Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mocca Jj ladíme vše do fialova, no ona je ta košile dost drahá tak ještě uvidím. Bílou košili doma máme tak možná zůstanem u původního plánu, puntíková kravata a manžetové knoflíčky ![]()
dnes zamluven DJ ![]()
Jo holky o výdajích ani nemluvte, jen když si vzpomenu že nás čekají popelnice, vodné stočné a podobné kraviny, tak je mi šoufl…do toho malej dneska začíná pomalu chodit, t akže koupit botky a chci nějaké pořádné a z hadříků taky vyrůstá, do toho má za chvíli první narozeniny…no no už teď můj účet pláče ![]()
@mocca můj malý je čerstvý dvouleťák, už mu sedí 98 jak tříletému, váží 14kg. Je kus, dorostl tříletého bratránka a i o kilo ho předehnal. Od miminka je větší. Už v porodnici odcházel s vyšší váhou než porodní, což nebývá zvykem. Nejdřív mimčo zhubne a pak postupně nabírá až doma. Byl tučnější mimčo. Ale od roka roste hlavně do výšky.
@catherine100 já mám ráda superfitky, jak designově, tak i kvalitou. Já počítám, že nás to bude stát okolo 3000 obě děti. Musím koupit oboum celoroční, pak bačkůrky na doma, tak i dceři do školky. Popelnice máme taky teď zaplatit 1500. Dcera kroužek 1200, kastrace ušák 1200, já taky potřebuju boty na jaro, splatka lednice 2150, bydleni 9000, školka 1100, 600 internet, 1000 kamaradovi za akvarko. To ještě přítel mluvil dnes o tv na splátky( naše odchází). A to dohromady nemáme tzv. průměrný plat. Já už to vidím tak, že se vezmeme na úřadě v džinách s umělou kytkou od vietnamců a s dvackou na párek v rohlíku
![]()
@Bunnies krásnej blonďáček…
jo o těch superfitkách jsem taky četla a ta cena mě děsí, ale boty a autosedačka je něco na čem nehodlám šetřit ![]()
a popelnice máte teda celkem levný, u nás 800 za osobu včetně prcka, takže 2400 ![]()
taky si furt říkám kde do května ušetříme těch 30 000 Kč na které jsem tak rozvrhla rozpočet té svatby ![]()
@catherine100 budu vybírat vstupné na svatbu 1500/ osoba a platit se bude 3 měsíce předem a je to!
Bunnies-ja nemam jeste ani dvouletaka s výškou 90cm a vahou 14kilo
a to prosím měl při porodu 2250, dokonce spadnul na dve kila, a domu sel v 10dnech s vahou opet 2250 ![]()
@mamartina píše:
@mocca Jj ladíme vše do fialova, no ona je ta košile dost drahá tak ještě uvidím. Bílou košili doma máme tak možná zůstanem u původního plánu, puntíková kravata a manžetové knoflíčkydnes zamluven DJ
Holky já dneska objevila na Stilagu objevila super boty puntíkaté bílo-fialové, škoda, že mám takhle po netu strach si boty objednávat ![]()
@Bunnies píše:
@mocca můj malý je čerstvý dvouleťák, už mu sedí 98 jak tříletému, váží 14kg. Je kus, dorostl tříletého bratránka a i o kilo ho předehnal. Od miminka je větší. Už v porodnici odcházel s vyšší váhou než porodní, což nebývá zvykem. Nejdřív mimčo zhubne a pak postupně nabírá až doma. Byl tučnější mimčo. Ale od roka roste hlavně do výšky.
@catherine100 píše:
@Bunnies krásnej blonďáček…
jo o těch superfitkách jsem taky četla a ta cena mě děsí, ale boty a autosedačka je něco na čem nehodlám šetřit
a popelnice máte teda celkem levný, u nás 800 za osobu včetně prcka, takže 2400
taky si furt říkám kde do května ušetříme těch 30 000 Kč na které jsem tak rozvrhla rozpočet té svatby
@Bunnies píše:
@catherine100 budu vybírat vstupné na svatbu 1500/ osoba a platit se bude 3 měsíce předem a je to!
@mocca no já chci nějaký jarní, s pevným kotníkem, protože do konce března určitě běhá po zahradě
na doma má jen capáčky kožený, tak to snad zatím stačí
@catherine100 píše:
Holky já dneska objevila na Stilagu objevila super boty puntíkaté bílo-fialové, škoda, že mám takhle po netu strach si boty objednávat
hoď odkaz, ráda omrknu
ale taky bych se bála objednat boty po netu ![]()