Svatba 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
1.3.13 15:54

@mocca Jj ladíme vše do fialova, no ona je ta košile dost drahá tak ještě uvidím. Bílou košili doma máme tak možná zůstanem u původního plánu, puntíková kravata a manžetové knoflíčky :)

dnes zamluven DJ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.3.13 16:57

Jo holky o výdajích ani nemluvte, jen když si vzpomenu že nás čekají popelnice, vodné stočné a podobné kraviny, tak je mi šoufl…do toho malej dneska začíná pomalu chodit, t akže koupit botky a chci nějaké pořádné a z hadříků taky vyrůstá, do toho má za chvíli první narozeniny…no no už teď můj účet pláče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.3.13 17:47

@mocca můj malý je čerstvý dvouleťák, už mu sedí 98 jak tříletému, váží 14kg. Je kus, dorostl tříletého bratránka a i o kilo ho předehnal. Od miminka je větší. Už v porodnici odcházel s vyšší váhou než porodní, což nebývá zvykem. Nejdřív mimčo zhubne a pak postupně nabírá až doma. Byl tučnější mimčo. Ale od roka roste hlavně do výšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.3.13 18:32

@catherine100 já mám ráda superfitky, jak designově, tak i kvalitou. Já počítám, že nás to bude stát okolo 3000 obě děti. Musím koupit oboum celoroční, pak bačkůrky na doma, tak i dceři do školky. Popelnice máme taky teď zaplatit 1500. Dcera kroužek 1200, kastrace ušák 1200, já taky potřebuju boty na jaro, splatka lednice 2150, bydleni 9000, školka 1100, 600 internet, 1000 kamaradovi za akvarko. To ještě přítel mluvil dnes o tv na splátky( naše odchází). A to dohromady nemáme tzv. průměrný plat. Já už to vidím tak, že se vezmeme na úřadě v džinách s umělou kytkou od vietnamců a s dvackou na párek v rohlíku :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.3.13 18:40

@Bunnies krásnej blonďáček…
jo o těch superfitkách jsem taky četla a ta cena mě děsí, ale boty a autosedačka je něco na čem nehodlám šetřit :pankac:
a popelnice máte teda celkem levný, u nás 800 za osobu včetně prcka, takže 2400 :zed:
taky si furt říkám kde do května ušetříme těch 30 000 Kč na které jsem tak rozvrhla rozpočet té svatby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
1.3.13 18:49

@catherine100 budu vybírat vstupné na svatbu 1500/ osoba a platit se bude 3 měsíce předem a je to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.3.13 18:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
1.3.13 19:30

Bunnies-ja nemam jeste ani dvouletaka s výškou 90cm a vahou 14kilo :P :P a to prosím měl při porodu 2250, dokonce spadnul na dve kila, a domu sel v 10dnech s vahou opet 2250 :lol:

• Citovat
  • Upravit
4029
2.3.13 11:39
Bílá jde s fialovou parádně :potlesk:
DJ :palec:
@mamartina píše:
@mocca Jj ladíme vše do fialova, no ona je ta košile dost drahá tak ještě uvidím. Bílou košili doma máme tak možná zůstanem u původního plánu, puntíková kravata a manžetové knoflíčky :)dnes zamluven DJ :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.3.13 11:41

Holky já dneska objevila na Stilagu objevila super boty puntíkaté bílo-fialové, škoda, že mám takhle po netu strach si boty objednávat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
2.3.13 11:44
Jééé, je moc krásnej! Gratuluju! Ptala jsem se proto, že mám nějaký pěkný košile, tak bych ti je poslala, ale na tohohle skoroškoláka jsou malý. :oops: Taky se mi narodil blonďáček, ale po létě zase ztmavnul. Modrý očka naštěstí zůstaly. O „rychlorůstu“ bychom si mohly chvíli povídat, píďovi je 20m a trika nosí běžně 98, nožička 24 :roll: - SUPERFIT jsou perfektní - sice je to darda, ale vydržely vše, odrážedlo, bláto, sníh, hory v létě, hnojinec u babi na dvoře, prostě akci na 100%
@Bunnies píše:
@mocca můj malý je čerstvý dvouleťák, už mu sedí 98 jak tříletému, váží 14kg. Je kus, dorostl tříletého bratránka a i o kilo ho předehnal. Od miminka je větší. Už v porodnici odcházel s vyšší váhou než porodní, což nebývá zvykem. Nejdřív mimčo zhubne a pak postupně nabírá až doma. Byl tučnější mimčo. Ale od roka roste hlavně do výšky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
2.3.13 11:47
Zkus destkeboty.cz v sekci superfit na doma jsou celkem přijatelné ceny a jestli máš roční baby, tak nic víc zatím nepotřebuješ, my je máme do herničky i teď a to malý bude mít v létě dva, na léto pak třeba sandálky, ale stejně bych se držela vyšší botky s pevným zapínáním přes kontník, byť třeba v sandálkové varinace (prostě crocs zatím ne ;) )
@catherine100 píše:
@Bunnies krásnej blonďáček…
jo o těch superfitkách jsem taky četla a ta cena mě děsí, ale boty a autosedačka je něco na čem nehodlám šetřit :pankac:
a popelnice máte teda celkem levný, u nás 800 za osobu včetně prcka, takže 2400 :zed:
taky si furt říkám kde do května ušetříme těch 30 000 Kč na které jsem tak rozvrhla rozpočet té svatby :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
2.3.13 11:49
Kamarád natisknul jakože jízdenky MHD a vybíral 12Kč za osobu hned na začátku svatby (formou do střevíčku, resp. kamarádi obcházeli a vtipně to komentovali. :mrgreen:
@Bunnies píše:
@catherine100 budu vybírat vstupné na svatbu 1500/ osoba a platit se bude 3 měsíce předem a je to!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.3.13 12:00

@mocca no já chci nějaký jarní, s pevným kotníkem, protože do konce března určitě běhá po zahradě :pankac: na doma má jen capáčky kožený, tak to snad zatím stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
2.3.13 13:39
@catherine100 píše:
Holky já dneska objevila na Stilagu objevila super boty puntíkaté bílo-fialové, škoda, že mám takhle po netu strach si boty objednávat :oops:

hoď odkaz, ráda omrknu :) ale taky bych se bála objednat boty po netu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný