Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@finduska Nemáš to v zivote složitý kdyz vse nejlíp sama???;))holky ja zase přehodnotila dort paní me odradila od marcipanovyho potají ze v lete „teče“ tak asi bude limetkovo mágové zdobený dort a k tomu další dortiky asi ovocný…
Holky máte některá krátké svatební šaty? jaké a za jakou cenu? díky.. ![]()
@Cosmic píše:
@finduska Nemáš to v zivote složitý kdyz vse nejlíp sama???;))holky ja zase přehodnotila dort paní me odradila od marcipanovyho potají ze v lete „teče“ tak asi bude limetkovo mágové zdobený dort a k tomu další dortiky asi ovocný…
proc v zivote? kdyz jdu k nekomu na nejaou akci tak mu to endelam neboj:-D Ale kdyz enco poradam ja-tak proste chci aby to bylo tak jak ja chci a podle meho(v tomto pripade naseho, konzultuji s partnerema realizaci nechava na mne:-D
Ale spoustu veci sama neudelam ze, sama se neostriham, sama si spoustu veci nevyrobim, sama si neopravim auto
…Ale rozhodne nebudu jedna z mala, co by pripravu svatby nenechala cizimu cloveku, kdyby delal svatebniho koordinatora nekdo, kdo mne skutecne zna-jeste bych se rozmyslela, mit na to penize..
![]()
Kratke svatebni saty jsou pekne-na nekom:-) nekde jsem vdiela fakt i dost zajimave-treba kratke vpredu vzadu delsi, nebo jen kratke..Ale cenu nevim
Kazdopadne uz si je zkousela pohledat na netu? kdyztak hod foto sem..mne se to libi, ale ja jsem an to asi moc usedla
kratke saty mam na prevleceni pak
@finduska píše:
Kratke svatebni saty jsou pekne-na nekom:-) nekde jsem vdiela fakt i dost zajimave-treba kratke vpredu vzadu delsi, nebo jen kratke..Ale cenu nevim![]()
Kazdopadne uz si je zkousela pohledat na netu? kdyztak hod foto sem..mne se to libi, ale ja jsem an to asi moc usedla
kratke saty mam na prevleceni pak
na netu jich je dost..ale jsou dražší než ty dlouhé snad, nebo asi špatně hledám..
my budem mít svatbu na zahradě - tak dlouhé nechci - bych je umazala od trávy a krtinců a bůh ví čeho.. ![]()
@smurfka mě se líbí krátké ve stylu těch třetích, ala padesátá šedesátá léta ![]()
Já tu měla včera na návštěvě fotografku aby jsme si řekli nějaké podrobnosti a představy, byla hrozně příjemná, super, mám z ní hrozně dobrej pocit ![]()
@smurfka já budu mít krátké asi, ale barevné
, líbí se mi ty třetí ![]()
@Cosmic měla jsem marcipánový bylo přes 30 stupňů, byl v ledničce, vyndal se když jsme přijeli a nebyl problém, když se rozkrájel, tak se nechalo pár kousků azbytek zas do lednice…byl krásný i druhý den
víc než půlka ho zbyla
@mamartina já teď řeším dva fotografy ceny téměř stejné 4500 jen za obřad a 6000 s focením kdekoliv si vybereme, zajede s námi na hezké místo a tak…no přijde mi to dost, když všechno se snažíme mít celkem levné a pak 6000 za fotografa ![]()
ještě to musím probrat s přítelem…
ten druhý mi přišel lepší, jenže mi hned začal tykat a to já jaksi nemám ráda…no uvidím asi si s ním dám sraz a uvidíme…
@catherine100 my to máme za 4900,– obřad, skupinky, momentky nás dvou.. s obřadu se budem 15km přemisťovat na focení, něco si bude teda ještě brát na tom cestovným, potykali jsem si taky ale jsme stejně staré a trochu se od vidění známe. U mě byla jasná volba, líbí se mi její styl focení.
Za kvalitní fotky ty ceny prostě odpovídají, je to opravdu znát když je to profesionál, každý fotograf má svůj styl a podle toho bych se rozhodla ![]()
@smurfka mě se líbí ty druhé, mají hezký dekolt. Být štíhlejší, tak i krátké by šli:-) Já si taky musím koupit šaty na převlečení na zahradu po hostině.
Smurfka tak me se zase libi vsechny krome tech tretich:-Dty posledni ybch si asi vybrala ja, protoze jsou asi tak nejdelsi:-Dale moc pekne, ty druhe jsou krasne ve vystrihu, lec chybi mi sukne-tahle je takova chaba.ty prvni jsou bozi -ty bez te silene serpy…tot muj nazor:-D
@finduska píše:
Smurfka tak me se zase libi vsechny krome tech tretich:-Dty posledni ybch si asi vybrala ja, protoze jsou asi tak nejdelsi:-Dale moc pekne, ty druhe jsou krasne ve vystrihu, lec chybi mi sukne-tahle je takova chaba.ty prvni jsou bozi -ty bez te silene serpy…tot muj nazor:-D
jako já jsem dala jen co jsem našla na netu - ne třeba co bych si vybrala..protože tyhle jsou fakt drahé..kromě těch třetích - ty cenově jdou..spíš mě zajímalo jestli jako někdo bude mít a případně kde kupoval nebo objednával..abych mrkla..
Katastrofa, proto by se mi líbilo, že mám vše s kým konzultovat