, s blbcama kteří se najdou všude..ale já mám netypickou svatbu tak tam firmu nepotřebuju..
hlavně jde i o to že to ušetří čas..paní ti najde např na pozvánky dvě tři firmy které nabízí to co požaduješ a ty prostě nemusíše hledat tak dlouho, prohlížet, psát maily za kolik, kdy jak a tak..jen si jednu vybereš a jede se dál..
@smurfka já vím, ale mým povoláním před mateřskou bylo právě i zařizovaní společenských akcí a mě to baví, já si raději všechno dohledám sama, mám o věcech většinou jasnou představu, ale nevím jestli bych jí dokázala vyjádřit…dokážu říct co ne, ale ne přesně říct co ano (jestli mě trochu chápeš)
ale věřím, že to čas ušetří…ale když se něco nepovede, můžu si nadávat jen sama sobě ![]()
@catherine100
jasně..však jo..někdo je takový a někdo makový..jak jsem říkala kdyby byly prachy dělám svatbu na pláži u moře a k tomu taky nikoho nepotrebuju..pár letenek, hotel a je:o))akorát ty papíry potom no..
@smurfka no tak do tohodle bych šla taky, pláž, letní šatičky, romantika, úplně si to umím představit…jen kde na to vzít a nekrást ![]()
@catherine100 píše:
@smurfka no tak do tohodle bych šla taky, pláž, letní šatičky, romantika, úplně si to umím představit…jen kde na to vzít a nekrást
leda krást nebo žrát rok jen trávu.. ![]()
@smurfka píše:
já bych řekla představu, co a jak, kde, kdy a pak už bych je schvalovala:o)) nemám rada zařizování, jednání na uřadech, s blbcama kteří se najdou všude..ale já mám netypickou svatbu tak tam firmu nepotřebuju..hlavně jde i o to že to ušetří čas..paní ti najde např na pozvánky dvě tři firmy které nabízí to co požaduješ a ty prostě nemusíše hledat tak dlouho, prohlížet, psát maily za kolik, kdy jak a tak..jen si jednu vybereš a jede se dál..
No právě přesně proto je to velice lákavá představa, kamárádka měla najatou weddingdesign a jen chválila, chlap jí s tím totiž vůbec nepomohl
@miparime píše:
No právě přesně proto je to velice lákavá představa, kamárádka měla najatou weddingdesign a jen chválila, chlap jí s tím totiž vůbec nepomohl
tak chlapy na to nejsou..ten muj bude mít na starosti spíše praktické věci…zařídit stany, lavice, chlapa na prase, pivo, chlast jídlo a tak..no a já ten zbytek:o)) ale určo jestli na to máte tak to je super věc a hodně to pomuže a šetří čas.. ![]()
@miparime chlapovi je v podstatě jedno jak budou vypadat, pozvánky, šaty, učes, prstynky a tak..takže to je na mě a mě to na rodičáku neva..
@miparime kdybych měla prachy tak bych do toho asi šla, já moc nemusím různá zařizování tak by aspoň pomohli, a nebo jak bylo psáno hezky někde na pláži.. hmmm ![]()
I kdyybch na to mela nenajala, jsem hrozna neverim nikomu
hrozne ybch se bala- proste bych nemela celou dobu klid, musim sama obehat, sma slyset co mi lidi rikaji, sama videt, sama vyzkouset
nejlepe vsechno sama:-D a jen u tech u kterych mam vyzkouseno:-D treba oblozene talire, si myslim umim hezky, ale znama je proste vzdy nadherne-poprosim ji aby z mnou nakoupenych veci vymyslela… mam v planu v den svatby byt vzhuru treba od 6 a jit se svagrovou a s kamaradkou co maji na starost vyzdobu salu-a pekne pomoci, predstava, ze bych pak vlezla do salu, ktery jsem nevidela predem
ja jim verim, jsou obe moc sikovne, ale…ja jsem proste pitoma
![]()
No tak ja tedy počítám s tim že jíst oběd bude foťák taky a chlápek u prasete samozřejmě dostane pár piv a samozřejmě kousek prasete s chlebem, akorát budu chtít aby si přišel říkat nám o pivo ci nealko, tipuju že když tam bude točit celý den, dáme mu deset kusů pití…s tim vystačí… Foťák dostane také tak plus jídlo, i prase i z oblozenych talířů… A stejně tak pak i kapela dostane pití ty ale jelikož budou jen večer tak zhruba 5piti na jednoho, plus prase samozřejmě po kousků a z talířů jim sama pak něco naberu a donesu k jejich stolu…zhruba tedy počítám za pití tak 500 jen za tyhle osoby, ale zase i když jim nakrásně zaplatím, nemůžu je nechat o hladu a žízní, a zase si nedokážu představit, že si tam fotograf vytáhne chleba se sunkou v ubrousku a stavu v pettce. a to samé že si typek nad prasetem hladové zboucha bagetu:-D ale je fakt, že tohle jsem brala automaticky…my zase budeme za socky s tim, že si tvrdej každý zaplatí sám:-D a jeste bude limit 15000 jakmile se toho dosáhne, budeme muset vymyslet plán B