Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
miparime
27.2.13 21:11
@smurfka píše:
@miparime chlapovi je v podstatě jedno jak budou vypadat, pozvánky, šaty, učes, prstynky a tak..takže to je na mě a mě to na rodičáku neva..

Katastrofa, proto by se mi líbilo, že mám vše s kým konzultovat

• Citovat
  • Upravit
6095
27.2.13 21:27

@finduska Nemáš to v zivote složitý kdyz vse nejlíp sama???;))holky ja zase přehodnotila dort paní me odradila od marcipanovyho potají ze v lete „teče“ tak asi bude limetkovo mágové zdobený dort a k tomu další dortiky asi ovocný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.2.13 21:54

Holky máte některá krátké svatební šaty? jaké a za jakou cenu? díky.. ;)

• Citovat
  • Upravit
finduska
27.2.13 22:45
@Cosmic píše:
@finduska Nemáš to v zivote složitý kdyz vse nejlíp sama???;))holky ja zase přehodnotila dort paní me odradila od marcipanovyho potají ze v lete „teče“ tak asi bude limetkovo mágové zdobený dort a k tomu další dortiky asi ovocný…

proc v zivote? kdyz jdu k nekomu na nejaou akci tak mu to endelam neboj:-D Ale kdyz enco poradam ja-tak proste chci aby to bylo tak jak ja chci a podle meho(v tomto pripade naseho, konzultuji s partnerema realizaci nechava na mne:-D
Ale spoustu veci sama neudelam ze, sama se neostriham, sama si spoustu veci nevyrobim, sama si neopravim auto :P…Ale rozhodne nebudu jedna z mala, co by pripravu svatby nenechala cizimu cloveku, kdyby delal svatebniho koordinatora nekdo, kdo mne skutecne zna-jeste bych se rozmyslela, mit na to penize.. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
finduska
27.2.13 22:47

Kratke svatebni saty jsou pekne-na nekom:-) nekde jsem vdiela fakt i dost zajimave-treba kratke vpredu vzadu delsi, nebo jen kratke..Ale cenu nevim :nevim: :( Kazdopadne uz si je zkousela pohledat na netu? kdyztak hod foto sem..mne se to libi, ale ja jsem an to asi moc usedla :( kratke saty mam na prevleceni pak

• Citovat
  • Upravit
smurfka
27.2.13 22:49
@finduska píše:
Kratke svatebni saty jsou pekne-na nekom:-) nekde jsem vdiela fakt i dost zajimave-treba kratke vpredu vzadu delsi, nebo jen kratke..Ale cenu nevim :nevim: :( Kazdopadne uz si je zkousela pohledat na netu? kdyztak hod foto sem..mne se to libi, ale ja jsem an to asi moc usedla :( kratke saty mam na prevleceni pak

na netu jich je dost..ale jsou dražší než ty dlouhé snad, nebo asi špatně hledám.. :zed: my budem mít svatbu na zahradě - tak dlouhé nechci - bych je umazala od trávy a krtinců a bůh ví čeho.. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
27.2.13 22:57

@finduska
např…

• Citovat
  • Upravit
7899
28.2.13 07:30

@smurfka mě se líbí krátké ve stylu těch třetích, ala padesátá šedesátá léta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
28.2.13 07:33

Já tu měla včera na návštěvě fotografku aby jsme si řekli nějaké podrobnosti a představy, byla hrozně příjemná, super, mám z ní hrozně dobrej pocit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.2.13 07:35

@smurfka já budu mít krátké asi, ale barevné :lol:, líbí se mi ty třetí :pankac:

@Cosmic měla jsem marcipánový bylo přes 30 stupňů, byl v ledničce, vyndal se když jsme přijeli a nebyl problém, když se rozkrájel, tak se nechalo pár kousků azbytek zas do lednice…byl krásný i druhý den :-D :-D víc než půlka ho zbyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.2.13 07:38

@mamartina já teď řeším dva fotografy ceny téměř stejné 4500 jen za obřad a 6000 s focením kdekoliv si vybereme, zajede s námi na hezké místo a tak…no přijde mi to dost, když všechno se snažíme mít celkem levné a pak 6000 za fotografa :think:

ještě to musím probrat s přítelem…

ten druhý mi přišel lepší, jenže mi hned začal tykat a to já jaksi nemám ráda…no uvidím asi si s ním dám sraz a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
28.2.13 07:48

@catherine100 my to máme za 4900,– obřad, skupinky, momentky nás dvou.. s obřadu se budem 15km přemisťovat na focení, něco si bude teda ještě brát na tom cestovným, potykali jsem si taky ale jsme stejně staré a trochu se od vidění známe. U mě byla jasná volba, líbí se mi její styl focení.
Za kvalitní fotky ty ceny prostě odpovídají, je to opravdu znát když je to profesionál, každý fotograf má svůj styl a podle toho bych se rozhodla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
28.2.13 07:51

@smurfka mě se líbí ty druhé, mají hezký dekolt. Být štíhlejší, tak i krátké by šli:-) Já si taky musím koupit šaty na převlečení na zahradu po hostině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
28.2.13 09:16

Smurfka tak me se zase libi vsechny krome tech tretich:-Dty posledni ybch si asi vybrala ja, protoze jsou asi tak nejdelsi:-Dale moc pekne, ty druhe jsou krasne ve vystrihu, lec chybi mi sukne-tahle je takova chaba.ty prvni jsou bozi -ty bez te silene serpy…tot muj nazor:-D

• Citovat
  • Upravit
smurfka
28.2.13 09:21
@finduska píše:
Smurfka tak me se zase libi vsechny krome tech tretich:-Dty posledni ybch si asi vybrala ja, protoze jsou asi tak nejdelsi:-Dale moc pekne, ty druhe jsou krasne ve vystrihu, lec chybi mi sukne-tahle je takova chaba.ty prvni jsou bozi -ty bez te silene serpy…tot muj nazor:-D

jako já jsem dala jen co jsem našla na netu - ne třeba co bych si vybrala..protože tyhle jsou fakt drahé..kromě těch třetích - ty cenově jdou..spíš mě zajímalo jestli jako někdo bude mít a případně kde kupoval nebo objednával..abych mrkla..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný